2023.11.11.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #ingatlanbefektetés

Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen

Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen

Ha ipari munkákra, logisztikára, mezőgazdasági termelésre alkalmas telket keresel, elég felcsapni az otpotthon.hu ingatlanhirdetéseit. Azonnal használatba vehető, az adott munkafolyamat elvégzésére alkalmas, vagy beruházásnak, lakóépületekké való átalakításra alkalmas ingatlanok széles választéka mellett a területek mérete is tág skálán mozog.


46 hektáros ipari telek az M5 mellett

Kecskemét és Cegléd között félúton, a Pest megyei Nagykőrösön árulják ezt a hatalmas, repülőgépkifutópálya-méretű ipari területet, ami 457 976 négyzetméteres. A telket három irányból is meg lehet közelíteni, 22, többnyire felújítandó sok funkciós ipari/kereskedelmi/szolgáltatói faladatokra is alkalmas építményből áll.

A terület közel van az M5-ös autópályához, a huszonkét épületegyüttes összmérete 5676 négyzetméter. Logisztikai központnak is alkalmas, zöldmezős beruházásos terület, de lehet idősek otthona, ifjúsági tábor is, amit napelemes rendszer segít.

nagykoros.jpg

4300 négyzetméter Érden

Jó lehetőségeket rejt magában ez az Érd egyik külső utcájában található logisztikai raktár és telephely. Két épületből áll, közel az M6 autópálya és Érd Centrum lehajtóhoz. Az épületek acélszerkezetű, szendvicspanel burkolatú ipari csarnokok 954 négyzetméternyi helyet foglalva: a telek övezeti besorolása szabadon álló beépítési módú kereskedelmi, szolgáltató terület, így 50 százaléka beépíthető.

Az épületek homlokzatmagassága 4,5 és 14 méter közötti, 30 darab rakodó helyet terveztek, közel harminc parkoló került kialakításra, nagy méretű tehergépkocsik is könnyen be tudnak fordulni.

erd.jpg

1900 négyzetméter Kőbányán

A X. kerületében található ez az ipari, kereskedelmi és befektetési célokra is alkalmas telek. Négy szintből áll, van bent ipari áram, teherlift, a biztonságról kamerarendszerrel ellátott, folyamatos a portaszolgálat gondoskodik. Minden szinten hőszivattyús rendszer biztosítja a fűtést.

A Gyömrői úton álló ipari telepről a reptéri gyorsforgalmi út, Sibrik út, Vaspálya út, KÖKI Terminál perceken belül elérhető. Korlátozás nélkül használható a teherforgalom.

10kerulet.jpg

Kereskedelmi-ipari ingatlan a XXI. kerületben

1980-ban, eredetileg tűzoltó laktanyának épült ingatlan háromszintes. Az ingatlan Csepel-Gyártelep városrészében, kitűnő közlekedés mellett található, állandó portaszolgálattal működik. A földszint és az első emelet 425-425 négyzetméteres, míg a földszint alatt egy polgári védelmi létesítmény található, ennek területe 354 négyzetméter.

Akár loftlakások kialakítására is alkalmas, jelenleg három ilyen szolgálati lakás, valamint irodák található az épületben. Az épület előtt több gépjármű parkolására alkalmas hely lett kialakítva.

21kerulet.jpg


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Azt suttogják, egyre jobbak az ingatlanpiaci kilátások
2023.11.23. #ingatlanbefektetés #csok
Azt suttogják, egyre jobbak az ingatlanpiaci kilátások
A lakáspiaci fordulatot jelez a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb jelentése, de a kibontakozás nem lesz gyors, és az adatok sem egyformán biztatók a piac valamennyi szereplője számára.
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
2023.11.22. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
Budapest átalakításának egyik szimbolikus helyszíne a XIII. kerület. Az egykori gyárnegyed a modernizálódó főváros élmunkásaként előbb jelentős irodaövezetté nőtte ki magát, mostanra pedig a középosztály legkedveltebb otthonteremtési célpontja lett. Ennek a változásnak az egyik hajtómotorja Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING. Az új lakások jövőjéről, annak behozhatatlan előnyeiről a használt lakásokkal szemben, és hogy milyen lehetőségeket kínál a kerület, arról Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója beszélt.
Érezd magad a nyárban, amikor kint esik, fúj, havazik és a mínuszok röpködnek
2023.11.17. #ingatlaneladás #ingatlanbefektetés #családiház
Érezd magad a nyárban, amikor kint esik, fúj, havazik és a mínuszok röpködnek
A házak dísze, a nyugalom szigete egy télikert, ami nemcsak a hasznos területet növeli, hanem a természetet hozza be a kertedbe nap mint nap. Megmutatjuk.
Mitől lesz jó egy iroda? Egyáltalán létezik jó?
2023.11.15. #energiahatékonyság #fenntarthatóság #ingatlanbefektetés
Mitől lesz jó egy iroda? Egyáltalán létezik jó?
Irodákat építeni évtizedekig egyet jelentett a prosperitással, minél nagyobb és csillogóbb irodák emelkedtek a magasba, ezzel megmutatva, hogy milyen a helyi gazdasági és pénzügyi helyzet. Aztán a pandémia és a home office-ozás tömegessé válása ezt a piacot is teljesen átalakította. Vagy mégsem teljesen?
A leggazdagabbak faluja, milyen lehet ott egy pince?
2023.11.14. #ingatlanbefektetés #csok
A leggazdagabbak faluja, milyen lehet ott egy pince?
A KSH szerint van egy Zala megyei település, ahol az átlagjövedelem kis híján 700 ezer forint nettó, de az ország másik végén is találni ilyen módos települést. A titka a nagy gazdagságnak világos, de milyenek az ottani ingatlanok?
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
2023.11.14. #ingatlanbefektetés #albérlet
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
Szinte teljesen eltűntek a befektetők az ingatlanpiacról. Külföldiek közül még a vietnamiak képviseltetik magukat nagyobb számban. A túl magasra kúszó árak és a rendkívül vonzóvá váló állampapírpiac ellenére a helyzet azonban megváltozhat.
Raktárat vennél? Közel sem olyan egyszerű a helyzet!
2023.11.03. #ingatlanbefektetés #ingatlanvásárlás
Raktárat vennél? Közel sem olyan egyszerű a helyzet!
A koronavírus-járvány következményeiről nagyon nehéz bármiféle pozitívumot mondani, de egy szektornak biztosan segített a felvirágzásban: az online kereskedelemnek is szükség lehet. Ebben a helyzetben pedig érdemes átgondolni néhány szempontot.
Lakatlan lakások tömege Budapesten és a Balatonnál is
2023.10.19. #ingatlanbefektetés #ingatlantörténelem
Lakatlan lakások tömege Budapesten és a Balatonnál is
Fej-fej mellett haladnak a kiürülés tempóját és mértékét tekintve az ország szegényebb, falusias vidékei, valamint az ország legpezsgőbb részei, Budapest közepe és a Balaton környéke. A lakatlan ingatlanok számának folyamatos emelkedését azonban egészen más okozza a fővárosban, mint a szélső vidékeken. A kettő között pedig, több helységben szinte nem is akad üres ház vagy lakás.
Pécsi panorámás vityilló, ennyiért? És mi ez a hatalmas vadászkastély? Baranyában járunk
2023.10.15. #ingatlanbefektetés #családiház
Pécsi panorámás vityilló, ennyiért? És mi ez a hatalmas vadászkastély? Baranyában járunk
Az otpotthon.hu ingatlankínálatában közel négyezer baranyai vármegyei ingatlan szerepel, közülük választottuk ki a két legkisebbet és a két legnagyobbat. Utóbbi nem is állandó lakhatásnak épült, inkább befektetésre alkalmas.