2023.11.19.Szerző: Árgyelán Dorina #luxusingatlan #budapest #újépítésű

Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen

Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen

A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.


Háromszázezerrel több négyzetméterenként, mert hegyvidék

Erre mondják, hogy valamit valamiért. A XII. kerület több szempontból is szerencsés választás, ha meg tudod fizetni. A budai hegyvidék magaslatain a belvárosinál jobb minőségű levegőt szippanthatsz, és ha elég magasra költözöl vagy kirándulsz, akkor beláthatod az egész fővárost onnan.

A tömegközlekedés annak ellenére jó, hogy főleg buszjáratok kaptatnak fel az emelkedőn. Aki különlegességre vágyik és nem bánja, hogy többet kell várakoznia, az a fogaskerekűvel utazhat a Városmajor és a Széchenyi-hegy között. Randiprogramnak sem utolsó elzötykölődni a Normafához, de kisgyermekes családok is előszeretettel utaznak vele kirándulásból jövet-menet.

Egy szó, mint száz a levegőért, csodálatos panorámáért és a felbecsülhetetlen zöld környezetért átlagosan 1,5 millió forint körüli összeget kérnek el mégyzetméterenként.

Gyönyörű a kilátás a Budai-hegyekre elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931769-t6.webp

Puritán mégis modern

A társasház külső jegyei a végletekig egyszerűek. Klasszikus egyenes vonalak az uralkodók még a tetőszerkezet esetében is. Pont emiatt a minimál stílus miatt illeszkedik kiválóan a környezetbe, amit a tervező még tovább gondolt: a teremgarázs, a járda és a tetőterasz beton burkolatait igyekezett minél több zöld felülettel ellensúlyozni.

Műszaki szempontból is abszolút megfelel a környezetvédelemi elvárásoknak. A fűtésről és hűtésről megújuló energiát hasznosító hőszivattyú gondoskodik. A lakásokban okosotthon rendszerek kerültek kiépítésre, ami az energia felhasználását optimalizálja.

A nagyméretű üvegfelületek, a letisztult egyenes vonalak miatt tökéletesen illeszkedik az épület a környezetbe elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931764-t6.webp

Most még tudsz módosítani a belső kialakításon

Az új építésű ingatlanok zöménél, lehet, hogy a burkolatok, beltéri ajtók megválasztásába van beleszólásod egy meghatározott összeghatárig, de arra nagyon ritkán van példa, hogy a leendő tulajdonos a belső elrendezésen még módosíthat.

Ilyenkor érdemes gyorsan egy lakberendezővel konzultálni, aki, miután megismerte az igényeidet, pontosan tudni fogja, hogy hol kell lennie az ajtónak, hogy a lehető legpraktikusabban kihasználhasd a teret. Miután a helyszínről levonult az építő- és takarítóbrigád, kezdődhet a belső stílus kialakítása. Ha találkoztál egy lakberendezővel, akkor érdemes megbízni, hogy a beszélgetéseitek alapján töltse meg a környezethez, de hozzád is illő funkcionális lakást.

Te is berendezheted glamour, eklektikus vagy bármilyen stílusban, csak törekedj rá, hogy ez a harmónikus egység megmaradjon. elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-97931759-t1.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 754 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Egy év múlva több ezer milliárd forint ömölhet az ingatlanpiacra?
2024.05.25. #építkezés #újépítésű
Egy év múlva több ezer milliárd forint ömölhet az ingatlanpiacra?
Az OTP Otthon meghívására a legnagyobb ingatlanberuházók vezetői ültek egy asztalhoz, hogy a jelenről és a jövő évi kilátásokról beszéljenek. Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese elmondta, minden harmadik lakáshitelt az OTP folyósítja. Tardos Gergely elemzési igazgató szerint ez volt a legrövidebb lakáspiaci recesszió, és jó két év következik.
Hét bő év után esett mélypontra az új lakások piaca
2024.05.16. #építkezés #újépítésű
Hét bő év után esett mélypontra az új lakások piaca
2024 első negyedében sokéves negatív rekordok dőltek meg a használatba vehető új otthonok számát és a közeljövő várható fejlesztéseit mutató építési engedélyeket illetően is.
Ugorj fejest a medencekínálatba!
2024.05.04. #luxusingatlan #családiház #kertészet
Ugorj fejest a medencekínálatba!
Tudod már, hogy hol töltöd a nyarat? Az előrelátók már tavaly lefoglalták a legjobb nyaralóhelyeket. Ha te még nem tetted meg, akkor vedd elő a naptárat, és tervezd meg a szabadságod. Az sem gond, ha nem utazol, hanem a nyár nagy részét otthon töltöd, főleg, ha kertes házad van. Például el tudod képzelni, hogy a forró nyári délutánok után mártózol egyet a medencében? Vagy a teraszon lévő jakuzziban? Az áruházakban most indul a kerti szezon; ismerkedj a medence típusokkal, hogy azonnal lecsaphass egy észbontó ajánlatra. Ebben segít ez a cikk.
Beruházási láz a Balatonnál: kik és mit vásárolnak most Siófokon?
2024.05.03. #vízpart #újépítésű
Beruházási láz a Balatonnál: kik és mit vásárolnak most Siófokon?
A Balaton és környéke az ingatlanfejlesztések egyik legnépszerűbb célpontja, ahol új lakóparkok épülnek mind a déli, mind az északi oldalon. A beruházási rangsort Siófok vezeti. Az infrastruktúrafejlesztések, a kormányzati támogatások és a geopolitikai stabilitást kereső befektetők aktivitása is hozzájárul a tóparti ingatlanpiac élénküléséhez. Mutatjuk.
Ezek Zala vármegye legdrágább lakásai
2024.04.29. #eladólakás #luxusingatlan
Ezek Zala vármegye legdrágább lakásai
Ha Zala vármegye, akkor dimbes-dombos vidék, hosszan elnyújtózó lankák, fehérre meszelt falú házak jutnak először eszünkbe, de Zalához tartoznak a fényűző, 5 csillagos hoteleket idéző ingatlanok is. Igaz, ezek zömében a Balatonhoz közel, illetve közvetlenül a Balaton partján találhatók. Megférnek egymás mellett az autentikus falvak házacskái és a nagystílű lakások? A cikkből kiderül.
 Luxusotthon a főváros szívében
2024.04.29. #eladólakás #luxusingatlan
Luxusotthon a főváros szívében
Ez itt pesti glamour és a multikulti elegye, Budapest legvilágvárosiasabb része, ahol egy különleges eladó lakást kínálnak megvételre, most ezt mutatjuk be. Innen könnyen élvezheted a belvárosi kulturális életet és felfedezheted a környék számtalan éttermét, kávézóját, üzletét és egyéb kikapcsolódási lehetőségeit.
A luxus ingatlanok több mint a felénél külföldiek az érdeklődők
2024.04.25. #luxusingatlan #újépítésű
A luxus ingatlanok több mint a felénél külföldiek az érdeklődők
A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton. A 2023-as erős lassulás után idén a befektetők is kezdenek visszatérni ebbe a szegmensbe, írja közleményében az OTP Ingatlanpont. Kitart-e a lendület az év végéig? A prémium ingatlanok vonzóbbak, ha csökkentett a rezsi.
Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
2024.04.21. #ingatlaneladás #luxusingatlan
Hogyan építs kerti tavat? Inspiráló otthonok és tippek nehezebb napokra
Egy ingatlan közepén kialakított kerti tó létesítése nem egyszerű feladat, és karbantartása is komolyabb felkészültséget igényel. A cikkben olyan otthonokat mutatunk, amelyek ihletként szolgálhatnak, és még építési és karbantartási tanácsokat is adunk.
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
2024.04.20. #luxusingatlan #budapest
Az Andrássy út a felhőnézetben - a három legkívánatosabb otthon világhírű környezetben
Az olyan impozáns ingatlanok, amik a rendeltetésük, hirdetési áruk vagy a tulajdonosuk kiléte miatt kiemelkedőek, mindig megmozgatják a piacot. Bár az átlagember nem fogja előhúzni a zsebéből azt az összeget, amennyibe vélhetően kerülne egy neoreneszánsz palotának, mégis szívesen nézegetjük ezeket az impozáns épületeket. Most az Andrássy úton eladó fancy lakások közül válogattunk.