2023.01.22. #budapest #újépítésű #lakópark

Élvezd ma a jövő lakásainak előnyeit a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban

Élvezd ma a jövő lakásainak előnyeit a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban

A fővároson belüli lakóparkok a megjelenésüktől kezdve népszerűek. Ennek legfőbb oka, hogy sokan szeretik a nyüzsgő város hangulatát, az otthonukat viszont egy csendesebb helyen képzelik el. A lakóparkok ötvözik a társasházak és a családi házak pozitív tulajdonságait: vannak szomszédok, mégis zökkenőmentesebb az együttélés, így könnyebben kialakulhat barátságos viszony, mint más társasháztípusokban. Nem csak ez szól a Beruházás mellett, hanem az is, hogy a Kispest Smart Homes and Öko lakóparkban már eleve megújuló energiaforrások biztosítják az ingatlanok fűtését-hűtését, ami igazán energiatakarékossá teszi az ingatlanokat.


Innovatív, környezetbarát épületek

A technológia fejlődésének köszönhetően az elavult, olykor költséges fűtési módszerek helyett előtérbe került a geotermikus hűtési-fűtési rendszer. Az első hallásra korántsem olcsónak tűnő megoldás hosszú távon a legjobb választás lehet. Szintén fontos, hogy a lakás hasznos életteréből nem vesz el helyet egyetlenegy klíma berendezés vagy fűtőtest sem.

A Stiebel Eltron talajszondás hőszivattyú biztonságos, környezetkímélő és egyben megújuló energiaforrás. Nem csak a lakásban lévő kellemes hőmérsékletről gondoskodik, hanem a vízmelegítésről is. Ezen megoldások költséghatékonyabbak, mint a hagyományos távfűtéses megoldások.

5.jpg

Hideg vagy meleg egy gombnyomásra

Ma már nem ritka, hogy az otthonban található elektronikát akár távolról is működésbe lehet hozni. Az árnyékolót vissza lehet csévélni, ha napközben eleredt az eső, a redőnyt fel lehet húzni, hogy érje a párkányon lévő virágokat a napsütés, így már szinte természetes, hogy az is beállítható, hogy nyáron kellemesen hűvös, télen a meleg otthonba érkezz haza. Az NGBS okosotthon vezérlésnek köszönhetően ezt távolról is egy gombnyomással beállíthatja.

Fókuszban az ember

Az otthon az a hely, ahol elvonulhat, megnyugodhat az ember. Az okos és környezetbarát eszközök használatával magas komfortfokozatú privát szférát alkotott a tervezőcsoport, amit a videógaléria segítségével is megtekinthetsz. A nappali plusz egy, nappali plusz kétszobás lakások egyedülállóknak, egyetemistáknak, pároknak, de akár egy kisebb család igényeinek is tökéletesen megfelelnek, hiszen nincsenek felesleges beugrók, amik miatt ne lehetne a rendelkezésre álló teret hasznosítani. Sőt, egy virtuális választó segítségével nem csak a lakások elrendezését tekintheted meg, hanem kiválaszthatod autód számára a garázst, vagy további tárolót is igényelhetsz.

20221209063001-14.jpg

Élet a házon kívül

A Zrínyi utca, ahol a beruházás elkezdődött, a XIX. kerületnek azon a részén fekszik, ahonnan könnyen be lehet kapcsolódni a város vérkeringésébe. Több tömegközlekedési eszköz is jár a forgalmas Üllői úton, és a metróállomás is két megálló távolságra van. Így bátran tervezhetsz estére vagy hétvégére programot, hiszen ezek a járatok éjszaka is megfelelő sűrűséggel közlekednek. Gyalogos távolságra van több szupermarket, éttermek, edzőterem, patika, kormányhivatal, óvodák, iskolák. Elhelyezkedése miatt befektetésnek is kitűnő választás, számos főiskola, egyetem elérhető rövid utazással.

Akár már az idei karácsonyt is töltheted új álomotthonodban, ugyanis a lakások tervezett átadásának időpontja 2023. IV. negyedéve. Ne halogasd sokáig a döntést, mert a lakásoknak már csak a fele elérhető. Most a Beruházó biztosítja a teljes ügyvédi költséget is, valamint grátisz kiváló minőségű alumínium redőnyökkel látja el az ablakokat.

14.jpg


A Molnárbeton Kft. építési üzletága az MB Ingatlan cégcsoport által támogatott megjelenés.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
2024.03.01. #újépítésű #ingatlanbefektetés
Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
Az új lakások piaca az idén némi állami segítséget kapott a CSOK Plusz formájában. Hogy mire lehet elég ez a Józsefvárosban, azt ebben a cikkben néztük meg.
Hatmillió forint kezdőrészlettel új építésű lakáshoz juthatsz Budapest legizgalmasabb részén
2024.02.26. #eladólakás #újépítésű
Hatmillió forint kezdőrészlettel új építésű lakáshoz juthatsz Budapest legizgalmasabb részén
A modern városrendezés egyik sarokpontja, hogy kényelmes és fenntartható lakókörnyezetet alakítsunk ki magunk körül. Korszerű modellek és egyedi ötletek teszik különlegessé a Millenniumi Városközpontot és a Metrodom Green zöldben burjánzó lakóparkját is.
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
2024.02.09. #ingatlaneladás #újépítésű
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
Az új fajlagos árkülönbsége a Covid első évében ugrott hatalmasat, és azóta a 120 százalékot is meghaladja. Tehát új vagy használt? Mindkettő kínálhat jó választást, ebben a cikkben ezt a kérdést járjuk körül.
Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére
2024.02.08. #újépítésű #csok
Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére
Most is lehet kedvezményes hitelhez jutni ingatlanvásárláshoz, a családi otthonteremtési kedvezmény plusznak nevezett állami források ugyanis kamattámogatást nyújtanak azoknak, akik megfelelnek a szigorú banki feltételeknek. A CSOK Plusz felhasználásával Győr-Moson-Sopron vármegyében új építésű és meglévő lakásokat vagy családi házakat lehet vásárolni, amelyek megfelelnek a program részletes feltételeinek. Ez magában foglalhatja az energetikai hatékonysági szempontokat és a minimális alapterületi követelményeket is. Ebben a cikkben a Győr-Sopron vármegyei ingatlankínálatból válogattunk.
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
2024.01.19. #energiahatékonyság #ingatlantörténelem #újépítésű
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
Idehaza korántsem ritkaság egy-egy volt szovjet laktanya látványa. A katonaság kivonulásával ezek elhagyatottakká váltak, rendbehozatalukra és fenntartásukra pedig sok esetben nem futja, így lepusztulnak, benövi őket a gaz és némelyik akár igazi szellemvárossá is válik. A győri Vadász-laktanya néven elhíresült komplexum azonban szerencsére nem maradt teljesen kihasználatlanul.
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
2024.01.18. #újépítésű #ingatlanpiac
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
1200 eladatlan új lakás található jelenleg a lakáspiacon. A leginkább fokozott óvatosság jellemzi a fővárosban építő vállalkozások 2024-es terveit. Az OTP Budapesti Újlakás Értéktérképének legfrissebb adati alapján az idén a tavalyinál kevesebb új otthon átadásával számolnak. A tulajdonosok az áraikkal és akcióikkal tesztelik a leendő vevők hajlandóságát.
Újabb ikonikus épületek Óbudán: milyen különlegességekkel várják az új évet?
2024.01.02. #eladólakás #újépítésű
Újabb ikonikus épületek Óbudán: milyen különlegességekkel várják az új évet?
Az elmúlt évtizedben rohamtempóban épültek be a III. kerület domboldalain álló üres telkek. 2014-ben még csak 94 lakás épült a kerületben, 2015-ben már 188, 2016-ban 330, egy évvel később pedig 466. Bár azóta lecsillapodott az építési kedv, a megkezdett fejlesztések azóta sem álltak le. Ebben a cikkben megmutatjuk, miért is jó választás új lakásba költözni Óbudán.
Mark Zuckerberg hawaii házának aljában egy földalatti bunker is lesz bombabiztos ajtókkal és könyvtárral
2023.12.30. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Mark Zuckerberg hawaii házának aljában egy földalatti bunker is lesz bombabiztos ajtókkal és könyvtárral
Alaposan felkészül a disztópikus világra a Meta közösségi oldal vezetője, a projekt 270 millió dollárjába kerül.
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.