Eladó ház Gyenesdiás, meleghegyi köz 167 nm
Eladó ház Gyenesdiás, meleghegyi köz 167 nm
Eladó ház Gyenesdiás, meleghegyi köz 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7782458
Referenciaszám: 302335
Frissítve: 16 napja

Gyenesdiás eladó családi ház 5 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 131 737 Ft/m²
167 m²
Alapterület
950 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Külföldre költözés miatt eladó egy vadonatúj energia hatékony, napelemes (éves elszámolású) balatoni ház KÖRNYÉK: A ház Gyenesdiáson csendes környéken található. Helyi elismert becsületes, alapos szakemberek által lett építve. Minőségi alapanyagokból, minőségi kivitelezésben, nagyon ritka ez a fajta minőség manapság. Dinamikusan fejlődik a környék, szép új házak a közvetlen környezetben. 10 perc séta alatt az erdőben vagyunk. 23 perc séta a kilátó, 30 perc séta a strand. Kocsival 4-5 perc alatt minden ( Aldi, Spar, Tesco, Obi, Mozi, Festecsics kastély, iskola, óvoda, strand ) elérhető. Kiváló infrastruktúra, mégis nagyon csendes helyen van a ház. Olyannyira, hogy saját bekötő útja van, amivel csupán a szomszéddal osztozik a ház A ház elektromos fűtésű! A napelem rendszer évi 10 ezer kilowattot termel. A jelenlegi gáz árak, az orosz gáz függőség, és a paksi atomerőmű által biztosított lakossági áram miatt, a jövőre nézve ez igen kedvező. Modern, hatékony, mobilról szobánként vezérelhető fűtés rendszer lett kiépítve (BVF heating Solutions). Alternatív fűtési lehetőségnek egy minőségi fatűzelésű kandaló is elhelyzésre került a nappaliban. Továbbá lent és fent is található modern okos hűtő/fűtő klíma. A ház szigetelés kiemelkedő. A 167m2-es ház fűtés és áram költsége mindössze 31,000 HUF/hó. Víz és csatorna természtesen bekötve. BWT vízlágyító rendszer instalálva. ELOSZTÁSA: A ház alsó részen található: nagy napos nappali / konyha étkező rész tágas előszoba mosókonyha WC kamra háló fürdőszobával. A képen látható német Nobilia konyha most került beszerelésre. Átgondolt, igényes, minden szükségletet kielégítő, fullosan gépiesített (Junker azaz Bosch fagyasztós hűtő, mosogatógép, főzőlap, sütő, mikró, elszívó). FELSŐ SZINT: 3 hálószoba 2 fürdőszobával egy különálló WC. Tágas közlekedőkből nyílnak a szobák. A kert szépen kialakítva (fűvesítve és számtalan növénnyel/bokorral telepítve), bográcsozó, napozó, kinti zuhany telepítve. Medence is elfér, konkrét ajánlatunk is van már rá, amit szívesen továbbítunk. Tervbe volt még egy kültéri szauna, erre is kész ajánlatot tudunk átnyújtani. Mindkettő nagyon jó szakember. A házhoz tartozik egy igényes fedett kocsi beálló is (igény szerint zárt garázzsá könnyen átalakítható). Továbbá az udvarra is be lehet még állni 1-2 autóval. A ház oldalsó és egy fedett nagy hátsó terasszal is rendelkezik. A lenti nappali nagyméretű rollói elektromosak. A világítás erőssége és színe (hideg, meleg) javarészt távírányítóval irányítható. Az esővíz a föld alatt elvan vezetve a növényekhez. Kültéri kamerarendszer szintén ki van építve. A házat főszezonban naoi 120.000-ért lehet kiadni, szezonon kívül 80-100.000.-ért a hévízre látogató német vendégeknek. I speak english . You can call me anytime, if you have questions.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jalits Ingatlan Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jalits Ingatlan Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY