2023.05.10. #eladólakás #ingatlanbefektetés #ingatlanhirdetés

Mit hozhatnak az akkumulátorgyárak a debreceni ingatlanpiacnak? Mutatjuk a lehetőségeket

Mit hozhatnak az akkumulátorgyárak a debreceni ingatlanpiacnak? Mutatjuk a lehetőségeket

Magyarország az elektromos járművek akkumulátorainak meghatározó gyártójává kíván válni a világon. Az akkumulátorüzemek új munkalehetőséget nyújtanak a gyár környékén, ami a helyi ingatlanpiacot is felbolygathatja.


A magyarországi elektromosakkumulátor-beruházásokkal kapcsolatban egyelőre számos kérdés izgatja az országot, de az már körvonalazódik, hogy Debrecenben legalább két akkumulátorgyár is felépülhet, ahol több mint tízezer ember találhat majd munkát. A beruházások nemcsak helyieknek kínálnak új munkalehetőséget, hanem messziről is idevonzhatják az álláskeresőket. Megnéztük, hogy akár nekik is, milyen ingatlanokat nyújthat Debrecen.

Debrecen folyamatosan fejlődik

Hajdú-Bihar vármegye székhelye kitűnő adottságokkal és kiépült közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, ezért ingatlanpiaca a befektetők számára ideálissá teszik a várost. Debrecen legfelkapottabb zónái még mindig az egyetem vonzásában találhatók, ahol az ingatlanok így könnyen kiadhatók, de az akkumulátorgyárak építése várhatóan felbolygatja majd a helyi ingatlanpiacot. Az ott dolgozók feltehetően nem ingázni fognak, hanem a környéken otthont keresnek maguknak.

Most olyan lakásokra kerestünk példákat az otpotthon.hu hirdetései között, amiket az elhelyezkedésük, adottságaik miatt valószínűleg könnyebben ki lehet adni. Méretüket tekintve egy- vagy kétszobásak, és a fenntartási költségük is alacsonyabb:

Másfél szobás lakás a Nagyerdőnél

Az alábbi, negyedik emeleti, másfél szobás társasházi lakás frekventált helyen található, az egyetemek szomszédságában. A hirdetés képei alapján az ötven négyzetméteres lakás jó állapotú, 2018-ban teljes körűen felújították.

elado-tarsashazi-lakas-debrecen-sestakert-91328878-t6.webp

Két+félszobás lakás a Poroszlay úton

Kifejezetten befektetésre is ajánlják az alábbi, hatvannégy négyzetméteres, amerikai konyhás, két hálószobás lakást, ami a Poroszlay út egyetemhez közeli részén található, tehát mintha csak kiadásra teremtették volna, akár több diák számára. De családok számára is ideális választás.

elado-teglalakas-debrecen-egyetemvaros-89650458-t6.webp

Jerikó fala porba hullott rég, de

Debrecen Újkertben, a Jerikó utcában eladóvá vált egy, a panelprogramban felújított épület kilencedik emeletén található, ötvenhat négyzetméteres panel. A lakás teljes bútorzattal eladó.

A fenntartási költség alacsony, és ami még mellette szól, hogy a szobái külön nyílnak, így az ingatlan befektetésnek is ideális, elhelyezkedése, elrendezése, állapota miatt gyorsan bérbe adható.

elado-panellakas-debrecen-ujkert-91292911-t6.webp

Negyedik emeleti lakás, Debrecen belvárosában

Egy csendes, egyirányú utcára nyílik ennek az ötvenhat négyzetméteres, felújított, kétszobás, negyedik emeleti lakásnak az ablakai. Az igényes kialakítású nappali mellett még egy hálószoba található a lakásban, továbbá egy 4,5 négyzetméteres loggia és egy tároló is tartozik hozzá a pincében. A lakás rezsije kedvező.

elado-tarsashazi-lakas-debrecen-belvaros-91389431-t6.webp

Remek kétszobás lehetőség Debrecenben

Ismét a kilencedik emeleten járunk, de ezúttal a Görgey utcában, ahol ezt az ötvennégy négyzetméteres, kétszobás lakást árulják az egyetemek közelében. A modern berendezésű lakás szobái külön nyílnak, klimatizáltak, és még egy kis erkély is tartozik ide.

elado-panellakas-debrecen-ujkert-90639987-t6.webp

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Hogyan lehet most pénzt csinálni az ingatlanpiacon?
2023.09.29. #ingatlanbefektetés #finanszírozás
Hogyan lehet most pénzt csinálni az ingatlanpiacon?
A címben feltett kérdésre keresi a választ az ingatlanpiac krémje, a beruházóktól, a hálózatokon át a háttércégekig és persze a lakástulajdonosokig bezárólag mindenki. A Portfolio Property Investment fórumán még az is kiderült, hogyan látják a kormánnyal jó kapcsolatot ápoló cégvezetők a jövőt.
Most 5000 kreditet adunk ajándékba új ingatlanközvetítő partnereinknek
2023.09.29. #ingatlanhirdetés
Most 5000 kreditet adunk ajándékba új ingatlanközvetítő partnereinknek
Hirdess az egyik legnagyobb ingatlankereső portálon ingatlanközvetítőként! Most 5000 kredittel támogatunk.
Vennél garázst egy belvárosi lakás áráért? Megfontolandó és elképesztő ajánlatok
2023.09.27. #ingatlanhirdetés #barkácsolás
Vennél garázst egy belvárosi lakás áráért? Megfontolandó és elképesztő ajánlatok
Az ingatlanpiaci megtorpanás leginkább a nagy értékű családi házak piacán érezhető, viszont a lakások és a még kisebb ingatlanok továbbra is forognak. Nem meglepő, hogy ebben az méret- és árkategóriában a garázsok piaca is élénk, hiszen sokan a nagy értékű autójukat is meg szeretnék védeni a külső hatásoktól, főleg, ha ehhez nem kell egy kisebb latin-amerikai ország fél éves GDP-jét elkölteni. Hogy lehet ma garázshoz jutni?
Három éve még az ingatlanpiac sztárjai voltak, ma a szegmens haldoklik
2023.09.26. #ingatlanbefektetés #budapest
Három éve még az ingatlanpiac sztárjai voltak, ma a szegmens haldoklik
Ha van egy házad az agglomerációban, és megpróbálod eladni, most szinte lehetetlen vállalkozásba fogsz. A járványban még pont fordított volt a helyzet, és ennél a háztípusnál pörgő kereslet jellemezte az ingatlanpiacot, ami mára tetszhalott állapotba került. Mit tehet ma egy háztulajdonos, aki el szeretné adni a házát?
Hol vásároljunk új lakást Budapesten? És miért pont új építésűt?
2023.09.26. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Hol vásároljunk új lakást Budapesten? És miért pont új építésűt?
Új lakás vásárlása esetén a vevők legtöbbször az elsődleges szempontok közé sorolják az ingatlan lokációját, állapotát, energiahatékonyságát, hogy milyen a lakás elosztása, megfelelő-e a mérete és természetesen az ára. Ne kerüljön túl sokba, sem a vételkor, sem a fenntartása során. Ez az, amire minden vevő vágyik. Hol keresgéljen, milyen ingatlanok felelhetnek meg a felsorolt elvárásoknak Budapesten?
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
2023.09.24. #eladóház #ingatlaneladás #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
Több száz kastélyt tartanak nyilván Magyarországon, ezek egy része turista látványosságként, illetve múzeumként mutatja be egy korszak, egy család történetét. Sok palota pedig magánkézben van, és a tulajdonos éppen megválni készül tőle. Ezeket mutatjuk meg.
Na, de mit adtak nekünk a kínaiak?
2023.09.20. #ingatlanbefektetés #kertészet
Na, de mit adtak nekünk a kínaiak?
Mit adtak nekünk a rómaiak?! - teszik fel az ókori Róma hatalma elleni titkos összeesküvésre készülők a Brian élete című filmben, majd hosszan sorolják a vívmányokat. A bonmot azóta számos formájában, olykor parafrazálva terjed, és mi is csak azért hoztuk fel, mert az otpotthon.hu ingatlanhirdetései között számos kínai vonatkozású szempontot találtunk, ebből adunk közre egy gyűjtést.
Kerülj a találati listák élére és érj el még több ingatlankeresőt 50% kedvezménnyel!
2023.09.19. #ingatlanhirdetés
Kerülj a találati listák élére és érj el még több ingatlankeresőt 50% kedvezménnyel!
Tudtad, hogy a kiemelt ingatlanhirdetések átlagosan kétszer annyi megtekintést kapnak?