Eladó ház Gyenesdiás 120 nm
Eladó ház Gyenesdiás 120 nm
Eladó ház Gyenesdiás 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997789
Frissítve: 1 hónapja

Gyenesdiás eladó családi ház 3 szobás: 189,12 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
187,68 millió Ft
1 564 000 Ft/m²
480 000 EUR
4 000 EUR/m²
120 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
Csodálatos Balatoni panoráma! Zöld környezet! Csend és nyugalom kedvelőinek!!! Ritka lehetőség már a piacon, amelyben többek között „Életminőséget” kínálunk!!! Első tulajdonostól!!! A kétszintes, minőségileg megépített családi ház elsősorban természetbeli kiemelkedő előnyökkel rendelkezik, ahol az uralkodó: a nyugalom, a csend és a friss levegő! Aki egy csodálatos környezetről álmodozik, teljes - Balatoni panorámával, erdővel körbevett lokációban, akkor jó helyen keresgél, megtalálta álmai otthonát! A földszinten: előszoba (4m2), 2 hálószoba (12m2), konyha (10m2), tágas, világos nappali étkezővel (41m2), spejz (6m2), fürdőszoba káddal, tusolóval, mellékhelyiséggel, (6,55m2) illetve külön vendég wc (1,56m2). A konyhából, a nappaliból és a 13 m2-es teraszról lenyűgöző látvány tárul elénk a Balatonra és az erdei környezetre. Az épületnek van még egy szuterén része, amely külön bejáratról megközelíthető, + 25 m2-es vendég apartmannak lett kialakítva. Található még akár pincének is alkalmas 13 m2-es helyiség, amelyet jelenleg tárolónak használnak. Az épületben gázcirkó kazán biztosítja a hőt padlófűtésen keresztül, illetve egy hangulatos cserépkályha. Beépített műanyag nyílászárók argon gázos hőszigetelt üveggel. Burkolatok mázas kerámiából. Ipari áram bevezetve. A falazat 44 cm phoroterm téglából épület. A padlás duplaszigeteléssel ellátva, járható felülettel. A kertészkedésre alkalmas udvar tele évelő növényekkel és rengeteg érlelő gyümölcsfával (kajszi-, őszibarack, szilva, cseresznyefák, vilmoskörte, körte, meggyfa, mandula, szőlő stb.) beültetett területen külön 25 m2-es garázs is helyet kapott. Távirányítós garázs és kapubejáró! A terület tovább bővíthető a szomszédos 1200 nm-es, szintén valóban Balatoni panorámás telekkel, amely vételára 50M ft! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
13 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
kamra
erkély
pince
beépített konyhabútor
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY