2022.12.02.

Ide beköltöznénk - Kedvenc hirdetéseink az OTP Otthonon

Ide beköltöznénk - Kedvenc hirdetéseink az OTP Otthonon
Időről időre körbenézünk az OTP Otthon hirdetési kínálatában, hogy inspirálódjunk vagy álmodozzunk kicsit. Most éppen olyan ingatlanokat kerestünk, ahová akár azonnal mi is beköltöznénk. Vannak köztük szaunás, medencés családi házak, de igazi meghitt álomkuckó is.

hirdetés


A legjobb, hogy ezeket el is tudod menteni oldalunkon, így könnyen visszakeresheted és megoszthatod másokkal a számodra szimpatikus ajánlatokat. Ha ingatlant keresel, akkor ez neked is hasznos funkciója lesz az oldalnak.

Gyöngyszem a fővárosból

Budapestnek van néhány kerülete, ahol olyan hipermodern kertesházakat is találunk, mint ez a bécsi úti, Bauhaus stílusban épült ingatlan. Három szintjén akár két generáció is kényelmesen elfér anélkül, hogy zavarnák egymás életét. Még sincsenek teljesen elszeparálva egymástól, hiszen a tetőterasz, illetve a legalsó szinten található előszoba, edzőterem, szauna, háztartási helyiség, pince közös használatra lettek tervezve. Arra is gondoltak, hogy az idősebb családtagoknak problémás lehet a lépcsős közlekedés, ezért a liftakna is itt kapott helyet. Az épület félköríves helyiségei (étkező, háló) valamint a lenyűgöző üveg lépcsősor olyan kuriózum, hogy természetesen bekerült a válogatásba az ingatlan. elado-csaladi-haz-budapest-iii-kerulet-aranyhegy-budapest-iii-kerulet-budapest-88203473-k6.webp

Szintén a fővárosban bukkantunk erre a III. kerületbeli, modern és környezettudatos ikerházra. Központi hővisszanyerős rendszer gondoskodik minden helyiségben a tiszta levegőről, a ház elő van készítve napkollektor vagy napelem fogadására. Különlegesek a padlóba rejtett LED égők, melyeket távolról is lehet vezérelni. Minőségi beépített bútorokat találsz a nappalin kívül mind a négy hálószobában, sőt, még a garázsban is. Meseszép, gondozott kert tartozik a házhoz, amit programozott, esővízgyűjtő öntözőrendszer locsol. A teraszra tehetsz jacuzzit, amiből élvezheted a dunai panorámát.

elado-ikerhaz-budapest-iii-kerulet-aranyhegy-budapest-iii-kerulet-budapest-87384710-k1.webp

Élet a művészet városában

Szentendrére mindig varázslatos ellátogatni. A város macskaköves utcái, az ódon kirakatainak, valamint a skanzennek köszönhetően minden évszakban vonzza a látogatókat. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne beköltözni ebbe az újépítésű, patinás burkolatokkal kialakított műremekbe. A két hálószobás, két fürdőszobás ingatlanhoz tartozik terasz és kert is. A kényelemről automata kapu, fűtött gépkocsifeljáró, kiépített öntözőrendszer, valamint beépített riasztó gondoskodik. Világos, tágas terei és a város hangulata garantáltan meghozzák a kedvet az alkotáshoz.

elado-csaladi-haz-szentendre-88247901-k6.webp

Kicsit távolabb Budapesttől

Fejér megye székhelyére, Székesfehérvárra kimondottan jó a tömegközlekedés a fővárosból. A városban és a környéken mindig van valamilyen program, de jó időben nagyokat lehet kirándulni vagy a Velencei-tóban fürdeni. A történelmi belvárostól kicsit távolabb, a népszerű Öreghegyen találtunk rá a következő, rendkívül jó lehetőségekkel rendelkező családi házra. A téglaépületet felújították, aminek során a teljes tetőszerkezet cserépborítását cserélték. Az elmúlt években pedig a víz- és villanyvezetékek kerültek megújításra. A háznak két külön bejárata van, amik különálló lakrészekbe vezetnek, ezért akár több generáció is beköltözhet, vagy bérbe is lehet adni. Az alagsorban kapott helyet a garázs és egyéb helyiségek, amiket akár otthoni irodának, edzőteremnek, barkácshelyiségnek is berendezhetsz. További extra a két gardrób és az inverteres klíma.
elado-csaladi-haz-szekesfehervar-oreghegy-83369080-k1.webp

Nézelődj te is az OTP Otthon legjobb ajánlatai között és mentsd el őket, hogy mielőbb le tudj csapni a kedvencedre!

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra