2024.06.10.Szerző: Árgyelán Dorina #eladóház #építőanyag

Extra olcsó ingatlanok a Dunántúlon

Extra olcsó ingatlanok a Dunántúlon

Néha nem azért keres valaki kifejezetten olcsó ingatlant, hogy jó üzletet kössön, hanem mert szeretné az elképzelései szerint alakítani. Ennek ugyanis az a feltétele, hogy annyira le kell csupaszítani az épületet, mint amikor egy festő kezd el üres vásznon dolgozni. Ezért nem baj, ha teljesen fel kell újítani, hiszen úgyis ez a cél. Ez egyrészt pénztárcakímélő, másrészt költséges folyamat lehet, az előbbihez mutatunk néhány olcsó és eladó dunántúli ingatlant.


Öreg néne házikója

A zalai Kisfaludi-hegyen eladó egy egyszobás házikó. A zártkerti ingatlanra a közművek nincsenek bevezetve, a víz és a villany az utcában elérhető. Az 1291 négyzetméteres telek nagy része sík, szőlőtőkék találhatók rajta, a hátsó rész erdős. A téglából épült minilak mindössze egy konyhából és egy szobából áll; így tesz ki 12 négyzetmétert.

Tökéletes a lokáció, hiszen Zalaegerszeg csupán 5 kilométeres távolságra van, ezért remek adottsággal rendelkezik romantikázásra vágyó párok vagy kisgyermekes családok fogadására. A városban rengeteg turisztikai program elérhető, ami miatt vonzó úti cél lehet. Az olajlámpával, retro bútorok felújításával csodaszép autentikus enteriőrt teremthetsz.

Hétvégi teleknek, de állandó lakhatásra is kiváló elado-csaladi-haz-zalaszentivan-101950725-t1.webp

Luxus vidéken

Elnézve ennek a siklósbodonyi családi háznak az alaprajzát, máris beindul a tervezgetés. Az egyik szobából nyílókét kamrát például egy hatalmas gardróbbá lehetne alakítani. A középső szobát egybe lehetne nyitni a konyha-étkezővel. Így kapna az új tulajdonos egy amerikai konyhás nappalit. Az előtte futó hosszú folyosó hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, ezeknek köszönhetően árad be a napfény.

A folyosó egyúttal szolgálhat télikertnek is. A nyugati oldalon lévő szobák maradhatnak egybenyithatóak, főleg, ha egy-egy testvér fog beköltözni. Amelyik szobának nincs külön bejárata, csak a másik szobára nyíló, annak lehetne egyet nyitni a közlekedőre.

Az udvarban felállíthatsz medencét, dézsát, kialakíthatsz grillezőt elado-csaladi-haz-siklosbodony-87291292-t1.webp

Állatbarát környezet

Ha a te gyermekkori állattartási vágyaidat is lerendezték a szüleid annyival, hogy „majd, ha kertes házba költözünk”, akkor ezt a házat imádni fogod. Az egy szoba+konyhás lakótér jelenleg kisebb mint a pajta és az istálló együttesen. Szóval ez az a hely, ahol most már tarthatsz kutyát, nyulat, csirkét vagy akár lovakat.

Kertes ház ide vagy oda, azért vannak fajok, amik védettségük vagy veszélyességük miatt lakossági környezetben nem tarthatók. De a klasszikus háziállatok mellett törekedhetsz olyan állatbarát kert kialakítására, ahová maguktól jönnek az erdő-mező lakói.

Erősen felújításra és lehet, hogy bővítésre is szorul a ház elado-csaladi-haz-berkesd-103202382-t1.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Kicsi a fürdőszoba? Építs zuhanyt!
2024.06.12. #eladólakás #építőanyag
Kicsi a fürdőszoba? Építs zuhanyt!
Alig lehet megfordulni egy átlagos lakás fürdőszobájában, ketten egyszerre pedig szinte már lehetetlen például fogat mosni. Nagyot kell taktikázni, mire megtalálod azt a bútort, ami kisebb-nagyobb átalakítás után befér a fürdőbe. Nem csoda, ha egyre többen döntenek úgy, hogy megszabadulnak a kádtól és helyette zuhanyt csináltatnak. Ebben a cikkben az épített zuhanykabinokat mutatjuk meg.
Miért lenne kötelező a konyhába a járólap?
2024.05.15. #eladólakás #építőanyag
Miért lenne kötelező a konyhába a járólap?
Talán csak megszokásból tervezünk úgy, hogy a konyhába járólap való. Persze erre megvan a logikus magyarázat: egyszerűen tisztán tartható, nem baj, ha kiborul egy pohár víz és nem is könnyen karcolódik. Viszont a belsőépítészeti trendek változásával egyre hangsúlyosabbá vált egy negatív tulajdonsága. Mégpedig az, hogy veszettül hideg. Ezen javított ugyan a padlófűtés elterjedése, de ha valaki nem akarta a teljes fűtési rendszert átalakítani, akkor maradt a diszkomfort és a hideg talp effektus.
Vágás határok nélkül: a VASS LASER forradalmasította a nagy méretű fémszerkezetek megmunkálását!
2024.05.10. #építőanyag #építkezés
Vágás határok nélkül: a VASS LASER forradalmasította a nagy méretű fémszerkezetek megmunkálását!
Többé nem jelent problémát a nehezen kezelhető fémprofilok precíziós vágása a gyártó vállalatok számára. A Vass Acélcsarnok Kft. legújabb csőlézer vágógépe végre megoldást kínál a nagy átmérőjű csövek, zártszelvények és profilok vágására.
Itt az év legmenőbb bútortrendje!
2024.05.08. #építőanyag #lakberendezés
Itt az év legmenőbb bútortrendje!
Még, ha elsőre kicsit meglepő is, bizony a fém újra felugrott a dobogó tetejére, ami egyértelműen a fiataloknak köszönhető. De mi jön még szóba ebben a cikkben?
Így építik a jövőt az építőiparban
2024.05.02. #építőanyag #fenntarthatóság
Így építik a jövőt az építőiparban
A klímaváltozásért felelősnek tartott szén-dioxid egy jelentős részét az építőipar bocsátja ki. Persze távolról sem kizárólagosan ez a szektor tehető felelőssé, de része van benne, és éppen ezért olyan üdvös itt minden olyan innováció, ami hozzájárul a fauna és a flóra élettartamának meghosszabbításához. A következő cikkben éppen egy ilyen, nemzetközi szinten elismert vállalatot és termékét mutatunk be, amely proaktívan keresi a környezetkímélő megoldásokat, ráadásul meghatározó építőipari szereplő.
Stresszmentes építkezés: utópia vagy valóság?
2024.04.01. #építkezés #építőanyag
Stresszmentes építkezés: utópia vagy valóság?
Aki azt hiszi, hogy lelkileg felkészült egy építkezésre, az még nem építkezett soha. Borítékolni lehet a csúszásokat mind a határidő, mind a költségek tekintetében. Az építkezés különböző szakaszai újabb és újabb, olyan eldöntendő kérdéseket hoznak magukkal, amik nagyban befolyásolják a benne élők komfortérzetét. Növeli a nyomást, hogy a jelenlegi döntéseink következményével több évtizeden keresztül együtt kell élnünk.
Így csilloghatnak újra a régi, megkopott bútorok
2024.03.15. #építőanyag #lakberendezés
Így csilloghatnak újra a régi, megkopott bútorok
A fabútorok helyes és rendszeres tisztítása nagyon fontos, ha azt szeretnéd, hogy kedvenc, minőségi darabjaid generációkon át kitartsanak. Természetes, hogy a bútorok a mindennapi használat során beszennyeződnek. A por, a vízfoltok és a tisztítószerek idővel összeállhatnak ragacsos masszává a bútor felszínén. Ha követed a tanácsainkat, reméljük, mostantól minden asztal, szék és komód ragyogni fog nálad!
Térkő mellett nem jó lakni? - A térkőlerakások 90-95 százaléka hibás
2024.03.06. #építőanyag #kertészet
Térkő mellett nem jó lakni? - A térkőlerakások 90-95 százaléka hibás
Nem árt az óvatosság, ha valaki utcaszinti vagy szuterénlakás vásárlásában gondolkodik. Ez a jó tanács az ingatlanvásárlók bibliájának egy legismertebb tételmondata. Persze ki lehet fogni kifejezetten jól használható, évtizedekre biztonságos és kényelmes otthonul szolgáló legalsó ingatlanokat is, amelyek bőven meghálálják a kedvező árukat. Azoknál a szuterénekkel pedig, amelyek nem ebbe a kategóriába tartoznak, talán a legnagyobb probléma a vizesedés lehet. Ennek most egyik lehetséges forrására hívjuk fel a figyelmet. Ahhoz, hogy észleljük a veszélyt, először nem is az ingatlant kell megnéznünk, hanem a ház előtti járdát.
Ne nyúlj a hőszigeteléshez, mielőtt elolvasnád ezt a cikket!
2024.03.05. #építkezés #építőanyag
Ne nyúlj a hőszigeteléshez, mielőtt elolvasnád ezt a cikket!
Régóta tervezed, hogy javítasz az otthonod hőszigetelésén? Nem csoda, hiszen az emelkedő energiaárak, így a növekvő rezsiköltség egyre sürgetőbbé teszi az elavult otthonok korszerűsítését. Legyen az akár egy nyílászáró csere, fűtésrendszer optimalizálás vagy a homlokzati hőszigetelés modernizálása. Mielőtt azonban bármit lebontanál, olvasd el a cikkünkben a Mapei hőszigeteléssel kapcsolatos tanácsait, mert milliókat érhetnek neked.