2023.05.25.Szerző: Cs. Z. #budapest #újépítésű #lakópark

Újbuda szinte berobbant, és a főváros Buda felé eldől ezektől a megoldásoktól

Újbuda szinte berobbant, és a főváros Buda felé eldől ezektől a megoldásoktól
Az örök "Buda vagy Pest?"-vita újabb érvekkel gyarapodik, az egymással szembenálló felek közül ezúttal a budaiak kapnak segítséget: megmutatjuk Újbuda legmenőbb lakóparkjait és egy ráadást a Naphegyről.

A zöldövezet és a lakóterek fúziója

A fúzió itt most nem egy kezelhetetlenül nagy energia létrehozására vonatkozik, hanem a XI. kerületben, Újbuda megújuló részében épülő, három részből álló lakóparkra, amelyet az tesz különlegessé, hogy a zöldövezet és a lakóterek olyan egységet alkotnak, amiből ezek az igazán harmonikus otthonok születtek.

A kilencemeletes, összesen 464 lakásos társasházban a 6. emelettől felfelé egyre kevesebb lakás található a különböző szinteken.

elado-teglalakas-budapest-xi-kerulet-90511965-t6.webp

A képre kattintva további fotókat találhatsz!

Akár már 28 négyzetméteres stúdiólakást is találhatsz itt, de ha nagyobbra vágysz, 150 négyzetméteres, több hálószobás ingatlant is vehetsz. Minden lakásba gépesített konyhabútort építenek, az előszobabútor, valamint a fürdőszobai bútor a szaniterekkel együtt, szekrényes kivitelű mosdókkal a ház tartozékai. Az autóknak 456 parkolóhelyet alakítottak ki, közülük 50 elektromos töltős.

A földszinten pár üzlethelyiség kerül, de a nagyobb bevásárlás sem okozhat gondot, ugyanis az Újbuda Center és az Etele Pláza is csak öt percnyi sétára van.

Élményekkel teli életre rendezkedhetsz be Budai Walzerben

A Duna-parthoz közel, nyolc hektáron épült fel a Budai Walzer fantázianevet viselő lakópark, amelyben a földszinten kertkapcsolatos, az emeleten erkélyes lakások közül gyorsan megtalálhatod a neked tetszőt.

Itt van például ez a 47 négyzetméteres, nappali+egyszobás lakás, de találhatsz akár 85 négyzetméterest nappalival és még három szobával. A lakópark épületei egy, a forgalomtól elzárt területen vannak, ahol közösségi tereket, sportpályákat, játszótereket alakítottak ki.

0000.webp

A képre kattintva további fotókat találhatsz!

Ha mégis inkább a lakás nyugalmát választod, akkor az erkély ideális lehet bámészkodáshoz. A tömegközlekedéshez elérési pontok és a nagyobb bevásárlóközpontok is csak egy kőhajításnyira vannak.

Költözz a városhoz közel, de egy tópart mellé

Még mindig a XI. kerület, vagy ahogy sokan kezdték hívni, Újbuda, ahol 39 négyzetméteres stúdió lakások és a 140 négyzetméteres, nappalival valamint több másik szobával rendelkező otthonok közül válogathatsz. De nem akárhol, hanem a Kőérberekben, a Kánai-tó mentén, ahol a lakások szinte mindegyike a tóra vagy a környező budai hegyekre néz.

Ez itt a belső kétszintes Duplex apartmanok, Penthouse-ok, illetve tóparti villaházak birodalma. Az extra nagy alapterületű prémiumlakások alternatívák lehetnek, ha éppen családi házat keresel.

A klímát és meleg víz rendszert geotermikus rendszer biztosítja, a soha ki nem fogyó földenergiát hasznosítva, tehát száz százalékban gázkitettség nélküli, kedvező fűtési költségekkel rendelkező ingatlanba költözhetsz itt.

010101.webp

A képre kattintva további fotókat találhatsz!

A lakóparkkal együtt a környéket is fejlesztették, a tó közvetlen környezetében számos közterületi rehabilitációs fejlesztést említenek, mint például közvilágítás felújítást, tópart körüli sétányt és a 2,25 km rekortán futópályát, kültéri fitneszt és a játszóteret, valamint a kutyafuttatót.

A közlekedést és a közeli bevásárlóközpontokat említeni sem kell talán, hiszen azért még mindig a városban vagyunk, viszont a szomszédban található Sport11-et mindenképpen, ahol kiépített uszoda, strand, fitneszterem, tenisz- és squashpálya van.

Exkluzív otthonok Bel-Buda legszebb részén

Tényleg nagyon nehéz exkluzívabb részt találni Budapesten a Naphegynél, ahol ez a 44 lakásos fejlesztés zajlik. A Naphegy tértől északra található I. kerületi ingatlant a Gellérthegy és a Naphegy utca határolja, akik nem jártak még arra, érdemes nekik megjegyezni, hogy a környék a főváros egyik legpatinásabb városrésze, amely a Belváros minden előnyével, kiváló szolgáltatási környezettel rendelkezik.

elado-uj-epitesu-projekt-budapest-i-kerulet-91485345-t6.webp

A képre kattintva további fotókat találhatsz!

Nem csak lakhatási céllal, de befektetésnek is kiválóan alkalmasak ezek az 53 és 85 négyzetméteres közötti ingatlanok, amik hűtését-fűtését mennyezethűtés-fűtés panelek szolgáltatják hőszivattyúról. A helyiségekben így sem radiátorok sem klímaegységek nincsenek, tehát a szobákat könnyebben berendezheted és a ház homlokzatát sem terhelik a külső klímaegységek. A termosztátot okosotthon rendszer szabályozza.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra