2024.02.10.Szerző: fá #eladólakás #ingatlanvásárlás

Hogy melyik az ország legjobb városa, ott ez az egyik legerősebb versenyző

Hogy melyik az ország legjobb városa, ott ez az egyik legerősebb versenyző

Arról állandó viták folynak országszerte, hol a legjobb élni Magyarországon. Szombathelyen arra büszkék, hogy a menő osztrák rádiókat hallgathattak, Pécs környékén a sikeres zenekarok, Miskolcon pedig a dacos büszkeség ad identitást. Aztán ott van Szeged, ahol egyszerűen csak jó élni. Az ország egyik legjobb városában bármilyen ingatlantípusból válogathatsz, most öt egészen különbözőt mutatunk.


A felső liga

elado-csaladi-haz-szeged-99307605-t6.webp

Ez az újszegedi ötszobás családi ház, nappalival és négy hálóval, 147 négyzetméteren 165 millió forintba kerül. Ebből is kikövetkeztethető, hogy egy modern, sőt egy teljesen új kulcsrakész ingatlanról beszélünk, amihez jár egy dupla garázs, egy 11 négyzetméteres földszinti terasz, valamint egy kisebb emeleti loggia, és persze említésre méltó az 560 négyzetméteres kert is.

A házhoz két fürdő és szintenként egy-egy külön vécé tartozik. A minimalista elegancia utat tör.

3+1 szoba

elado-csaladi-haz-szeged-gyalaret-92342491-t6.webp

A Tiszától nem messze, Szeged-Gyálarét elején található ez a 135 négyzetméteres ház, ami kicsit több, mint 1000 négyzetméteres telken fekszik. A nappali mellett három háló található, a terasz fedett, és még pincéje is van.

Az udvaron egy 36 négyzetméteres garázs/tároló segít a mindennapokban. A fűtés amúgy fatüzelésű cserépkályhával és gázcirkóval üzemel, napkollektoros rásegítéssel. Autóval tizenkét perc alatt érhető el a belváros, a közvetlen környéken pedig olyan idilli helyzet uralkodik, hogy olyan lehet, mintha egész évben nyaralnál.

Irány a belváros!

elado-teglalakas-szeged-belvaros-89292371-t6.webp

A Bolyai utcában található ingatlanért 79,5 millió forintot kér a tulajdonos, de hát a földszinten lévő 99 négyzetméteres ingatlanért ez méltányolható ár. Már csak azért is, mert nemrég teljesen felújították, ráadásul jelenleg két külön bejáratú lakásként van kialakítva, úgyhogy a fiatal felnőtt gyerek nyakára sem kell járni állandóan.

Az egyik lakrész egy amerikai típusú konyha-nappalit, illetve két galériázott hálószobát és egy fürdőt rejt, a másik pedig a konyha-nappali+hálószoba és persze fürdőszoba felállást rejt. Az egészhez jár még egy 20 négyzetméteres terasz és egy 60 négyzetméteres pince is.

Garzon Felsővárosban

elado-panellakas-szeged-felsovaros-92228686-t6.webp

Bár felújítandó, a képek alapján azért nem kell olyan nagyon sokat dolgozni ezzel a Pille utcai panellakással a harmadik emeleten. Két szoba, konyha, kamra és persze erkély. Közel van tulajdonképpen minden fontos dolog az uszodától a Tiszáig, úgyhogy érdemes lehet levetkőzni a negatív előítéleteinket a panelházakkal kapcsolatban 32 millió forintért.

Felújítandó a belvárosban

elado-teglalakas-szeged-belvaros-98746008-t6.webp

Ha fontos a jó közlekedés és társai, akkor ezzel a felújítandó, második emeleti lakással szolgálnánk a belvárosban. A fűtés egyedi, külön bejáratú szobák, linóleummal és parkettával burkolt szobák, ráadásul rendes belső udvarra is nyílik az ablak, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy megszabadulhatsz a szokásos belvárosi zajtól. Mindez két szobával, 37,9 millió forintért!


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
A vidék legnagyobb ingatlanpiacán minden harmadik árat csökkentették
2024.02.09. #ingatlanvásárlás #ingatlanhirdetés
A vidék legnagyobb ingatlanpiacán minden harmadik árat csökkentették
2023-ban majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak csökkentett a hirdetési áron. 2024 lassan indult a vármegye ingatlanpiacán más vármegyékhez képest, ahol több ingatlan került eladósorba, mint Hajdú-Biharban.
Ez a vármegye az ország legkisebb ingatlanpiaca
2024.02.06. #ingatlanvásárlás #ingatlanárak
Ez a vármegye az ország legkisebb ingatlanpiaca
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a legkisebb az országban a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, és minden harmadik háztulajdonos árat is csökkentett a sikeresebb értékesítés érdekében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Tolna vármegyében?
Csongrád vármegyében minden negyedik eladó ingatlan árát csökkentették
2024.02.05. #ingatlanvásárlás #ingatlanpiac
Csongrád vármegyében minden negyedik eladó ingatlan árát csökkentették
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 8. a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben minden negyedik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már. 2024 ehhez hasonló hirdetési dinamikával indult.
Képeslapra költöznél? Irány észak, ahol királyként élheted le az életedet
2024.01.31. #eladóház #eladólakás #ingatlanvásárlás #ingatlanhirdetés
Képeslapra költöznél? Irány észak, ahol királyként élheted le az életedet
Nem véletlenül az ország egyik leginkább körülrajongott települése a város: szép, tiszta és az elhelyezkedése is szinte tökéletes. Szentendréről öt eladó ingatlant ajánlunk.
Milyen ingatlanok lesznek keresettek az idei évben?
2024.01.24. #ingatlanvásárlás #családiház
Milyen ingatlanok lesznek keresettek az idei évben?
A következő tényezők is befolyással lehetnek 2024-ben arra, hogy milyen ingatlanok lesznek népszerűek a vevők körében: változás történt a CSOK-nál, a hitelek kamatai mérséklődnek. Mindez általában a nagyobb ingatlanok felé tereli a keresletet. De mit mondanak a szakértők?
Milyen ingatlanokat kapsz 30 millió forintig Budapesten - mi változott egy év alatt?
2024.01.15. #ingatlanvásárlás #budapest
Milyen ingatlanokat kapsz 30 millió forintig Budapesten - mi változott egy év alatt?
Hogy mennyit is változott az egy évvel ezelőttihez képest az ingatlanok értéke, azt onnan tudhatjuk meg a legbiztosabban, ha megnézzük, hogy a tavalyival azonos minimum összegért mit lehet kapni 2024-ben a budapesti ingatlanpiacon.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Kormányfőnek már nem kell, most a legdrágábban árult ház Magyarországon
2024.01.12. #ingatlanvásárlás #ingatlantörténelem
Kormányfőnek már nem kell, most a legdrágábban árult ház Magyarországon
Volt miniszterelnöki rezidenciára, magyar Versailles-ba, lakodalmas celeb kastélyába és főúri fészekbe is költözhet, aki közismert és drága ingatlanra vágyik. De ha csak egyszerű kastélyt szeretnél magadnak, a vásárláshoz elég lehet egy közepes méretű budai lakás ára is.