2023.09.10. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #vízpart

Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette

Nyugalom, csend és patakpart - dőlj hátra és élvezd, ahogy Sobri Jóska tette

Sokak álma egy csodálatos telek, távol a város zajától, mondjuk pont egy patak partján, ahol élni és kipihenni is a hétköznapokat ideális. Nagy szerencsére bőven akad az OTP Otthon kínálatában ezekkel a kritériumokkal. Mutatunk is négy példát.


Ha hirtelen hat dolgot kellene mondanod, hogy mi jut eszedbe egy patakpartról, akkor jó eséllyel belekerülne a felsorolásba a nyugalom, a csend, a természet, a friss levegő. Mind-mind olyan fogalom, ami harmóniát hozhat az életedbe, akár a napi munka után, vagy aközben.

Pilisszentiváni panoráma

Igen, ez itt a patakpart, és egy újszerű, három szobás, 132 négyzetméteres családi ház, Pilisszentivánon. A 796 négyzetméteres telek az Aranyhegyi-patak mellett található, a kertben gazdagon termő szőlőlugas, gyümölcsfák, virágok teszik színesebbé az életet. A kert felső végéből pedig gyönyörű panoráma nyílik a Budai-hegyekre.

A telken még három melléképület is található, amelyek alkalmasak gazdasági tárolónak, állattartásra, műhelynek. A kert feletti részen egy hét négyzetméteres verandát alakítottak ki, bent pedig a három méternél is magasabb belmagasságnak köszönhetően nyűgözhet le a tér. Az ingatlan fűtését gázkazán biztosítja, de vegyes tüzelésű kazán is.

pilisszentivan.jpg

Kert végében csörgedezik Kismarosnál

Egy közel 600 négyzetméteres telken építették fel a 80-as években ezt a 91 négyzetméteres családi házat, amit teljesen felújítottak. Bent 2+3 szobát találsz. A ház Kismaros és Szokolya közötti részen, erdei környezetben, a Török-patak partján fekszik.

A ház fűtését és a meleg vizet kombicirkó biztosítja, amit klímával és szellőztető rendszerrel egészítettek ki. A háromszintes ház aljában egy 47 négyzetméteres pince, a földszinten előszoba, étkező+nappali, konyha, kádas fürdőszoba, hálószoba, az emeleten három háló található zuhanyzós fürdőkkel. És van még egy kis galéria is, padlás résszel.

szokolya.jpg

11 szoba Lesencetomajon

Már Sobri Jóska is kedvelte Balaton-felvidéki községet, Lesencetomajt, és az ott található házat, amelyet most 13 ezer négyzetméteres telekkel együtt kínálnak megvételre. A 11 szobás ház 752 négyzetméteres, az eredeti részét 1711-ben építették. A Lesence-patak partján található ingatlan igazi kincs, a csodálatos környezet, a jó levegő, a patak csobogása nem változott az elmúlt évszázadok során.

A kőépület megfelelően lett felújítva, szobákat, lakosztályokat, saját fürdőszobákat alakítottak ki, így vendéglátásra kiválóan alkalmas, hiszen Tapolca csak 3, a Balaton 12 kilométer távolságra van innen. Az energiát napelemek és napkollektorok biztosítják. Közösségi teraszok lettek kialakítva a minél jobb hangulat miatt. Az ősfákkal övezett kertben még egy úszótó is található, a beltéri wellness részlegben úszómedence, szauna, jacuzzi, gyermekpancsoló is található.

elado-csaladi-haz-lesencetomaj-96510605-t6.webp

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Vége a szezonnak: lehet-e olcsóbban balatoni üdülőt venni most?
2023.09.27. #vízpart #ingatlanpiac
Vége a szezonnak: lehet-e olcsóbban balatoni üdülőt venni most?
Az ingatlanok iránti kereslet szezonális, tavasszal és nyáron a vízparti nyaralók, házak ára megugrik, és nagy kérdés, hogy a szezon elmúltával valamelyest rendeződik-e a helyzet. Az otpotthon.hu balatoni ingatlankínálatát elnézve, úgy tűnik, máris vannak olyan nyaralók, amiknek levitték az árat. Ezekből mutatunk párat.
A Dunakanyar legszebb települései: Leányfalu, ahonnan szemmel tarthatod a fél országot
2023.09.26. #ingatlaneladás #vízpart
A Dunakanyar legszebb települései: Leányfalu, ahonnan szemmel tarthatod a fél országot
Rengeteg nyilvánvaló oka lehet annak, hogy valaki a Dunakanyart válassza új otthonául. Ha neked nincsenek meg ezek az okok, most megismerheted őket néhány példán keresztül.
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
2023.09.25. #családiház #ingatlaneladás
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
Miért éppen Szolnok? - kérdezheti az egyszeri sorozatrajongó, amikor Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére mutatunk a térképen. A válasz egyszerű: közel van a fővároshoz, élhető nagyságú település, ideális közlekedési és szolgáltatói infrastruktúrával. És ha ennyi még nem elég, a Tisza-parti sétány az év minden szakaszában elvarázsolja az ottaniakat.
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
2023.09.24. #eladóház #családiház
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
A legtöbb tevékenységet élvezetesebb a szabad ég alatt csinálni, mint bent, a házban. Kellemesebb a reggelizés, jobban bele lehet merülni az alkotásba, olvasásba. A kert visszaad valamit a szabadságból, frissen tart fizikailag és mentálisan.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2023.09.23. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #csok
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Hajdú-Bihar vármegyében 59 olyan település található, amelyek a felzárkóztatás érdekében rajta vannak a 2024-es falusi CSOK-listán. Nézzük, milyen az ottani ingatlankínálat!
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2023.09.20. #ingatlaneladás #családiház #csok
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Most az ország legdinamikusabban fejlődő térségét vizsgálunk meg, ahova nyugatra jár az ország.
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
2023.09.19. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
Magyarországon összesen 3155 település van, ebből 348 város. Ami közös bennünk, hogy szinte nincs olyan közöttük, amelyben ne lenne utca vagy tér Kossuthról, vagy a Petőfiről elnevezve. Most azt is megtudhatod, melyik van hozzád a legközelebb.