2023.05.10. #eladólakás #ingatlanbefektetés #ingatlanhirdetés

Mit hozhatnak az akkumulátorgyárak a debreceni ingatlanpiacnak? Mutatjuk a lehetőségeket

Mit hozhatnak az akkumulátorgyárak a debreceni ingatlanpiacnak? Mutatjuk a lehetőségeket

Magyarország az elektromos járművek akkumulátorainak meghatározó gyártójává kíván válni a világon. Az akkumulátorüzemek új munkalehetőséget nyújtanak a gyár környékén, ami a helyi ingatlanpiacot is felbolygathatja.


A magyarországi elektromosakkumulátor-beruházásokkal kapcsolatban egyelőre számos kérdés izgatja az országot, de az már körvonalazódik, hogy Debrecenben legalább két akkumulátorgyár is felépülhet, ahol több mint tízezer ember találhat majd munkát. A beruházások nemcsak helyieknek kínálnak új munkalehetőséget, hanem messziről is idevonzhatják az álláskeresőket. Megnéztük, hogy akár nekik is, milyen ingatlanokat nyújthat Debrecen.
Debrecen folyamatosan fejlődik
Hajdú-Bihar vármegye székhelye kitűnő adottságokkal és kiépült közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, ezért ingatlanpiaca a befektetők számára ideálissá teszik a várost. Debrecen legfelkapottabb zónái még mindig az egyetem vonzásában találhatók, ahol az ingatlanok így könnyen kiadhatók, de az akkumulátorgyárak építése várhatóan felbolygatja majd a helyi ingatlanpiacot. Az ott dolgozók feltehetően nem ingázni fognak, hanem a környéken otthont keresnek maguknak.
Most olyan lakásokra kerestünk példákat az otpotthon.hu hirdetései között, amiket az elhelyezkedésük, adottságaik miatt valószínűleg könnyebben ki lehet adni. Méretüket tekintve egy- vagy kétszobásak, és a fenntartási költségük is alacsonyabb:
Másfél szobás lakás a Nagyerdőnél
Az alábbi, negyedik emeleti, másfél szobás társasházi lakás frekventált helyen található, az egyetemek szomszédságában. A hirdetés képei alapján az ötven négyzetméteres lakás jó állapotú, 2018-ban teljes körűen felújították.
elado-tarsashazi-lakas-debrecen-sestakert-91328878-t6.webp
Két+félszobás lakás a Poroszlay úton
Kifejezetten befektetésre is ajánlják az alábbi, hatvannégy négyzetméteres, amerikai konyhás, két hálószobás lakást, ami a Poroszlay út egyetemhez közeli részén található, tehát mintha csak kiadásra teremtették volna, akár több diák számára. De családok számára is ideális választás.
elado-teglalakas-debrecen-egyetemvaros-89650458-t6.webp
Jerikó fala porba hullott rég, de
Debrecen Újkertben, a Jerikó utcában eladóvá vált egy, a panelprogramban felújított épület kilencedik emeletén található, ötvenhat négyzetméteres panel. A lakás teljes bútorzattal eladó.
A fenntartási költség alacsony, és ami még mellette szól, hogy a szobái külön nyílnak, így az ingatlan befektetésnek is ideális, elhelyezkedése, elrendezése, állapota miatt gyorsan bérbe adható.
elado-panellakas-debrecen-ujkert-91292911-t6.webp
Negyedik emeleti lakás, Debrecen belvárosában
Egy csendes, egyirányú utcára nyílik ennek az ötvenhat négyzetméteres, felújított, kétszobás, negyedik emeleti lakásnak az ablakai. Az igényes kialakítású nappali mellett még egy hálószoba található a lakásban, továbbá egy 4,5 négyzetméteres loggia és egy tároló is tartozik hozzá a pincében. A lakás rezsije kedvező.
elado-tarsashazi-lakas-debrecen-belvaros-91389431-t6.webp
Remek kétszobás lehetőség Debrecenben
Ismét a kilencedik emeleten járunk, de ezúttal a Görgey utcában, ahol ezt az ötvennégy négyzetméteres, kétszobás lakást árulják az egyetemek közelében. A modern berendezésű lakás szobái külön nyílnak, klimatizáltak, és még egy kis erkély is tartozik ide.
elado-panellakas-debrecen-ujkert-90639987-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
2024.04.12. #eladólakás #ingatlanbefektetés
Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
Továbbra is könnyen lehet eladni a kis alapterületű, 10-20 négyzetméter közötti minilakásokat Magyarországon, írja közleményében a Duna House. Míg azonban Budapesten elsősorban befektetésként, addig vidéken az életvitelben adódó változás, a kisebb lakásba költözés igénye volt a vásárlások célja 2023-ban. De mi a helyzet 2024-ben?
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás    
2024.03.28. #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás   
A kormány és az Egyesült Arab Emírségek megállapodása értelmében rendbe hozzák és teljesen felújítják a Rákosrendező pályaudvar környékét, ezáltal egy új városközpont jöhet létre a fővárosban, bevásárlóközpontokkal és lakóingatlanokkal. A beruházás jelentős hatással lehet nem csupán a XIV. kerület, hanem a közvetlenül vele határos szomszédos kerületek ingatlanpiacára is. Az otpotthon.hu adatai szerint jelenleg is sokan keresnek otthont maguknak ezekben a kerületekben.
Cifra Palota: a XV. kerület lakótelepét elhagyva ezeréves vidéki városba keveredhetsz
2024.03.21. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #ingatlanhirdetés #budapest
Cifra Palota: a XV. kerület lakótelepét elhagyva ezeréves vidéki városba keveredhetsz
Számos olyan kerület van Budapesten, ahol a lakótelepek és a kertvárosi rész is különböző arcát mutatják a városrésznek. Óbuda mellett a XV. kerület is erről a kettősségéről híres. Bemutattuk Újpalotát, most pedig a kerület másik kacsalábú része, Rákospalota következik.
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék próbahónapot és megjelenést!
2024.03.13. #ingatlanhirdetés
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék próbahónapot és megjelenést!
A több mint havi 1 millió látogató és a kedvező ár-érték arányú csomagajánlatok mellett most ajándék próbahónappal és extra megjelenéssel várja az egyik legnagyobb ingatlankereső új ingatlanközvetítő előfizetőit.
Győr-Moson-Sopron vármegye ingatlanpiaca ötödével drágább az országos átlagnál
2024.03.05. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Győr-Moson-Sopron vármegye ingatlanpiaca ötödével drágább az országos átlagnál
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a hetedik a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában az eladó ingatlanhirdetések számát tekintve, miközben minden negyedik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már. 2024 ehhez hasonló hirdetési dinamikával indult.
Milyen a jó ingatlanfotó? Az ingatlanfotós válaszol
2024.03.04. #eladólakás #ingatlanhirdetés
Milyen a jó ingatlanfotó? Az ingatlanfotós válaszol
Az ingatlan önéletrajza a hirdetés. Szerepel benne minden fontos információ, amit tudni kell: mikor épült, mikor és milyen jellegű felújítások voltak benne. Ahogy ma már alapkövetelmény a fényképes önéletrajz, úgy ingatlanhirdetés sem létezik fotó nélkül. És hogy mekkora különbség van fotó és FOTÓ között, azt mindnyájan látjuk. Mindenesetre Demeter Péter ingatlanfotós most egyszerű, de nagyszerű tippeket oszt meg az OTP Otthon Magazin olvasóival, hogy megkönnyítse számotokra a szeretett lakásotok értékesítését.
Ez lenne Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legértékesebb ingatlana?
2024.03.02. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Ez lenne Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legértékesebb ingatlana?
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye ingatlanpiaca a 15. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben átlagos volt a hajlandóság az itteni ingatlanoknál az árcsökkentésre. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében?
Milyen ne legyen egy ingatlanhirdetés? - a torzítás és ellenszere
2024.03.01. #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Milyen ne legyen egy ingatlanhirdetés? - a torzítás és ellenszere
Az ingatlanhirdetés is reklám, ami sokszor torzít, hiszen a meggyőzéshez sokszor több kell, mint a valóság bemutatása. De akadnak közöttük olyanok, amik jócskán elrugaszkodnak a valóságtól. Ebben a cikkben ingatlanszakmai szemmel elemezzük, hogy mi fér még bele a meggyőzésbe, és hogy csak meddig érdemes elmenni.