2023.01.22.

Élvezd ma a jövő lakásainak előnyeit a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban

Élvezd ma a jövő lakásainak előnyeit a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban
A fővároson belüli lakóparkok a megjelenésüktől kezdve népszerűek. Ennek legfőbb oka, hogy sokan szeretik a nyüzsgő város hangulatát, az otthonukat viszont egy csendesebb helyen képzelik el. A lakóparkok ötvözik a társasházak és a családi házak pozitív tulajdonságait: vannak szomszédok, mégis zökkenőmentesebb az együttélés, így könnyebben kialakulhat barátságos viszony, mint más társasháztípusokban. Nem csak ez szól a Beruházás mellett, hanem az is, hogy a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban már eleve megújuló energiaforrások biztosítják az ingatlanok fűtését-hűtését, ami igazán energiatakarékossá teszi az ingatlanokat.

hirdetés


Innovatív, környezetbarát épületek

A technológia fejlődésének köszönhetően az elavult, olykor költséges fűtési módszerek helyett előtérbe került a geotermikus hűtési-fűtési rendszer. Az első hallásra korántsem olcsónak tűnő megoldás hosszú távon a legjobb választás lehet. Szintén fontos, hogy a lakás hasznos életteréből nem vesz el helyet egyetlenegy klíma berendezés vagy fűtőtest sem.

A Stiebel Eltron talajszondás hőszivattyú biztonságos, környezetkímélő és egyben megújuló energiaforrás. Nem csak a lakásban lévő kellemes hőmérsékletről gondoskodik, hanem a vízmelegítésről is. Ezen megoldások költséghatékonyabbak, mint a hagyományos távfűtéses megoldások.

5.jpg

Hideg vagy meleg egy gombnyomásra

Ma már nem ritka, hogy az otthonban található elektronikát akár távolról is működésbe lehet hozni. Az árnyékolót vissza lehet csévélni, ha napközben eleredt az eső, a redőnyt fel lehet húzni, hogy érje a párkányon lévő virágokat a napsütés, így már szinte természetes, hogy az is beállítható, hogy nyáron kellemesen hűvös, télen a meleg otthonba érkezz haza. Az NGBS okosotthon vezérlésnek köszönhetően ezt távolról is egy gombnyomással beállíthatja.

Fókuszban az ember

Az otthon az a hely, ahol elvonulhat, megnyugodhat az ember. Az okos és környezetbarát eszközök használatával magas komfortfokozatú privát szférát alkotott a tervezőcsoport, amit a videógaléria segítségével is megtekinthetsz. A nappali plusz egy, nappali plusz kétszobás lakások egyedülállóknak, egyetemistáknak, pároknak, de akár egy kisebb család igényeinek is tökéletesen megfelelnek, hiszen nincsenek felesleges beugrók, amik miatt ne lehetne a rendelkezésre álló teret hasznosítani. Sőt, egy virtuális választó segítségével nem csak a lakások elrendezését tekintheted meg, hanem kiválaszthatod autód számára a garázst, vagy további tárolót is igényelhetsz.

20221209063001-14.jpg

Élet a házon kívül

A Zrínyi utca, ahol a beruházás elkezdődött, a XIX. kerületnek azon a részén fekszik, ahonnan könnyen be lehet kapcsolódni a város vérkeringésébe. Több tömegközlekedési eszköz is jár a forgalmas Üllői úton, és a metróállomás is két megálló távolságra van. Így bátran tervezhetsz estére vagy hétvégére programot, hiszen ezek a járatok éjszaka is megfelelő sűrűséggel közlekednek. Gyalogos távolságra van több szupermarket, éttermek, edzőterem, patika, kormányhivatal, óvodák, iskolák. Elhelyezkedése miatt befektetésnek is kitűnő választás, számos főiskola, egyetem elérhető rövid utazással.

Akár már az idei karácsonyt is töltheted új álomotthonodban, ugyanis a lakások tervezett átadásának időpontja 2023. IV. negyedéve. Ne halogasd sokáig a döntést, mert a lakásoknak már csak a fele elérhető. Most a Beruházó biztosítja a teljes ügyvédi költséget is, valamint grátisz kiváló minőségű alumínium redőnyökkel látja el az ablakokat.

14.jpg


A Molnárbeton Kft. építési üzletága az MB Ingatlan cégcsoport által támogatott megjelenés.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra