2023.09.16.Szerző: S. E. #luxusingatlan #ingatlanpiac

Chrissy Teigen és John Legend álomotthona

Chrissy Teigen és John Legend álomotthona

A Beverly Hills-i ingatlanban bőven van élet – a sztárpár négy kisgyerekkel költözött be a házba, de a barátok és a családtagok előtt is mindig nyitva áll az ajtó.


Chrissy Teigen és John Legend sokszor költöztek már, és bevallásuk szerint, mindketten örömüket lelik az új otthonuk kialakításában, berendezésében. A híres modell a nagy konyhához ragaszkodik, míg a 12 Grammy-díjjal büszkélkedő zenész a zongoráját szereti jól látható helyre rakni.

Képernyőkép 2023-09-12 145102.png

A házaspár sorozatos lakásvásárlási projektjei nem egyszerű szeszélyből fakadnak. Korábban úgy nyilatkoztak egy amerikai lakberendezési magazinnak, hogy minden otthonuk azt a pillanatot tükrözi, amiben éppen élnek – akárcsak a különböző fejezetek a könyvekben.

Kötelező élénk színek

Volt, hogy árnyékosabb, kisebb terekből álló lakásban éltek, most viszont épp az ellenkezőjét választották – nagy, világos, könnyed, légies helyiségek, szorosan kapcsolódva a természethez.

A házaspárnak négy gyereke van, így az is fontos szempont náluk, hogy együtt is bőven elférjenek a közös terekben. Chrissy soha nem titkolta (az outfitjein is jól látszik), hogy szereti az élénk, feltűnő színeket, amiket a lakás különböző pontjaira is becsempészett a natúr, visszafogott megoldások mellé. Továbbá mindketten kedvelik a kicsit csillogó és vidám elemeket, és kifejezetten vonzódnak a merész, kortárs művészek alkotásaihoz.

Képernyőkép 2023-09-12 144929.png

A gyerekbiztos terek

Az eredeti lépcsőt – üveg- és acél – egy kanyargós, lebegő gipszlépcsőre cserélték, amelyet egy megvilágított, metszett sárgaréz korlát emel ki. Egyébként is sok lekerekített sziluett került az otthonba, azzal ellensúlyozva az egyenes vonalú építészetet. Mivel a ház minden helyiségét használják a gyerekek is, így minden egyes térnek, berendezésnek kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. A nappali, az étkező és konyha egybe van nyitva, hiszen a nap nagy részét itt töltik közösen.

Képernyőkép 2023-09-12 145148.png

Aranyba burkolva

A lekerekített formák a nappalival szomszédos társalgóban is megjelennek - a márványból, gipszből és sárgarézből készült, egyedi bárpult kígyózó vonalaiban, a teret beborító aranyozott tapétában és természetesen Legend zongorájában. A közeli, szinte teljes egészében rózsaszín – ez a szín John kifejezett kérése volt – márványba burkolt púderszobát csillogó üvegvirágokkal borított muránói lámpatestek és egy formás, kupolás függőlámpa díszíti.

Csakis együtt!

A sztárpár ahhoz is ragaszkodott, hogy közös fürdőszobájuk és gardróbjuk legyen a hálószobájuk mellett. Chrissy szintén egy korábbi interjúban elmondta, hogy ők nem egy régimódi viktoriánus házaspár, akiknek külön kellene készülődniük, majd szépen elkészülve, kiöltözve mutatkozniuk egymás előtt. Meg egyébként is nagyon szeretnek együtt lenni, így a „minden közös” címszó alatt lett felújítva az otthonuk.

Meseszobák

A legnagyobb gyermek, Luna menedéke egy gyönyörű visszafogott színekben tündöklő lányszoba, – sátras mennyezettel és gyöngyházfényű gömbökkel ellátott labdakuckóval –, míg Miles fiúbarlangját mászófallal, műfüves pályán parkoló, egyedi Jeep-szerű ággyal dobták fel.

Képernyőkép 2023-09-12 145356.png

Az élet a Teigen-Legend házban álomszerűnek tűnik felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Legyen szó egy elegáns estélyről, egy nagy családi lakomáról, egy ugrálóváras buliról vagy egy klasszikus pizsamapartiról, az óriási házban folyamatosan áramlanak az ismerősök, rokonok és barátok – soha nem mondanának le erről az életformáról.

Borítókép: Shutterstock, további képek: chrissyteigen Instagram

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
2023.09.29. #eladóház #luxusingatlan
Sziamiaú, te vagy az? Megtaláltuk Hókuszpók kastélyát!
Magas hegyek mögött, hol a tenger helyett az ég hupikék… ott bukkantunk rá arra a kastélyra, ami akár Hókuszpóké is lehetne. A mesében szereplő épületnek a felújított változata lehetne ez a bárdudvarnoki ingatlan, amiről a balszerencsés varázsló otthona jutott egyből eszünkbe. Kíváncsi vagy rá, miért?
Vége a szezonnak: lehet-e olcsóbban balatoni üdülőt venni most?
2023.09.27. #vízpart #ingatlanpiac
Vége a szezonnak: lehet-e olcsóbban balatoni üdülőt venni most?
Az ingatlanok iránti kereslet szezonális, tavasszal és nyáron a vízparti nyaralók, házak ára megugrik, és nagy kérdés, hogy a szezon elmúltával valamelyest rendeződik-e a helyzet. Az otpotthon.hu balatoni ingatlankínálatát elnézve, úgy tűnik, máris vannak olyan nyaralók, amiknek levitték az árat. Ezekből mutatunk párat.
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
2023.09.24. #eladóház #ingatlaneladás #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
Felújítandó magyarországi paloták, amelyek remek üzleti lehetőséget ígérnek
Több száz kastélyt tartanak nyilván Magyarországon, ezek egy része turista látványosságként, illetve múzeumként mutatja be egy korszak, egy család történetét. Sok palota pedig magánkézben van, és a tulajdonos éppen megválni készül tőle. Ezeket mutatjuk meg.
Még nem késő egy hangulatos piknikhez – így lesz tökéletes a program
2023.09.23. #tippektrükkök #ingatlanpiac
Még nem késő egy hangulatos piknikhez – így lesz tökéletes a program
Most, hogy nincs már elviselhetetlen kánikula, még napközben sem, irány a természet, ahol minden falat jobban esik, mint a zárt a térben. Hogyan fogj hozzá egy kirándulás megtervezésének?
Százezer forintot alkudtál? És mit szólsz ahhoz, aki 26 milliót?
2023.09.22. #ingatlanpiac #ingatlanárak
Százezer forintot alkudtál? És mit szólsz ahhoz, aki 26 milliót?
Nyáron átlagosan 6,5 százalékos árcsökkentéssel mentek el az eladó ingatlanok. Ötből négy lakást árengedménnyel tudnak eladni.
6 udvarias figyelmesség, amit a takarítónők titokban utálnak
2023.09.21. #tippektrükkök #ingatlanpiac
6 udvarias figyelmesség, amit a takarítónők titokban utálnak
Nem csak agyára mész az illetőnek, de nagyban hátráltatod a munkában is.
Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?
2023.09.18. #luxusingatlan #ingatlantörténelem
Magyarország 12 legjobb panorámája +1 - tudsz ennél szebbet?
Vízpart, hegyek, erdő közepe: mind olyan tulajdonság, ami egy ingatlan értékét jelentősen növelheti, az adu ász viszont vitán felül az örök panoráma. És ebből Magyarország alaposan ellátott, nézzük, az otpotthon.hu ingatlanhirdetései közül, melyek rendelkeznek a legcsodásabb panorámával!
Minden rosszban van valami jó? Az ingatlanpiaci beesés nem várt fordulatot hoz
2023.09.14. #energiahatékonyság #ingatlanpiac
Minden rosszban van valami jó? Az ingatlanpiaci beesés nem várt fordulatot hoz
Az idénre igencsak visszaesett ingatlanpiac nem fog gyorsan kikászálódni a jelenlegi nehézségekből, és az elkövetkező egy-két évben nem érdemes látványos javulásra számítani, de vannak biztató jelek, amik élénkítően hathatnak a piacra, ebből igencsak figyelemre méltó, hogy milyen sokaknál került előtérbe az energiahatékonyság, ami elősegítheti a költséghatékony otthonteremtést és lakhatást.
Panelt 40 millió alatt? Egymilliós négyzetméterárat már Budán se nagyon adnak
2023.09.13. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Panelt 40 millió alatt? Egymilliós négyzetméterárat már Budán se nagyon adnak
Az elmúlt évek egy lakáspiaci sztárja lett a panel, de nagyot változott a világ, már érezni a visszaesést.