2023.11.19.Szerző: Árgyelán Dorina #luxusingatlan #budapest #újépítésű

Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen

Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen

A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.


Háromszázezerrel több négyzetméterenként, mert hegyvidék

Erre mondják, hogy valamit valamiért. A XII. kerület több szempontból is szerencsés választás, ha meg tudod fizetni. A budai hegyvidék magaslatain a belvárosinál jobb minőségű levegőt szippanthatsz, és ha elég magasra költözöl vagy kirándulsz, akkor beláthatod az egész fővárost onnan.

A tömegközlekedés annak ellenére jó, hogy főleg buszjáratok kaptatnak fel az emelkedőn. Aki különlegességre vágyik és nem bánja, hogy többet kell várakoznia, az a fogaskerekűvel utazhat a Városmajor és a Széchenyi-hegy között. Randiprogramnak sem utolsó elzötykölődni a Normafához, de kisgyermekes családok is előszeretettel utaznak vele kirándulásból jövet-menet.

Egy szó, mint száz a levegőért, csodálatos panorámáért és a felbecsülhetetlen zöld környezetért átlagosan 1,5 millió forint körüli összeget kérnek el mégyzetméterenként.

Gyönyörű a kilátás a Budai-hegyekre elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931769-t6.webp

Puritán mégis modern

A társasház külső jegyei a végletekig egyszerűek. Klasszikus egyenes vonalak az uralkodók még a tetőszerkezet esetében is. Pont emiatt a minimál stílus miatt illeszkedik kiválóan a környezetbe, amit a tervező még tovább gondolt: a teremgarázs, a járda és a tetőterasz beton burkolatait igyekezett minél több zöld felülettel ellensúlyozni.

Műszaki szempontból is abszolút megfelel a környezetvédelemi elvárásoknak. A fűtésről és hűtésről megújuló energiát hasznosító hőszivattyú gondoskodik. A lakásokban okosotthon rendszerek kerültek kiépítésre, ami az energia felhasználását optimalizálja.

A nagyméretű üvegfelületek, a letisztult egyenes vonalak miatt tökéletesen illeszkedik az épület a környezetbe elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931764-t6.webp

Most még tudsz módosítani a belső kialakításon

Az új építésű ingatlanok zöménél, lehet, hogy a burkolatok, beltéri ajtók megválasztásába van beleszólásod egy meghatározott összeghatárig, de arra nagyon ritkán van példa, hogy a leendő tulajdonos a belső elrendezésen még módosíthat.

Ilyenkor érdemes gyorsan egy lakberendezővel konzultálni, aki, miután megismerte az igényeidet, pontosan tudni fogja, hogy hol kell lennie az ajtónak, hogy a lehető legpraktikusabban kihasználhasd a teret. Miután a helyszínről levonult az építő- és takarítóbrigád, kezdődhet a belső stílus kialakítása. Ha találkoztál egy lakberendezővel, akkor érdemes megbízni, hogy a beszélgetéseitek alapján töltse meg a környezethez, de hozzád is illő funkcionális lakást.

Te is berendezheted glamour, eklektikus vagy bármilyen stílusban, csak törekedj rá, hogy ez a harmónikus egység megmaradjon. elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931759-t1.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 150 474 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Levezetjük, hogy mennyibe kerül a használt lakás felújítása, meglepő az újhoz képest
2023.11.28. #újépítésű #finanszírozás
Levezetjük, hogy mennyibe kerül a használt lakás felújítása, meglepő az újhoz képest
Új lakás vásárlásánál a többség eleve nem számol az új építésű ingatlanok kínálatával, mert például drágának tartja azokat. Holott alaposabb utánaszámolással árnyaltabb lenne a kép. Lássuk azokat a jellemzőket, amiken spórolsz egy új építésű lakásnál!
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Csillagok és porzsákok háborúja - felvonul a porszívó arzenál
2023.11.26. #eladóház #luxusingatlan
Csillagok és porzsákok háborúja - felvonul a porszívó arzenál
Porszívózással gyorsan lehet a szőnyeget és a többi padlóburkolatot tisztán tartani, viszont maga a készülék elővétele macerás lehet. Mármint a hagyományos készülékeké, mert az újabb fejlesztések esetében elsődleges szempont volt a komfort megtartása. Így például választhatsz központi porszívót vagy önjáró robotporszívót is akár. Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, neked melyik lenne leginkább a hasznodra!
Nézd meg képeken Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton!
2023.11.25. #újépítésű
Nézd meg képeken Budapest első Four Points by Sheraton szállodáját a Duna-parton!
A főváros egyik leghangulatosabb részében, az Újlipótvárosban nyitott meg az első Four Points by Sheraton szálloda Budapesten, a Four Points by Sheraton Budapest Danube.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?
2023.11.23. #eladólakás #újépítésű
Black Friday az ingatlanpiacon - 10 milliós áresés?
Egyesek képesek időzítőt állítani, hogy a legnagyobb webáruházak akcióiban megszerezhessék az új tévét, okostelefont, háztartási gépet. Nem ritka, hogy ilyenkor túlterhelődik a rendszer vagy alig 1-2 perc alatt elkapkodják az árukészletet. Ilyen őrületre az ingatlanpiacon még Black Friday-kor sem kell számítani, de olyan tényleg előfordul, mint most is, hogy az ingatlanosok tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
2023.11.22. #ingatlanbefektetés #újépítésű
Miért éri meg a XIII. kerületben újépítésű lakást vásárolni?
Budapest átalakításának egyik szimbolikus helyszíne a XIII. kerület. Az egykori gyárnegyed a modernizálódó főváros élmunkásaként előbb jelentős irodaövezetté nőtte ki magát, mostanra pedig a középosztály legkedveltebb otthonteremtési célpontja lett. Ennek a változásnak az egyik hajtómotorja Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, a LIVING. Az új lakások jövőjéről, annak behozhatatlan előnyeiről a használt lakásokkal szemben, és hogy milyen lehetőségeket kínál a kerület, arról Martin János, a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója beszélt.
A pandémiát követő vásárlási hullám után eladási hullám jöhet a Balatonon
2023.11.20. #építőanyag #újépítésű
A pandémiát követő vásárlási hullám után eladási hullám jöhet a Balatonon
Miközben a használt lakások esetében már elkezdődött az árak mérséklődése, ez a trend nem volt jellemző az újépítésű lakásoknál. Ez is közrejátszott abban, hogy jelentősen mérséklődött irántuk az érdeklődés, de van egy nagyobb gond.