2023.09.16.Szerző: S. E. #luxusingatlan #ingatlanpiac

Chrissy Teigen és John Legend álomotthona

Chrissy Teigen és John Legend álomotthona

A Beverly Hills-i ingatlanban bőven van élet – a sztárpár négy kisgyerekkel költözött be a házba, de a barátok és a családtagok előtt is mindig nyitva áll az ajtó.


Chrissy Teigen és John Legend sokszor költöztek már, és bevallásuk szerint, mindketten örömüket lelik az új otthonuk kialakításában, berendezésében. A híres modell a nagy konyhához ragaszkodik, míg a 12 Grammy-díjjal büszkélkedő zenész a zongoráját szereti jól látható helyre rakni.

Képernyőkép 2023-09-12 145102.png

A házaspár sorozatos lakásvásárlási projektjei nem egyszerű szeszélyből fakadnak. Korábban úgy nyilatkoztak egy amerikai lakberendezési magazinnak, hogy minden otthonuk azt a pillanatot tükrözi, amiben éppen élnek – akárcsak a különböző fejezetek a könyvekben.

Kötelező élénk színek

Volt, hogy árnyékosabb, kisebb terekből álló lakásban éltek, most viszont épp az ellenkezőjét választották – nagy, világos, könnyed, légies helyiségek, szorosan kapcsolódva a természethez.

A házaspárnak négy gyereke van, így az is fontos szempont náluk, hogy együtt is bőven elférjenek a közös terekben. Chrissy soha nem titkolta (az outfitjein is jól látszik), hogy szereti az élénk, feltűnő színeket, amiket a lakás különböző pontjaira is becsempészett a natúr, visszafogott megoldások mellé. Továbbá mindketten kedvelik a kicsit csillogó és vidám elemeket, és kifejezetten vonzódnak a merész, kortárs művészek alkotásaihoz.

Képernyőkép 2023-09-12 144929.png

A gyerekbiztos terek

Az eredeti lépcsőt – üveg- és acél – egy kanyargós, lebegő gipszlépcsőre cserélték, amelyet egy megvilágított, metszett sárgaréz korlát emel ki. Egyébként is sok lekerekített sziluett került az otthonba, azzal ellensúlyozva az egyenes vonalú építészetet. Mivel a ház minden helyiségét használják a gyerekek is, így minden egyes térnek, berendezésnek kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. A nappali, az étkező és konyha egybe van nyitva, hiszen a nap nagy részét itt töltik közösen.

Képernyőkép 2023-09-12 145148.png

Aranyba burkolva

A lekerekített formák a nappalival szomszédos társalgóban is megjelennek - a márványból, gipszből és sárgarézből készült, egyedi bárpult kígyózó vonalaiban, a teret beborító aranyozott tapétában és természetesen Legend zongorájában. A közeli, szinte teljes egészében rózsaszín – ez a szín John kifejezett kérése volt – márványba burkolt púderszobát csillogó üvegvirágokkal borított muránói lámpatestek és egy formás, kupolás függőlámpa díszíti.

Csakis együtt!

A sztárpár ahhoz is ragaszkodott, hogy közös fürdőszobájuk és gardróbjuk legyen a hálószobájuk mellett. Chrissy szintén egy korábbi interjúban elmondta, hogy ők nem egy régimódi viktoriánus házaspár, akiknek külön kellene készülődniük, majd szépen elkészülve, kiöltözve mutatkozniuk egymás előtt. Meg egyébként is nagyon szeretnek együtt lenni, így a „minden közös” címszó alatt lett felújítva az otthonuk.

Meseszobák

A legnagyobb gyermek, Luna menedéke egy gyönyörű visszafogott színekben tündöklő lányszoba, – sátras mennyezettel és gyöngyházfényű gömbökkel ellátott labdakuckóval –, míg Miles fiúbarlangját mászófallal, műfüves pályán parkoló, egyedi Jeep-szerű ággyal dobták fel.

Képernyőkép 2023-09-12 145356.png

Az élet a Teigen-Legend házban álomszerűnek tűnik felnőttek és gyerekek számára egyaránt. Legyen szó egy elegáns estélyről, egy nagy családi lakomáról, egy ugrálóváras buliról vagy egy klasszikus pizsamapartiról, az óriási házban folyamatosan áramlanak az ismerősök, rokonok és barátok – soha nem mondanának le erről az életformáról.

Borítókép: Shutterstock, további képek: chrissyteigen Instagram


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Bécstől olcsóbb, Pozsonynál drágábbak a budapesti albérletek
2024.06.17. #albérlet #ingatlanpiac
Bécstől olcsóbb, Pozsonynál drágábbak a budapesti albérletek
17 százalékkal emelkedett a budapesti lakások bérleti díja 2022-höz képest tavaly az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány lakásbérleti díjainak felmérése szerint. A magyar főváros a középmezőnyben, közvetlenül Madrid és Zágráb után jön az uniós országok központjainak rangsorában.
Ha megelégelted a duhajkodást, kiköltözhetsz ide, ahol vár a megnyugvás
2024.06.17. #eladóház #luxusingatlan
Ha megelégelted a duhajkodást, kiköltözhetsz ide, ahol vár a megnyugvás
A II. kerület egyik kifejezetten erdős, dombos vidékét a legenda szerint Ady Endréről nevezték el. De miért nem maradt a Tisza-családra emlékeztető neve?
Már nem az V. kerület a legdrágább
2024.06.13. #ingatlaneladás #ingatlanpiac
Már nem az V. kerület a legdrágább
2023-ban a lakáspiac 30 százalékos forgalomcsökkenés mellett 8 százalék körüli nominális drágulást hozott Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy tavaly a magas infláció miatt kétszámjegyű körüli reálár-csökkenés következett be. Idén a forgalomban élénkülést mérnek, de a korábbi szárnyalás visszatérésére nem számítunk, írja közleményében az OTP Jelzálogbank.
Milyen búvóhelyet keresne egy titkosügynök Magyarországon?
2024.05.31. #eladóház #luxusingatlan #családiház
Milyen búvóhelyet keresne egy titkosügynök Magyarországon?
El tudsz képzelni egy tihanyi, gyönyörű panorámával rendelkező villát? Egy ilyen került most eladósorba. A telek is méretes, hatalmas a belmagasság, elég a helyiség és még egy ráadás kandalló is található a nappaliban. Mi is elképzeltük, hogy milyen lehet.
Tolna vármegye ingatlanpiaca: alacsony árak, alacsony forgalom - de miért?
2024.05.29. #ingatlanpiac #családiház
Tolna vármegye ingatlanpiaca: alacsony árak, alacsony forgalom - de miért?
Az ország legkisebb ingatlanpiaca Tolna vármegyében van, ahol a forgalom is alacsony, noha országos viszonylatban is itt vannak szinte a legalacsonyabb árak. Megnézzük az okokat, és megvizsgáljuk Tolnát széltében-hosszában. Most Dombóvárt, Bonyhádot, a névadó Tolnát és Dunaföldvárat, illetve az ingatlanpiacukat vesézzük ki.
Budapest luxuslakásai egy mesés túraútvonalról nézve
2024.05.28. #eladóház #luxusingatlan
Budapest luxuslakásai egy mesés túraútvonalról nézve
Ha túrázni van kedved, elindulhatsz azoknak a nyomán, akik kék színnel jelölték annak idején a Vas vármegyéből induló és Borsodban véget érő útvonalat. A csodás környezetben és különleges településeken átkanyargó út egyik legérdekesebb része az, ami szinte érinti a fővárost, és Budapest luxus arculatát mutatja. Ebben a pazar környezetben mutatunk otthonokat.
A fokozódó kereslet magával húzta a baranyai ingatlanárakat
2024.05.12. #ingatlanvásárlás #ingatlanpiac
A fokozódó kereslet magával húzta a baranyai ingatlanárakat
Egyre több ingatlant adnak el Baranya vármegyében, ahol 11 százalékkal, 432 ezer forintra emelkedett az átlagos négyzetméterára az eladott ingatlanoknak, így átlagosan már több mint 31 millió forintot kell fizetni adásvételnél. A legtöbben Pécsen keresnek, de a Falusi CSOK-os preferált kistelepülések is egyre nagyobb figyelmet kapnak.
Mi folyik itt, Salgótarjánban?! És miért változik Zala Zalaegerszegen kívül?
2024.05.09. #ingatlanpiac #ingatlanárak
Mi folyik itt, Salgótarjánban?! És miért változik Zala Zalaegerszegen kívül?
Ha rögtön válaszolnod kellene, hogy szerinted hol adják el a legtöbb ingatlant és hol nőttek a legjobban a lakásárak, valószínűleg Budapestet említenéd és az új iparosodó városokat, de a statisztika szerint máshol van a fókusza a magyar piacnak. Például Salgótarjánban, ahol az utolsó fél évtizedben a legnagyobb arányban adtak-vettek otthonokat, csakúgy, mint Zalában, ahol a megyeszékhelyen kívül ugyancsak kiemelkedően pörgött a használtpiac.
Ugorj fejest a medencekínálatba!
2024.05.04. #luxusingatlan #családiház #kertészet
Ugorj fejest a medencekínálatba!
Tudod már, hogy hol töltöd a nyarat? Az előrelátók már tavaly lefoglalták a legjobb nyaralóhelyeket. Ha te még nem tetted meg, akkor vedd elő a naptárat, és tervezd meg a szabadságod. Az sem gond, ha nem utazol, hanem a nyár nagy részét otthon töltöd, főleg, ha kertes házad van. Például el tudod képzelni, hogy a forró nyári délutánok után mártózol egyet a medencében? Vagy a teraszon lévő jakuzziban? Az áruházakban most indul a kerti szezon; ismerkedj a medence típusokkal, hogy azonnal lecsaphass egy észbontó ajánlatra. Ebben segít ez a cikk.