2023.11.17.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #ingatlanbefektetés #családiház

Érezd magad a nyárban, amikor kint esik, fúj, havazik és a mínuszok röpködnek

Érezd magad a nyárban, amikor kint esik, fúj, havazik és a mínuszok röpködnek

A házak dísze, a nyugalom szigete egy télikert, ami nemcsak a hasznos területet növeli, hanem a természetet hozza be a kertedbe nap mint nap. Megmutatjuk.


Ha sokat törődsz a kerteddel, akkor egy télikert ideális számodra, hiszen ott a növényeid, a virágok sokkal több természetes fényt kaphatnak, és a kiváló hőszigetelő-képességgel rendelkező nyílászárók jóvoltából még a rezsin is spórolhatsz. A télikert ugyanis energiacsapdaként működik, befogja és hővé alakítja a napsugárzást.

Ma már külön iparág foglalkozik télikertek létesítésével, így ha nem vagy éppen ezermester, vagy csak bátorságod nincs belefogni egy ilyenbe, akkor fordulj szakemberhez. A télikertekkel foglalkozó cégek árait nehéz behatárolni, hiszen nagyon nem mindegy, milyen télikertet szeretnél, milyen formát, hova, mekkorát, milyen üvegezéssel, ezért érdemes széles körben tájékozódni, és ajánlatot kérni, mielőtt döntenél. Mutatunk pár példát.

Családi ház Sopronban

Az andalúz stílusú ház a város legnyugodtabb részén, a Lőverekben található, egy 950 négyzetméteres telken. A 210 négyzetméteres ház nappalijában cserépkályha, a konyhában egyedi készítésű fabútorok találhatók. Az emeleten három hálószobát alakították ki.

A házhoz egy 19 négyzetméteres terasz és egy 12 négyzetméteres erkély is tartozik. A szépen gondozott, cserjékkel, növényekkel és ősfákkal telepített kert kert éke a télikert.

telikert.webp

Családi ház Szeged közkedvelt részén

A télikertes körséta következő állomása Újszeged, ahol egy zárt sorú beépítésű, 173 négyzetméteres családi házat kínálnak megvételre. A kétszintes épület egy 300 négyzetméteres telken található, és egy szépen kialakított pihenőkerttel is rendelkezik.

A két szintnek külön gázkazánja van, az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten lapradiátorok szolgáltatják a meleget. A földszinten található, tágas nappali folytatás a fűthető télikert, amely minden évszakban ideális a kikapcsolódásra. Innen nyílik a kert, ami szintén a pihenést és a kikapcsolódást szolgálja. Az alsó szinten külön, zárt konyha és kamra található, valamint egy tusolós fürdőszoba, melybe még egy finn szaunát is beépítettek.

szeged.jpg

Családi ház Ürömön, az Ezüsthegyen

Nem csak egy csendes utcában találod ezt az ingatlant, ráadásul jóval az utcafronttól távol épült 800 négyzetméteres telken a hat szobás, 380 négyzetméteres ház, amely három szintesre épült. A téli kert a földszinten található, ahol a garázs, a fitnesz szoba, és a szauna is. A park csodálatosan karban van tartva, még focipálya is található benne. Bár az ingatlan csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, minden szolgáltatáshoz és egyéb, a napi élethez szükséges boltokhoz mégis közel van. Gyorsan el lehet jutni Budapest belvárosába is.

elado-csaladi-haz-urom-96421601-t6.webp

Gyönyörűen parkosított ház Egerben

A Lajosvárosban, 1996-ban épült ez a 310 négyzetméteres, hat szobás családi ház. A földszinten amerikai konyhás nappali és étkező mellett találjuk meg a télikertet. Az emeleten három szoba kettő fürdőszoba, WC található, a szuterén részen egy külön lakrészben szoba fürdőszobával és konyha került kialakításra melyek teraszkapcsolatosak.

A szuterénben található a gázkazán és raktár helyiségek. A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik. Az 1400 négyzetméteres telken lévő parkosított kertben még tavacska híddal és egy kerti ház is található.

elado-csaladi-haz-eger-lajosvaros-97285800-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Azt suttogják, egyre jobbak az ingatlanpiaci kilátások
2023.11.23. #ingatlanbefektetés #csok
Azt suttogják, egyre jobbak az ingatlanpiaci kilátások
A lakáspiaci fordulatot jelez a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb jelentése, de a kibontakozás nem lesz gyors, és az adatok sem egyformán biztatók a piac valamennyi szereplője számára.
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
2023.11.22. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
Budapest átalakításának egyik szimbolikus helyszíne a XIII. kerület. Az egykori gyárnegyed a modernizálódó főváros élmunkásaként előbb jelentős irodaövezetté nőtte ki magát, mostanra pedig a középosztály legkedveltebb otthonteremtési célpontja lett. Ennek a változásnak az egyik hajtómotorja Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING. Az új lakások jövőjéről, annak behozhatatlan előnyeiről a használt lakásokkal szemben, és hogy milyen lehetőségeket kínál a kerület, arról Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója beszélt.
Mitől lesz jó egy iroda? Egyáltalán létezik jó?
2023.11.15. #energiahatékonyság #fenntarthatóság #ingatlanbefektetés
Mitől lesz jó egy iroda? Egyáltalán létezik jó?
Irodákat építeni évtizedekig egyet jelentett a prosperitással, minél nagyobb és csillogóbb irodák emelkedtek a magasba, ezzel megmutatva, hogy milyen a helyi gazdasági és pénzügyi helyzet. Aztán a pandémia és a home office-ozás tömegessé válása ezt a piacot is teljesen átalakította. Vagy mégsem teljesen?
A leggazdagabbak faluja, milyen lehet ott egy pince?
2023.11.14. #ingatlanbefektetés #csok
A leggazdagabbak faluja, milyen lehet ott egy pince?
A KSH szerint van egy Zala megyei település, ahol az átlagjövedelem kis híján 700 ezer forint nettó, de az ország másik végén is találni ilyen módos települést. A titka a nagy gazdagságnak világos, de milyenek az ottani ingatlanok?
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
2023.11.14. #ingatlanbefektetés #albérlet
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
Szinte teljesen eltűntek a befektetők az ingatlanpiacról. Külföldiek közül még a vietnamiak képviseltetik magukat nagyobb számban. A túl magasra kúszó árak és a rendkívül vonzóvá váló állampapírpiac ellenére a helyzet azonban megváltozhat.
Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen
2023.11.11. #ingatlaneladás #ingatlanbefektetés
Repülő kifutópálya-méretű, disztópikus területből virágzó gazdaság? Nem lehetetlen
Ha ipari munkákra, logisztikára, mezőgazdasági termelésre alkalmas telket keresel, elég felcsapni az otpotthon.hu ingatlanhirdetéseit. Azonnal használatba vehető, az adott munkafolyamat elvégzésére alkalmas, vagy beruházásnak, lakóépületekké való átalakításra alkalmas ingatlanok széles választéka mellett a területek mérete is tág skálán mozog.
Raktárat vennél? Közel sem olyan egyszerű a helyzet!
2023.11.03. #ingatlanbefektetés #ingatlanvásárlás
Raktárat vennél? Közel sem olyan egyszerű a helyzet!
A koronavírus-járvány következményeiről nagyon nehéz bármiféle pozitívumot mondani, de egy szektornak biztosan segített a felvirágzásban: az online kereskedelemnek is szükség lehet. Ebben a helyzetben pedig érdemes átgondolni néhány szempontot.
Lakatlan lakások tömege Budapesten és a Balatonnál is
2023.10.19. #ingatlanbefektetés #ingatlantörténelem
Lakatlan lakások tömege Budapesten és a Balatonnál is
Fej-fej mellett haladnak a kiürülés tempóját és mértékét tekintve az ország szegényebb, falusias vidékei, valamint az ország legpezsgőbb részei, Budapest közepe és a Balaton környéke. A lakatlan ingatlanok számának folyamatos emelkedését azonban egészen más okozza a fővárosban, mint a szélső vidékeken. A kettő között pedig, több helységben szinte nem is akad üres ház vagy lakás.
Megrakják a tüzet, mégis elaluszik – de csak a dalban, ezekben a kandallókban biztos nem!
2023.10.18. #eladóház #családiház
Megrakják a tüzet, mégis elaluszik – de csak a dalban, ezekben a kandallókban biztos nem!
Egyre hidegebbek a napok, jól esik lassan befűteni otthon és a melegből nézni a kinti, hangulatos, őszi időt vagy épp élvezni az otthonunkba varázsolt őszi dekorációt. Bár a radiátorunk is tökéletes szolgálatot tesz, mégiscsak sokkal idillibb, ha a kandallóban ég a tűz, miközben mi a kanapén ülve olvasgatunk. Összeszedtünk néhány házat, ami erre kiváló lehetőséget biztosít.