Eladó ház Gyenesdiás 220 nm
Eladó ház Gyenesdiás 220 nm
Eladó ház Gyenesdiás 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7459386
Referenciaszám: H455908
Frissítve: ma

Gyenesdiás eladó családi ház 4 szobás: 191 millió Ft

191 millió Ft
868 169 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1184 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 554 322 Ft
Második évtől
756 487 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás, irodánk kínálatában! Eladásra kínálom Gyenesdiás csendes nyugodt részén fekvő, de mégis mindenhez közel található, 2012-ben 45 cm-es téglából épült családi házat. A házban található: előszoba, közlekedő, tágas nappali, konyha nagy étkezővel, 3 hálószoba, egy fürdőkádas fürdő dupla mosdóval mosókonyha sarokkal, WC-vel, továbbá egy zuhanyzó WC-vel. Óriási dél-nyugati fekvésű terasszal ahonnan a Balatonig is ellátni! Az ablakok háromrétegű üveggel vannak ellátva, elektromos redőnnyel. Az alsó szinten került kialakításra a garázs, pince és tároló rész. A ház melegéről padlófűtésen keresztül gáz-cirkó kazán gondoskodik , a nagy puffer tartályban található melegvizet napelemek melegítik, továbbá vízlágyító berendezés is beépítésre került. Riasztórendszerrel! Az esővizet 15 m3-es ciszternába gyűjthetjük, így nyáron sem gond az öntözés. Ajánlom állandó lakhatásnak, akár nyaralónak, vagy befektetésnek! Bolt a közelben, Balaton autóval 5 perc alatt megközelíthető. Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Nyugat-Balaton régióban, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik . Keszthely és Hévíz szomszédságában fekvő település kiváló lehetőségeket nyújt a pihenni, szórakozni, sportolni, kirándulni vágyók számára. A Diási Strand – amely évek óta folyamatosan birtokolja a Kék Hullám zászlót – mára a környék legszebb strandja lett. Megtekintés előre egyeztetett időpontban! Amennyiben felkeltettem érdeklődését és további kérdése van, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY