2023.11.18.Szerző: S. E. #luxusingatlan #lakberendezés

David Beckham konyhája megelőzi a 2024-es trendet

David Beckham konyhája megelőzi a 2024-es trendet

Egy otthonban a rozsdamentes acél stabilitást és megelégedést okoz, továbbá biztosan a jövőbe vezet minket.


A Netflixen futó Beckham című dokumentum-sorozatból kiderül, milyen fontos szerepet tölt be az exfocistánál a főzés. A londoni villában ő felel az ételekért, bár legnagyobb fia, Brooklyn is profin mozog a konyhában. David azt is elmeséli a sorozatban, hogy megszállottan ügyel otthonuk tisztaságára és rendjére, és ezt az egész családtól megköveteli – kisebb, nagyobb sikerrel.

A Beckham család konyháját érdemes szemügyre venni – és nem csak a pedáns rend miatt –, mivel egy fontos részlet már most megelőzi a 2024-re jósolt konyhatrend főszereplőjét. Ez pedig a rozsdamentes acél! De mindenhol.

Sci-fiből a valóságba

Beckhamék konyhája az anyagok gyönyörű keveréke, de különösen érdekes a rozsdamentes acélból készült konyhai hátfal. A rozsdamentes acél nem mindig volt a lakberendezők kedvenc anyaga, kicsit úgy tekintettek rá, mint futurisztikus anyagra egy sci-fi filmből, arról nem is beszélve, hogy inkább a nagyipari konyhákban alkalmazták. Azoknál az embereknél pedig, akik egy kicsit is luxusban gondolkodtak, egészen biztosan tiltólistán szerepelt a nyers és cseppet sem finom acél.

dd032ec65bd97e8b75361216a77a79c2.jpg

Egy mind felett!

A modern belsőépítészek azonban új esélyt adtak ennek az anyagnak, ami nemcsak önmagában mutat jól, de a körülötte lévő anyagokat is érdekesebbé és frissebbé teszi. David és Victoria konyhája pedig remek példa arra, hogy ez hogyan működhet tökéletesen.

Meleg anyagokkal kombinálva a rozsdamentes acél modern és lenyűgöző látványt nyújt. A belsőépítészek egyértelműen azt mondják, hogy egyre többen szeretnének rozsdamentes acélt látni a konyhájukban, amit régi elemekkel is gyönyörűen lehet párosítani.

A Beckham család konyhájában a klasszikus, shaker stílusú szekrényajtók és a sötét kőből készült munkalapok a standardnál kissé sötétebb tónusú rozsdamentes acéllal vannak kombinálva. Ezt egészítik ki a rusztikus fából készült polcok és a konyhasziget, amelyek még melegebbé teszik a teret, szépen kiemelve a színvilágot. A fenti polcokba integrált, süllyesztett konyhai LED-világításnak köszönhetően azonnal kitűnik a rozsdamentes acél a térből, akárcsak egy színpadi darab főszereplője.

Tisztítsd meg, David!

Az angol híresség nem tagadja, hogy kényszeresen takarítja a konyhát, talán ezért is választotta a rozsdamentes acélt. Nagyon könnyű tisztán tartani, mivel nem porózus felület – azaz nem köti meg a nedvességet –, kitűnően ellenáll a foltoknak (még az olajnak is), és megakadályozza, hogy a baktériumok elszaporodjanak rajta. Azt azonban jó tudni a rozsdamentes acélról, hogy könnyen karcolódik, de a munkalapok mögött erre viszonylag kevés esély van.

Borítókép: Shutterstock, középső kép: Pinterest


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ha megelégelted a duhajkodást, kiköltözhetsz ide, ahol vár a megnyugvás
2024.06.17. #eladóház #luxusingatlan
Ha megelégelted a duhajkodást, kiköltözhetsz ide, ahol vár a megnyugvás
A II. kerület egyik kifejezetten erdős, dombos vidékét a legenda szerint Ady Endréről nevezték el. De miért nem maradt a Tisza-családra emlékeztető neve?
Pár trükk, amit ha betartasz, a szűk fürdődből egy palotát varázsolhatsz
2024.06.08. #felújítás #lakberendezés
Pár trükk, amit ha betartasz, a szűk fürdődből egy palotát varázsolhatsz
Éppen a panellakásod fürdőszobájának berendezésén vagy átalakításán ügyködsz, de sehogy sem boldogulsz a szűk térrel? Akkor ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el!
Színes otthon: Tippek és trükkök a hangulatos terekért
2024.06.01. #lakberendezés #tippektrükkök
Színes otthon: Tippek és trükkök a hangulatos terekért
Életünkben a színeknek nagyobb szerepe van, mint amennyit sokszor tulajdonítunk nekik. Hagyományok, szokások kötődnek hozzájuk: a fekete a halál, gyász jelképe, a piros a szerelemé. Mivel otthonod tükrözi a személyiséged, nem mindegy, hogy mit mivel kombinálsz. Míg az emberi lélek ezernyi árnyalatot él meg, ezt egy lakáson belül lehetetlen lekövetni, és nem is kell. Bőven elég, ha nagy vonalakban nyilvánítja ki, hogy temperamentumos, esetleg visszafogottabb a személyiséged.
Milyen búvóhelyet keresne egy titkosügynök Magyarországon?
2024.05.31. #eladóház #luxusingatlan #családiház
Milyen búvóhelyet keresne egy titkosügynök Magyarországon?
El tudsz képzelni egy tihanyi, gyönyörű panorámával rendelkező villát? Egy ilyen került most eladósorba. A telek is méretes, hatalmas a belmagasság, elég a helyiség és még egy ráadás kandalló is található a nappaliban. Mi is elképzeltük, hogy milyen lehet.
Budapest luxuslakásai egy mesés túraútvonalról nézve
2024.05.28. #eladóház #luxusingatlan
Budapest luxuslakásai egy mesés túraútvonalról nézve
Ha túrázni van kedved, elindulhatsz azoknak a nyomán, akik kék színnel jelölték annak idején a Vas vármegyéből induló és Borsodban véget érő útvonalat. A csodás környezetben és különleges településeken átkanyargó út egyik legérdekesebb része az, ami szinte érinti a fővárost, és Budapest luxus arculatát mutatja. Ebben a pazar környezetben mutatunk otthonokat.
Tippek: hogyan töltsd meg élettel az erkélyed?
2024.05.25. #lakberendezés #tippektrükkök
Tippek: hogyan töltsd meg élettel az erkélyed?
Az utóbbi években meglehetősen felértékelődtek azok a társasházi lakások, amik rendelkeznek erkéllyel. Hiába csak pár négyzetméternyi plusz helyről van szó, a szabadság, amit nyújtani tud, megéri a plusz költséget.
Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
2024.05.11. #ingatlaneladás #lakberendezés
Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
Szívesen nézegeted, hogy más országokban milyen körülmények között élnek az emberek? Az eltérő lehetőségek miatt különböző hagyományok alakultak ki a világon, és sokszor nemcsak az építészetben, hanem a belsők kialakításában is eltérnek a stílusok. Ki mit szeret a világban? Nemzetközi stílusú otthonok az Otpotthon.hu-n.
Ugorj fejest a medencekínálatba!
2024.05.04. #luxusingatlan #családiház #kertészet
Ugorj fejest a medencekínálatba!
Tudod már, hogy hol töltöd a nyarat? Az előrelátók már tavaly lefoglalták a legjobb nyaralóhelyeket. Ha te még nem tetted meg, akkor vedd elő a naptárat, és tervezd meg a szabadságod. Az sem gond, ha nem utazol, hanem a nyár nagy részét otthon töltöd, főleg, ha kertes házad van. Például el tudod képzelni, hogy a forró nyári délutánok után mártózol egyet a medencében? Vagy a teraszon lévő jakuzziban? Az áruházakban most indul a kerti szezon; ismerkedj a medence típusokkal, hogy azonnal lecsaphass egy észbontó ajánlatra. Ebben segít ez a cikk.
Ezek Zala vármegye legdrágább lakásai
2024.04.29. #eladólakás #luxusingatlan
Ezek Zala vármegye legdrágább lakásai
Ha Zala vármegye, akkor dimbes-dombos vidék, hosszan elnyújtózó lankák, fehérre meszelt falú házak jutnak először eszünkbe, de Zalához tartoznak a fényűző, 5 csillagos hoteleket idéző ingatlanok is. Igaz, ezek zömében a Balatonhoz közel, illetve közvetlenül a Balaton partján találhatók. Megférnek egymás mellett az autentikus falvak házacskái és a nagystílű lakások? A cikkből kiderül.