2023.01.17.

Alacsony energiaigényű lakások a belvárosban, könnyített finanszírozással

Alacsony energiaigényű lakások a belvárosban, könnyített finanszírozással
Az Avico Group kínálatában található új építésű lakások 20%-os befizetéssel leköthetők. Dönts most, fizess később!

hirdetés


Élj a belváros szívében

A belvárosi ingatlanfejlesztésben jelentős múlttal rendelkező Avico Group legújabb beruházása az Univery. A 112 lakásos társasház neve nem véletlen: Budapest mértani középpontjában helyezkedik el, ahonnan a SOTE, az Óbudai Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is néhány perces sétával elérhető.

Az egyszobás stúdiólakások kiváló befektetési lehetőséget kínálnak. Az egyetemeken túl a belváros adta szórakozási lehetőségek is karnyújtásnyira vannak: egy buli után könnyedén hazasétálhat az ember. Ezek a lakások pillanatokon belül kiadhatók vidéki vagy akár külföldi diákoknak is.

Az építtető gondolt azonban a közös életüket elkezdő párokra és a családokra is. A 2-3 szobás lakásokra CSOK is igénybevehető. A környéken számos bölcsőde, óvoda és általános iskola is van. Míg az agglomerációban komoly problémát jelent a kevés férőhely és az intézmények zsúfoltsága, itt minden kisgyermek megtalálja a helyét. A kerület Befogadó Óvodák programja elnyerte a nívós SozialMare innovációs díjat, amelyet csupán 15 projekt kaphat meg Közép-Európában.

Danko_CAM_03_02-735px.jpg

A kerületben az elmúlt években jelentős beruházások zajlottak. A megújult, sétálóutcává alakított Déri Miksa utca, a Corvin sétány éttermei, a II. János Pál Pápa tér vagy az Orczy Park hatalmas zöldfelülete mind-mind a szabadidő kényelmes eltöltésének lehetőségét kínálják.

A megújuló energiát is felhasználó, BB energetikai besorolású épület lakásainak rezsiköltsége alacsony. Míg az egyetlen bejárat biztonságossá, a két lift gyorsan megközelíthetővé teszi a lakásokat. A földszinten kertkapcsolat, a magas emeleteken kényelmes méretű teraszok biztosítják a kikapcsolódást. A lakásokhoz kedvezményes áron kocsibeállók is leköthetők a mélygarázsban, ami ezen a környéken kifejezetten kuriózum. A lakások értékesítése már megkezdődött. Az átadás 2024 negyedik negyedévében várható. A teljes lakáskínálat elérhető az Avico Group honlapján.

Sürgősen költöznél? Az utolsó eladó lakások az Uptown projektnél

Akkor is érdemes az Avico honlapján szétnézned, ha a lakáshelyzeted gyors megoldást kíván. A XIII. kerületi Uptown projekt második ütemének átadása 2023 első negyedévében megtörténik. Bár a lakásoknak több mint 70%-ka elkelt, még elérhető néhány 2, 3 vagy akár 4 szobás lakás.

B-705.jpg

Kedvencünk a legfelső emeleti, kizárólagos használatú zöldtető kapcsolattal rendelkező nagy lakás. Itt saját kerted lehet Budapest belvárosában is. A hatalmas, 45 nm-es nappaliból közvetlen kijárás nyílik a közel azonos méretű teraszra és a zöldtetőre. Míg ebben a hatalmas térben játszhatnak a gyerekek, összegyűlhet a család vagy a baráti társaság, a jól elszeparált hálószobákban nyugodtan lehet pihenni.

A lakópark elhelyezkedése is kifejezetten családbarát. Az Uptown ugyanis a Pest zöld tüdejének is nevezett Angyalföldön épült, a Rákos patak szomszédságában. A Rákos patak mentén végigfutó bicikliút egészen a Naplás tóig vezet, ami kedvelt pihenőterület. Kültéri fittness parkok, büfék, a baráti összejövetelekre kitalált kiülő és sütögető helyek hívogatnak.

UT2_03-735px.jpg

A környéken számos sportolási lehetőség is akad: az Angyalföldi Sportközpont, a Vasas sporttelep, a Fáy utcai Oxigén Wellness, a Népfürdő utcai és Bodor utcai focipályák, a Duna Aréna és a Dagály Fürdő is könnyedén elérhető.

Ha bevásárolni akarsz, választhatsz a Penny, a CBA és az Aldi közül. Van posta, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda és általános iskola is. Bár az abszolút belváros tömegközelekedéssel is csupán fél óra alatt elérhető, miért cserélnéd le a madárcsicsergős zöldövezetet a belváros zajára, ha itt is minden elérhető közelségben van? Élj bent a városban, de már kint a zöldövezetben!

Csapj le az Uptown még elérhető lakásaira, amelyekhez most kedvezményes, bruttó 3.000.000 Ft-os áron még parkolót is kapsz.


Az AVICO Group Kft. által támogatott megjelenés.

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra