2024.02.08.Szerző: Cs. Z. #újépítésű #csok

Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére

Változások a láthatáron: így hat a CSOK Plusz Győr-Sopron vármegyére

Most is lehet kedvezményes hitelhez jutni ingatlanvásárláshoz, a családi otthonteremtési kedvezmény plusznak nevezett állami források ugyanis kamattámogatást nyújtanak azoknak, akik megfelelnek a szigorú banki feltételeknek. A CSOK Plusz felhasználásával Győr-Moson-Sopron vármegyében új építésű és meglévő lakásokat vagy családi házakat lehet vásárolni, amelyek megfelelnek a program részletes feltételeinek. Ez magában foglalhatja az energetikai hatékonysági szempontokat és a minimális alapterületi követelményeket is. Ebben a cikkben a Győr-Sopron vármegyei ingatlankínálatból válogattunk.


Győr-Moson-Sopron vármegye különböző pontjain a 150 millió forintos határig mutatunk igényes otthonokat.

Családi ház Csornán

1975-ben épült ez a masszív, kétszintes, 200 négyzetméteres, négy szobás családi ház, amely Csorna belvárosi részéhez közel, egy saroktelken található egy 1019 négyzetméteres telken. A házban két fürdőszobát alakítottak ki és tartozik hozzá egy 22 négyzetméteres, nagy terasz is.

A nagy kertben garázs és melléképület is található. A ház fűtése gáz, vagy vegyes tüzelésű kazános. Az ingatlan azonnal költözhető.

Csorna_1.jpg

Családi ház Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár közkedvelt részén épült fel a Duna lakópark 2008-ban. A 711 négyzetméteres telken 233 négyzetmétert foglal el a kétszintes ház. Az alsó szinten nagyméretű amerikai konyhás nappalit építettek egybe étkezővel, innen nyílik egy hatalmas, 42 négyzetméteres terasz, továbbá dolgozószoba, előszoba, háztartási helyiség és WC is található a szinten. Az emeleten négy szoba és két fürdőszoba van.

A lakóházhoz dupla fűtött garázs tartozik, ahonnan bejárás nyílik a lakásba. Extrának számít a tetőre szerelt 30 darab napelem, amellyel gyakorlatilag ingyenes az áram, pedig a fűtés padlófűtés és infrapanelos, amelyek a napelemes rendszerről kapják az energiát. Az udvar szintén rendezett, parkosított, öntözőrendszerrel van ellátva, amely fúrt kútról működik.

movar_2.jpg

Duplakomfort Győrben

A 627 négyzetméteres telken álló 117 négyzetméteres, négy szobás családi ház 74 millió forintba kerül, amit azért említünk első helyen, mert ebben a vármegyében 557 200 forint volt a házak átlagos négyzetméterára, Győrben pedig még ennél is magasabb, amihez képest ennek a győri családi háznak 118 ezer forint a négyzetméterára.

A házhoz egy 20 négyzetméteres garázs és egy 16 négyzetméteres műhely is tartozik. A ház duplakomfortos, két utcai frontról is megközelíthető, átmenő forgalomtól mentes övezetben. A két szintes épület kitűnő statikai állapotban van, akár egy kétgenerációs családi házzá is alakítható. A fűtés két féle rendszerrel lett kialakítva. A tágas udvaron fúrt kút is található.

gyor_3.jpg

Öt szobás, új építésű családi ház Sopronban

Legkésőbb 2024. decemberében adják át Sopronban, kertvárosi környezetben épülő, nyolc sorházból álló épületegyüttest, ahol most megvásárolhatod ezt a 188 négyzetméter alapterületű, ötszobás családi házat garázzsal, gépkocsibeállóval és saját átriumrésszel.

Az alsó szinten nappali, két hálószoba, konyha és étkező, fürdőszoba, WC, előtér, közlekedő, gépészet, lépcsőház található. Az emeleten pedig két hálószoba, fürdőszoba-WC, valamint a közlekedő. A padlás 35 négyzetméter alapterületű. A fűtést és a meleg vizet levegő-víz rendszerű, korszerű, energiatakarékos, alacsony energiaigényű hőszivattyú biztosítja. Alumin szerkezetű garázskapuk lesznek felszerelve, a nyílászárók műanyag szerkezetű, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel készültek.

sopron_4.jpg


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Van egyszer a lakás ára, amire még jönnek a most felsorolt költségek
2024.02.15. #ingatlaneladás #csok
Van egyszer a lakás ára, amire még jönnek a most felsorolt költségek
Egy lakásvásárlásnál a költség nem annyit jelent, amennyi az adott ingatlan árcéduláján olvasható, ezért ajánlják az ingatlanszakértők mindenkinek, hogy egy költségvetés összeállításával készüljenek a lakásvásárlásra. Ebből már előre és pontosabban láthatják, hogy mit engedhetnek meg maguknak, másrészt az sok olyan kényes pontra mutathat rá, amire, ha nem figyelnek, százezreket vagy éppen milliókat veszthetnek, hívta fel a figyelmet az OTP Ingatlanpont. A főbb tételeket még a gyakorlottabb ingatlanvásárlóknak is érdemes időről-időre áttekinteniük, mert például a támogatásokra vonatkozó szabályok is gyakran változnak.
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
2024.02.09. #ingatlaneladás #újépítésű
A lakáspiac művészete: a személyre szabott otthonvásárlás
Az új fajlagos árkülönbsége a Covid első évében ugrott hatalmasat, és azóta a 120 százalékot is meghaladja. Tehát új vagy használt? Mindkettő kínálhat jó választást, ebben a cikkben ezt a kérdést járjuk körül.
Új lehetőségek kapujában: kedvezményekkel és árcsökkenéssel várnak Fejér vármegyében
2024.02.05. #eladóház #csok
Új lehetőségek kapujában: kedvezményekkel és árcsökkenéssel várnak Fejér vármegyében
Az új otthonvásárlási támogatás, a CSOK Plusz Fejér vármegyében újra nyitott korábban már bezártnak hitt kapukat, és ismét lehetőség van városokban is ingatlant vásárolni hitelből, államilag támogatott kamatra. Ebben a cikkben kedvezményesen megvehető Fejér vármegyei ingatlanokat mutatunk, amelyek ára egyébként tíz százalékkal magasabb lenne az országos átlagnál.
A CSOK-tól a CSOK Plusz-ig: változások és lehetőségek Csongrádban
2024.01.29. #ingatlaneladás #csok
A CSOK-tól a CSOK Plusz-ig: változások és lehetőségek Csongrádban
A CSOK Plusz felhasználásával Csongrád megyében új építésű és használt lakásokat vagy családi házakat lehet vásárolni, amelyek megfelelnek a program részletes feltételeinek. Ez magában foglalhatja az energetikai hatékonysági szempontokat és a minimális alapterületi követelményeket is. Most a CSOK Plusz keretének határáig mutatunk igényes otthonokat a vármegye különböző pontjain.
CSOK Plusz kalauz Borsodban: így használhatod ki a legjobban a támogatást
2024.01.19. #eladóház #csok
CSOK Plusz kalauz Borsodban: így használhatod ki a legjobban a támogatást
A CSOK megszűnése után ismét lehetséges állami segítséggel városokban is ingatlant vásárolni. Ezúttal Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében mutatunk a CSOK Plusz maximális keretéig, tehát 80 millió, illetve 150 millió forintos határig igényes otthonokat a vármegye különböző pontjain.
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
2024.01.19. #energiahatékonyság #ingatlantörténelem #újépítésű
Búcsú a fegyverektől - tisztek helyett most a stílus parancsol Győrben
Idehaza korántsem ritkaság egy-egy volt szovjet laktanya látványa. A katonaság kivonulásával ezek elhagyatottakká váltak, rendbehozatalukra és fenntartásukra pedig sok esetben nem futja, így lepusztulnak, benövi őket a gaz és némelyik akár igazi szellemvárossá is válik. A győri Vadász-laktanya néven elhíresült komplexum azonban szerencsére nem maradt teljesen kihasználatlanul.
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
2024.01.18. #újépítésű #ingatlanpiac
Visszafogják az új lakások átadását az idén - így tesztelik a vásárlókat
1200 eladatlan új lakás található jelenleg a lakáspiacon. A leginkább fokozott óvatosság jellemzi a fővárosban építő vállalkozások 2024-es terveit. Az OTP Budapesti Újlakás Értéktérképének legfrissebb adati alapján az idén a tavalyinál kevesebb új otthon átadásával számolnak. A tulajdonosok az áraikkal és akcióikkal tesztelik a leendő vevők hajlandóságát.
Fürdővárosban álomotthon - Így használhatod ki a CSOK Pluszt Békés vármegyében
2024.01.12. #ingatlaneladás #csok
Fürdővárosban álomotthon - Így használhatod ki a CSOK Pluszt Békés vármegyében
A CSOK Plusz támogatás új lehetőségeket teremt, hogy egy kellemes városban vegyél, az országos átlagnál olcsóbban ingatlant. Megmutatjuk, milyen lehetőségeid vannak Békés vármegyében.
Kinek lesz könnyebb, az ingatlaneladóknak vagy a vásárlóknak az idei év?
2024.01.11. #ingatlaneladás #csok
Kinek lesz könnyebb, az ingatlaneladóknak vagy a vásárlóknak az idei év?
Az ingatlanpiacon kilábalásra számít az idei évben az egyik legnagyobb ingatlanhálózat. Szerintük egyes lakástípusok ára is emelkedésnek indulhat.