2023.01.30.

Januári albérletkalauz Budapesten

Januári albérletkalauz Budapesten
Kiadó ingatlant keresel? Jó helyen jársz. Az otpotthon.hu kínálatában országosan 747 családi ház és 3469 lakás szerepel, ezekből 2227 lakás és 259 ház található a fővárosban. A frekventált kerületekben drágábbak az albérletek, de jó néhány kiesőnek tűnő környéken is találhatsz jó közlekedéssel szép állapotú ingatlant, ahol biztos, hogy otthon fogod magad érezni.

hirdetés


Kiadó lakások a budai oldalon

A budai oldalt még mindig szelídebbnek, zöldebbnek tartják, ez meglátszik a bérleti díj összegén is. Az alábbi kétszobás lakás gyönyörűen fel van újítva, ráadásul a közlekedés is kiváló. Az Árpád hídtól metróval, busszal vagy villamossal is könnyen el lehet jutni a belvárosba. A 35 négyzetméter egyedülállónak vagy maximum egy fiatal párnak elegendő. Megbeszélés kérdése, hogy részben bútorozottan vagy bútorozatlanul kívánja a bérlő kivenni, a háztartási gépekről ellenben nem kell gondoskodni.

kiado-teglalakas-budapest-iii-kerulet-filatorigat-89585222-k1.webp

Átlagos család számára inkább ezt az első kerületi ingatlant ajánljuk. A lakásból meseszép kilátás tárul elénk az a városra és a parlamentre. A részben bútorozott lakás lehetőséget ad a gyerekek, szülők saját bútorainak elhelyezésére is, ezzel is személyesebbé téve a környezetet. Felújított konyha és fürdőszoba várja az új lakókat. A konyhai gépeken kívül adott a mosó- és szárítógép. Néhány perces sétával elérhető a Széll Kálmán és a Batthyány tér is, ahonnan számos útvonalon el lehet jutni a város különböző pontjaira.

kiado-teglalakas-budapest-i-kerulet-88896146-k6.webp

Kínálat a pesti oldalon

Kisállat is költözhet ebbe a Corvin negyednél található lakásba. Az 52 négyzetméter tökéletes első kuckónak a fiatal felnőttek számára. Nagy szoba (ami amerikai konyhás jellegű), tágas fürdő, klíma és teljes gépiesítés biztosítja a komfortot. Közel van a 4-es metró, villamosmegálló, de gyalog is sok minden elérhető távolságra van.

kiado-teglalakas-budapest-viii-kerulet-corvin-negyed-89411887-k6.jpg

Az Arany János utcában, közel a Deák Ferenc térhez egy kétszobás téglalakás is várja új albérlőit, a második emeleten. A házban nincs lift és a kisállattartás nem engedélyezett. A hatalmas ablakok miatt világos az egész ingatlan. Bútorokat hoznod kell magaddal, viszont mosógép, hűtő és mikró van. Gyalogszerrel is elérhető távolságra találsz élelmiszerboltokat, patikát, szórakozó helyeket, de felszállhatsz a közelben metróra vagy trolira is, ha messzebb kell menned.

Belvárosi otthonköltemények

A belváros a fiatalság közkedvelt célpontja, itt vannak a legnépszerűbb találkozóhelyek. Mutatunk két albérletet, amik közkedvelt helyen fekszenek, mégis nagyon eltérő a célközönségük. Az egyik bájos, ötletesen felújított kétszobás lakás a nagykörút mellett található, a Csengery utcában. A harmadik emeleti ingatlanba csak költöznöd kell, teljesen bútorozott és gépiesített.

kiado-teglalakas-budapest-vi-kerulet-nagykoruton-beluli-terulet-89585026-k1.webp

Az alábbi, kifinomultan ízléses otthon fiatal pároknak vagy kisebb létszámú családoknak is megfelelő. A tulajdonos ráadásul nem zárkózik el a kisállat bevitelétől sem. Még a bútorok szállításáról sem kell gondoskodnod, mindennel be van rendezve a lakás, amire szükséged lehet. A már elvárható háztartási gépeken kívül klíma és mosogatógép is van beszerelve. Az Oktogon közelébe, a belváros szívébe költözhetsz, ha ezt a csodálatosan felújított, egyedi tervezésű lakást veszed ki.

kiado-teglalakas-budapest-vi-kerulet-nagykoruton-beluli-terulet-88834885-k6.webp

Nézd meg a további kiadó budapesti ingatlant is az otpotthon.hu-n

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra