2024.02.12.Szerző: Kisfaludy Emese #eladóház #ingatlanhirdetés

A község, ami két ország lehetőségeit kínálja

A község, ami két ország lehetőségeit kínálja

Zsirát először 1225-ben említi oklevél, 1931-ben három község, Zsira, Gyülevíz és Salamonfa egyesítésével nyerte el mai formáját. Talán még nem is hallottál erről a kis településről, pedig egy igazi rejtett kincse az országnak.


A 823 fős falu a Kisalföld délnyugati csücskén fekszik, a Répce folyó mellett, közvetlen Magyarország és Ausztria határán.

Zsira távol esik a főutaktól és több erdő is határolja, így könnyedén elmerülhetsz a természet kínálta nyugalomban, miközben az ország egyik legtisztább levegőjét szívod magadba. Ha pedig kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágynál, van egy jó hírünk: varázslatos helyek veszik körbe mind magyar, mind osztrák oldalon. A község fő nevezetessége a barokk stílusú Rimanóczy kastély, de lehetőséged van akár golfozással is eltölteni egy kellemes délutánt a kétszer 9 lyukú pályán. Kicsit távolodva a településtől még több lehetőség vár rád, ugyanis Bük 10, Kőszeg 17, Szombathely 29, Sopron pedig csak 37 kilométerre fekszik. Nekivághatsz Írottkő megmászásának vagy tehetsz egy kirándulást a Fertő-tó környékén.

Ha pedig egy országhatáron túli élménnyel szeretnél gazdagodni, pattanj biciklire és tekerj át a 400 méterre elhelyezkedő Lutzmannsburgba (Locsmánd), ahol a Sonnentherme élményfürdő különböző medencéi és csúszdái várnak minden korosztályt. Emellett pedig számtalan más program is kínálkozik az ide látogatók számára, például kalandpark, pónilovaglás, állatsimogató vagy télen műjégpálya.

elado-sorhaz-zsira-90891117-k6.webp

Ez az eladó sorház is Zsirán található, egy 900 négyzetméteres, parkosított telken. Hat apartmanból áll, melyek egyenként 28-48 négyzetméteresek és mindegyik külön bejárattal rendelkeznek, valamint mindegyikhez tartozik külön fürdő, WC és konyha. Emellett egy 25 négyzetméteres tárolóhelyiséget is tartalmaz az ár. Az ingatlan kiváló turisztikai célú hasznosításra, hosszútávú bérbeadásra, munkásszállónak, de ti is biztosan remekül érzitek majd itt magatokat. Kattints a képre és vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha nem szeretnél lemaradni erről a csodás lehetőségről!

elado-sorhaz-zsira-90891118-k6.webp

Válogass eladó házak között országszerte az otpotthon.hu kínálatában!


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hiába az ország legszebb kastélya, a környékről menekül, aki lát
2024.02.22. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Hiába az ország legszebb kastélya, a környékről menekül, aki lát
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak . Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Nógrádban?
Veszprém vármegye ingatlanpiaca óvatosan kezdte 2024-et
2024.02.19. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Veszprém vármegye ingatlanpiaca óvatosan kezdte 2024-et
Már majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 9. a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában az eladó ingatlanhirdetések számát tekintve, miközben minden harmadik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már a vármegyében. Milyen dinamikával indult 2024 a vármegye ingatlanpiaca?
Ez itt Nyíregyháza legdrágább ingatlana - szín ABC
2024.02.15. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Ez itt Nyíregyháza legdrágább ingatlana - szín ABC
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 6. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában. Itt a legkisebb a hajlandóság az árcsökkentésre a lakástulajdonosok körében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében?
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék megjelenést!
2024.02.14. #ingatlanhirdetés
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék megjelenést!
A több mint havi 1 millió látogató és a kedvező ár-érték arányú csomagajánlatok mellett most ajándék megjelenéssel várja az egyik legnagyobb ingatlankereső új ingatlanközvetítő előfizetőit.
Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiacán Tatabányát megelőzheti Komárom
2024.02.13. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiacán Tatabányát megelőzheti Komárom
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak (29,2 százalék) csökkentették az árát Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiaca a 14. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben az országos átlagnál nagyobb volt a hajlandóság az árcsökkentésre az ingatlanhirdetők körében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Komárom-Esztergom vármegyében?
Bács-Kiskun vármegye ingatlanpiaca hatalmas kínálati előnyben van
2024.02.11. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Bács-Kiskun vármegye ingatlanpiaca hatalmas kínálati előnyben van
2023-ban majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak (29,2 százalék) csökkentették az árát Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkentés átlagosan 10,5 százalékos volt. Bács-Kiskun megyében az ingatlanhirdetőknek viszont csak a negyede csökkentett árat. 2024 januárjában a harmadik legtöbb hirdetést ebben a vármegyében adták fel az országban.
A vidék legnagyobb ingatlanpiacán minden harmadik árat csökkentették
2024.02.09. #ingatlanvásárlás #ingatlanhirdetés
A vidék legnagyobb ingatlanpiacán minden harmadik árat csökkentették
2023-ban majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak csökkentett a hirdetési áron. 2024 lassan indult a vármegye ingatlanpiacán más vármegyékhez képest, ahol több ingatlan került eladósorba, mint Hajdú-Biharban.
Ez a három szempont segíthet, hogy gyorsan eladd az ingatlanod
2024.02.07. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Ez a három szempont segíthet, hogy gyorsan eladd az ingatlanod
Az elmúlt évben jelentősen meghosszabbodott az ingatlanok eladási ideje, a kínálat és a kereslet egymásratalálásában segíthet, ha a következő tanácsokat megfogadod. Bizonyos előkészületek megtétele és némi őszinteség is kell ahhoz, hogy ne váljon végeláthatatlan szenvedéssé az ingatlaneladás.
Mennyiért vásárolhatsz most kertes, költözhető házat?
2024.02.06. #eladóház #ingatlanhirdetés
Mennyiért vásárolhatsz most kertes, költözhető házat?
Az ingatlanközvetítők szerint továbbra is elsősorban a felújított, újszerű, de legalábbis jó állapotú, költözhető ingatlanokat keresik a vevők, ami igaz a kertes házak esetében is. De mennyiért kapunk most Budapesten és annak agglomerációjában költözhető, jó állapotú kertes házat? Ebben a cikkben ezt a témát járjuk körbe és mutatunk néhány lakáshirdetést is ezekkel a paraméterekkel.