2023.11.11.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #ingatlanbefektetés

Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen

Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen

Ha ipari munkákra, logisztikára, mezőgazdasági termelésre alkalmas telket keresel, elég felcsapni az otpotthon.hu ingatlanhirdetéseit. Azonnal használatba vehető, az adott munkafolyamat elvégzésére alkalmas, vagy beruházásnak, lakóépületekké való átalakításra alkalmas ingatlanok széles választéka mellett a területek mérete is tág skálán mozog.


46 hektáros ipari telek az M5 mellett

Kecskemét és Cegléd között félúton, a Pest megyei Nagykőrösön árulják ezt a hatalmas, repülőgépkifutópálya-méretű ipari területet, ami 457 976 négyzetméteres. A telket három irányból is meg lehet közelíteni, 22, többnyire felújítandó sok funkciós ipari/kereskedelmi/szolgáltatói faladatokra is alkalmas építményből áll.

A terület közel van az M5-ös autópályához, a huszonkét épületegyüttes összmérete 5676 négyzetméter. Logisztikai központnak is alkalmas, zöldmezős beruházásos terület, de lehet idősek otthona, ifjúsági tábor is, amit napelemes rendszer segít.

nagykoros.jpg

4300 négyzetméter Érden

Jó lehetőségeket rejt magában ez az Érd egyik külső utcájában található logisztikai raktár és telephely. Két épületből áll, közel az M6 autópálya és Érd Centrum lehajtóhoz. Az épületek acélszerkezetű, szendvicspanel burkolatú ipari csarnokok 954 négyzetméternyi helyet foglalva: a telek övezeti besorolása szabadon álló beépítési módú kereskedelmi, szolgáltató terület, így 50 százaléka beépíthető.

Az épületek homlokzatmagassága 4,5 és 14 méter közötti, 30 darab rakodó helyet terveztek, közel harminc parkoló került kialakításra, nagy méretű tehergépkocsik is könnyen be tudnak fordulni.

erd.jpg

1900 négyzetméter Kőbányán

A X. kerületében található ez az ipari, kereskedelmi és befektetési célokra is alkalmas telek. Négy szintből áll, van bent ipari áram, teherlift, a biztonságról kamerarendszerrel ellátott, folyamatos a portaszolgálat gondoskodik. Minden szinten hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtést.

A Gyömrői úton álló ipari telepről a reptéri gyorsforgalmi út, Sibrik út, Vaspálya út, KÖKI Terminál perceken belül elérhető. Korlátozás nélkül használható a teherforgalom.

10kerulet.jpg

Kereskedelmi-ipari ingatlan a XXI. kerületben

1980-ban, eredetileg tűzoltó laktanyának épült ingatlan háromszintes. Az ingatlan Csepel-Gyártelep városrészében, kitűnő közlekedés mellett található, állandó portaszolgálattal működik. A földszint és az első emelet 425-425 négyzetméteres, míg a földszint alatt egy polgári védelmi létesítmény található, ennek területe 354 négyzetméter.

Akár loftlakások kialakítására is alkalmas, jelenleg három ilyen szolgálati lakás, valamint irodák található az épületben. Az épület előtt több gépjármű parkolására alkalmas hely lett kialakítva.

21kerulet.jpg


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Folytatódik a harc a parkolóhelyekért Budapesten, de van, aki örülhet
2024.06.10. #ingatlanbefektetés #fenntarthatóság
Folytatódik a harc a parkolóhelyekért Budapesten, de van, aki örülhet
A fővárosi autós közlekedésnek és parkolásnak megvannak a maga szabályai, ami néha olyan, mintha nem is lenne. Vagy mintha mindenki más kiadású KRESZ könyvből tanult volna. Az autókkal telített Budapesten a kormány mögül vívják az utcai harcot az elsőbbségért, a haladásért és a parkolásért. Az utóbbival kezdődnek igazán a bajok: a kerületek nagy részében kétszer annyi gépjármű van, mint parkolóhely, ha az állandó lakosokat vesszük figyelembe. Most itt a lehetőség a saját parkolókra, ezekből mutatunk néhány eladósorba került helyet.
Sopronban teltház van, de ez a meghitt zug téged vár
2024.06.06. #eladólakás #ingatlanbefektetés
Sopronban teltház van, de ez a meghitt zug téged vár
Sokan gondolták azt az elmúlt években, hogy Sopron a magyar települések egyik legjobbika, emiatt jelentősen megnőtt a lakosok száma. Ausztria közelsége több szempontból is vonzó: munka, üdülés, továbbtanulás, de azért nem szabad elfelejteni, hogy még a határ innenső oldalán vagyunk. Ugyanakkor ez az a város, ahol amellett, hogy nagy gondot fordítanak a történelmi belváros állagmegőrzésére, teret adnak a kortárs szellemiségnek is. Mutatjuk, miért érdemes itt letelepedni.
Milyen a balatoni bérleti piac?
2024.05.23. #vízpart #ingatlanbefektetés
Milyen a balatoni bérleti piac?
Az elmúlt hónapokban az előző évi pangás után némi mozgás érzékelhető a Balaton ingatlanpiacán, miközben az árak változatlanok. De talán már nem sokáig.
Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
2024.05.11. #ingatlaneladás #lakberendezés
Japán vagy Toszkána? Egyik sem, hanem Magyarország legjobb külföldi stílusú otthonai
Szívesen nézegeted, hogy más országokban milyen körülmények között élnek az emberek? Az eltérő lehetőségek miatt különböző hagyományok alakultak ki a világon, és sokszor nemcsak az építészetben, hanem a belsők kialakításában is eltérnek a stílusok. Ki mit szeret a világban? Nemzetközi stílusú otthonok az Otpotthon.hu-n.
A biatorbágyi Ezeregy éjszaka és az amerikai középosztály luxusa a Balatonnál
2024.05.02. #eladóház #ingatlanbefektetés
A biatorbágyi Ezeregy éjszaka és az amerikai középosztály luxusa a Balatonnál
A heti válogatásunkban megmutatjuk az ingatlanok csillogó világát, ahol a helyszín, az építészeti megoldások és a modern technológiai felszereltség dönti el, hogy melyik otthon válik igazi gyöngyszemmé.
Volt orosz laktanya keresi nagyot álmodni merő gazdáját
2024.04.25. #ingatlanbefektetés #gazdaság
Volt orosz laktanya keresi nagyot álmodni merő gazdáját
Egy vállalkozás helyszínének megválasztása sosem egyszerű. Pláne, ha olyan üzletágról van szó, ami fizikai helyiséget igényel. Pláne, ha a tevékenységhez hatalmas területre van szükség. Amit nem mellesleg át is kell alakítani. Ugyanakkor nagy sikereket csak azok érnek el, akik mernek nagyot álmodni. Ha lenne néhány milliárd forint a zsebedben, te mit hoznál ki ebből a két ipari területből?
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
2024.04.12. #eladólakás #ingatlanbefektetés
Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
Továbbra is könnyen lehet eladni a kis alapterületű, 10-20 négyzetméter közötti minilakásokat Magyarországon, írja közleményében a Duna House. Míg azonban Budapesten elsősorban befektetésként, addig vidéken az életvitelben adódó változás, a kisebb lakásba költözés igénye volt a vásárlások célja 2023-ban. De mi a helyzet 2024-ben?
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
2024.04.01. #ingatlaneladás #lakberendezés
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
Hogyan válik egy ingatlan bohókássá, vagy elegánssá, esetleg olyanná, ami már szinte pszichedelikus hatást eredményez? Számos lakberendezési stílus geometriai formákkal teszi izgalmasabbá vagy éppen a letisztulttá az enteriőrt. A geometria óriási hatással van az építészetre, a belsőépítészetre és a lakberendezésre is. Nem hiszed? Itt a bizonyíték.