2024.01.26.Szerző: Árgyelán Dorina #eladólakás #ingatlanárak

Közelebb a természethez: elérhető ingatlanok a Duna-Tisza közén

Közelebb a természethez: elérhető ingatlanok a Duna-Tisza közén

Ha a Pest vármegyei ingatlanok árai borsosak a lehetőségeidhez képest, akkor pillants egy kicsit lejjebb a térképen. A Duna-Tisza köze felét beterítő Bács-Kiskun vármegye például izgalmas lehetőségeket rejt az újrakezdéshez. Ha a vármegye északi felén keresel települést, akkor még mindig kényelmes távolságra lehetsz a fővárostól, ha pedig inkább a déli országhatárt célzod meg, akkor Szerbia és Horvátország közelsége lehet csábító. Milyen ingatlanok találhatók Bács-Kiskun vármegyében?


Egy megyeszékhely, ahol még mindig jó élni

Ki hinné, hogy az ország nyolcadik legnépesebb városában nem, hogy nem csökken a lakosság, hanem még gyarapodik is. A város ami félúton fekszik Budapest és Szeged között, jobban vonzza a befektetőket, a német ajkú turistákat és a jobb élet reményében újrakezdőket: ez pedig nem más, mint Kecskemét. Az addig homoki kertészettel, szőlőtermesztéssel foglalkozó település ipara lényegében a kiegyezést követően indult virágzásnak. Ezt erősítette meg 2008-ban, hogy a Mercedes-Benz egyik üzeme ide költözött.

Az alábbi 34 négyzetméteres, egyszobás lakás Kecskeméten igazi kis fészek. Az egy szoba meglehetősen nagy, így a franciaágy mellett elférnek a bútorok és még egy kis irodai sarkot is ki lehetett alakítani. Az ingatlan teljeskörűen felújított.

A szoba fala intenzív kékeszöld árnyalatú, ami segíti az elmélyülést vagy a pihenést. A többi helyiség burkolata és felülete semleges színű.

Még a barátságos cica bundája is tökéletesen harmonizál a bútorokkal elado-panellakas-kecskemet-97165257-t6.webp

Az örök második

A valamivel több mint 34 ezer fős Bajáról érdemes megjegyezni, hogy itt található az ország második legjelentősebb kikötője, emellett közlekedési csomópont. Kulturális élete színes és aktív. Érdekesség, hogy a városi könyvtár a helyi zsinagógában, illetve az egykori zsidó óvoda-iskolában üzemel. Sportolási és kikapcsolódási lehetőséget a Duna, a Sugovica és a Gemenci-erdő nyújtja.

Baja belvárosában kínálnak eladásra egy kertkapcsolatos, magasföldszinti lakást. A társasház privát kertje nemcsak gondozott, hanem saját garázst is biztosít. Néhány éve teljesen felújították az ingatlant. A közlekedő beépített szekrényei hatalmas segítséget nyújtanak a tárolásban. A konyha modern eszközökkel felszerelt, ráadásul annyira tágas, hogy az étkező is kényelmesen elfér.

A világos és föld színeknek köszönhetően az egész lakás otthonos elado-teglalakas-baja-99127184-t6.webp

Tisza, termálfürdő és kisvasút

Ami összekapcsolja őket, az Tiszakécske. Ezek a turisztikai látványosságok hazai és a külföldi vendégeket is csábítanak, ennek ellenére nem kell nagy zsibongásra számítani; Tiszakécske megmaradt egy csendes kisvárosnak a Tisza mentén. A nyári szezonban élénkebb az élet, de még akkor sem összehasonlítható a balatoni vagy a Velencei-tavi forgalommal.

Tiszakécske központjában, kínálnak eladásra egy második emeleti, három szobás téglalakást. A 93 négyzetméter elég méretes ahhoz, hogy akár családalapítási tervekkel költözzön ide valaki. A jelenleg szülői hálóként funkcionáló szobából ki lehet jutni az erkélyre.

A felújítás alkalmával újra lehet gondolni a funkciókat elado-teglalakas-tiszakecske-93248942-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

A magyar piac Európa egyik legpezsgőbb lakáspiaca jelenleg
2024.04.18. #ingatlaneladás #ingatlanárak
A magyar piac Európa egyik legpezsgőbb lakáspiaca jelenleg
A múlt év végére megállt a magyar lakáspiac forgalmának hanyatlása az Eurostat legfrissebb adatai szerint. A nemzetközi összevetésből kitűnik, hogy a magyar számított a kontinens egyik legpezsgőbb nemzeti piacának.
Ebben a külvárosi kerületben két valóság létezik egymás mellett - de melyik a valódi?
2024.04.14. #családiház #ingatlanárak
Ebben a külvárosi kerületben két valóság létezik egymás mellett - de melyik a valódi?
Kezd talpra állni az ingatlanpiac a külső kerületekben is, a 18. kerületben, ugyanakkor komoly gondot okoz a vevők számára a gyenge kínálat, a túlárazottság és a még mindig túl magasnak tartott hitelkamatok, írja közleményében a Balla Ingatlaniroda.
Mesés szerencse vagy más áll ezeknek 30 millió forint alatti házaknak a megvásárlása mögött?
2024.03.29. #ingatlaneladás #ingatlanárak
Mesés szerencse vagy más áll ezeknek 30 millió forint alatti házaknak a megvásárlása mögött?
Mi kapható ma vidéken 30 millió forintos keretösszegből? A Duna House elemzésében sorra vették a vármegyéket, és kiderült, ekkora összegből a legnagyobb ingatlant Békéscsabán lehet vásárolni. De melyik nagyvárosunk a csúcstartó? A cikkből kiderül.
Akár ötödével is csökkenteni lehetne a lakásárakat a jól működő ingatlanpiachoz
2024.03.26. #ingatlaneladás #ingatlanárak
Akár ötödével is csökkenteni lehetne a lakásárakat a jól működő ingatlanpiachoz
A várakozások szerint csökkenő hitelkamatok hatására lassan megmozdulhat az ingatlanpiac a kelet-pesti kerületekben is. De ebben reménykednek az eladó ingatlanok tulajdonosai is, így kitartják az irreális hirdetési árakat, ami jelentősen megnehezíti most az értékesítést.
Családi házak 50-100 millió között – Budapesten
2024.03.19. #eladóház #ingatlanárak
Családi házak 50-100 millió között – Budapesten
Budapesten 173,5 millió forint a családi házak átlagos ára, így nem véletlen, hogy az 50 és 100 millió forint közötti sávban hirdetett fővárosi ingatlanok esetében igencsak szélsőséges a kínálat. Az alsó határ közelében, ha nem is szorulnak éppen felújításra, de egy korszerűsítés rájuk fér. Akár a 10-15 éves külső szigetelés is lehet elavult, amit ma már bontás nélkül is fel lehet újítani. Mutatunk néhány ingatlant ebben az árkategóriában.
Heves vármegye ingatlanpiaca hullámvasútnak bizonyult: erős emelés után radikális csökkenések jellemzik
2024.03.17. #ingatlanárak #ingatlanpiac
Heves vármegye ingatlanpiaca hullámvasútnak bizonyult: erős emelés után radikális csökkenések jellemzik
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 13. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben kisebb a hajlandóság az itteni ingatlanoknál az árcsökkentésre, mint az országban máshol általában. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Hevesben?
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
A lefelé alku egyre ritkább, viszont a meghirdetése után még jelentősen emelkedhet egy ingatlan ára
2024.03.14. #ingatlaneladás #ingatlanárak
A lefelé alku egyre ritkább, viszont a meghirdetése után még jelentősen emelkedhet egy ingatlan ára
Utoljára 2022-ben voltak annyira hajthatatlanok az ingatlanjukat eladni szándékozók, mint most, amikor a vevői oldalról alkudozással találkoznak. Hogy ez az ingatlanpiac újbóli megerősödését jelzi-e, arra a következő cikkben kerestük a választ.
Ide menekültek az emberek a pesti nyüzsgésből, most belőlük lehet elég
2024.03.14. #ingatlanárak #ingatlanpiac
Ide menekültek az emberek a pesti nyüzsgésből, most belőlük lehet elég
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak alig több mint a harmada változtatott az eredeti hirdetési áron. A vármegye eddig markánsan dinamikus piaca 2024 elején jóval visszafogottabb képet mutatott az ország más területeihez képest.