2024.01.31.Szerző: fá #eladóház #eladólakás #ingatlanvásárlás #ingatlanhirdetés

Képeslapra költöznél? Irány észak, ahol királyként élheted le az életedet

Képeslapra költöznél? Irány észak, ahol királyként élheted le az életedet

Nem véletlenül az ország egyik leginkább körülrajongott települése a város: szép, tiszta és az elhelyezkedése is szinte tökéletes. Szentendréről öt eladó ingatlant ajánlunk.


Úgyis le lehet élni egy életet, hogy az ember a saját otthonán kívül jóformán semmihez nem kötődik, és van, aki pedig Szentendrén él. A város szinte misztikusan körberajongott települése a budapesti agglomerációnak, ahol már szinte vallásos élmény lakni. Már csak úgy kirándulni oda is nagyszerű kikapcsolódás, de Szentendrén élni egész más élmény: a korzó közelsége, a csodaszép táj és a valamiért a mai napig különösen aktív kulturális élet olyan elegyet alkot, ami miatt közös vágyálommá tudott válni. Az a jó hírünk, hogy csak akarni kell a dolgot, Szentendrére ugyanis halandóknak is be lehet költözni. Ehhez ajánlunk most néhány vonzó ingatlant.

Abszolút luxus elado-csaladi-haz-szentendre-92552478-t6.webp A 659,9 millió forintos hirdetési ár borsos, de cserébe ilyen házat kapsz a pénzedért. Sokatmondó, hogy válogatáskor többször is meg kellett néznünk, hogy nemcsak grafikáról van-e egy még fel nem épült házról, annyira tökéletesnek tűnik minden az 1015 négyzetméteres telken fekvő 250 négyzetméteres ingatlanon.

A 42 napelemnek köszönhetően a fenntartás sem kerül nagyon sokba a 2018-ban felépült házban, aminek három szintje, két terasza, két nappalija, három szobája és három fürdője van, de lehetőség van akár egy negyedik hálószoba kialakítására is. Minden anyag a legkorszerűbb, és persze jár az egészhez egy gyönyörű panoráma is.

Újszerű ikerház elado-ikerhaz-szentendre-96926301-t6.webp 802 négyzetméteres telken eladó ez a 147 négyzetméteres, ötszobás (az egyik gardrób), két fürdős és egy külön vécét is felmutató ház kertkapcsolatos teraszt és emeleti erkélyt is ajánl új tulajdonosának. Nemcsak méretei miatt tűnik nagyszerű választásnak családoknak, hanem azért is, mert két percre található a buszmegálló, a kert pedig amellett, hogy elég nagy, megfelelően árnyékos is. A fűtés gázkazánnal, illetve négy klímával van megoldva.

Barátságos, de felújításra szorul elado-csaladi-haz-szentendre-99188268-t6.webp Csak hogy ne kizárólag felső kategóriás házakat mutassuk: ez az 55 négyzetméteres kétszintes ház nem messze található az egyik buszmegállótól, az alsó szinten előtér, nappai, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy szoba van, úgyhogy inkább gyermektelen párok számára előnyös. A hirdetés szerint felújításra vár, de ránézésre azért jó helyzetből fogunk indulni.

Egy szentendrei panel? elado-panellakas-szentendre-puspokmajori-lakotelep-96640070-t6.webp Bár elsőre nem a panelrengeteg szokott eszünkbe jutni a településről, Szentendrének van lakótelepe is, amihez panellakás dukál. A hatemeletes Püspökmajor lakótelepen elhelyezkedő ingatlan 49,5 millió forintért lehet a miénk két és fél szobával, konyhával, és egy négy négyzetméteres erkéllyel, a közelben sok zöldterülettel, ráadásul a hőleadó radiátorokat egyedi hőmennyiségmérőkkel látták el idén. A lakás biztonsági bejárati ajtóval védett, hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, a nappaliban légkondicionáló berendezéssel optimalizálható a hőmérséklet.

Akár egy szálloda elado-teglalakas-szentendre-98351541-t6.webp A híres és képeslapra való korzó közelében 80 négyzetméteres lakás megvásárolható egy frissen felújított társasház első emeletén. A hatalmas belmagasság eleve jó hangulatot ad, de a berendezésből is jól kikövetkeztethető, hogy akár Airbnb-ztetésre is tökéletes alkalmas.

A lakás egy hamarosan nyíló apartmanház utolsó eladó egysége, ami nagy későbbi forgalmat ígér, cserébe Szentendre legmenőbb részén lehet ingatlanod, már persze ha van rá 103 millió forintod.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hiába az ország legszebb kastélya, a környékről menekül, aki lát
2024.02.22. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Hiába az ország legszebb kastélya, a környékről menekül, aki lát
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Nógrád vármegye ingatlanpiaca az utolsó előtti a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában. Az országos átlagnál itt kevésbé volt meg a hajlandóság az árcsökkentésre a háztulajdonosok körében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Nógrádban?
Veszprém vármegye ingatlanpiaca óvatosan kezdte 2024-et
2024.02.19. #ingatlanhirdetés #ingatlanárak
Veszprém vármegye ingatlanpiaca óvatosan kezdte 2024-et
Már majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 9. a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában az eladó ingatlanhirdetések számát tekintve, miközben minden harmadik meghirdetett ingatlan árát csökkentették már a vármegyében. Milyen dinamikával indult 2024 a vármegye ingatlanpiaca?
Ez itt Nyíregyháza legdrágább ingatlana - szín ABC
2024.02.15. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Ez itt Nyíregyháza legdrágább ingatlana - szín ABC
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak a 6. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában. Itt a legkisebb a hajlandóság az árcsökkentésre a lakástulajdonosok körében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében?
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék megjelenést!
2024.02.14. #ingatlanhirdetés
Hirdess az otpotthon.hu-n ingatlanközvetítőként és zsebeld be az ajándék megjelenést!
A több mint havi 1 millió látogató és a kedvező ár-érték arányú csomagajánlatok mellett most ajándék megjelenéssel várja az egyik legnagyobb ingatlankereső új ingatlanközvetítő előfizetőit.
Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiacán Tatabányát megelőzheti Komárom
2024.02.13. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiacán Tatabányát megelőzheti Komárom
Majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak (29,2 százalék) csökkentették az árát Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkenés átlagosan 10,5 százalékos volt ezeknél. Komárom-Esztergom vármegye ingatlanpiaca a 14. legnagyobb a 2023-as adatok alapján a vármegyék rangsorában, miközben az országos átlagnál nagyobb volt a hajlandóság az árcsökkentésre az ingatlanhirdetők körében. Milyen dinamikával kezdődött az ingatlanpiac 2024-ben Komárom-Esztergom vármegyében?
A község, ami két ország lehetőségeit kínálja
2024.02.12. #eladóház #ingatlanhirdetés
A község, ami két ország lehetőségeit kínálja
Zsirát először 1225-ben említi oklevél, 1931-ben három község, Zsira, Gyülevíz és Salamonfa egyesítésével nyerte el mai formáját. Talán még nem is hallottál erről a kis településről, pedig egy igazi rejtett kincse az országnak.
Bács-Kiskun vármegye ingatlanpiaca hatalmas kínálati előnyben van
2024.02.11. #ingatlanhirdetés #ingatlanpiac
Bács-Kiskun vármegye ingatlanpiaca hatalmas kínálati előnyben van
2023-ban majdnem minden harmadik eladásra szánt ingatlannak (29,2 százalék) csökkentették az árát Magyarországon az otpotthon.hu adatai alapján. Az árcsökkentés átlagosan 10,5 százalékos volt. Bács-Kiskun megyében az ingatlanhirdetőknek viszont csak a negyede csökkentett árat. 2024 januárjában a harmadik legtöbb hirdetést ebben a vármegyében adták fel az országban.
Hogy melyik az ország legjobb városa, ott ez az egyik legerősebb versenyző
2024.02.10. #eladólakás #ingatlanvásárlás
Hogy melyik az ország legjobb városa, ott ez az egyik legerősebb versenyző
Arról állandó viták folynak országszerte, hol a legjobb élni Magyarországon. Szombathelyen arra büszkék, hogy a menő osztrák rádiókat hallgathattak, Pécs környékén a sikeres zenekarok, Miskolcon pedig a dacos büszkeség ad identitást. Aztán ott van Szeged, ahol egyszerűen csak jó élni. Az ország egyik legjobb városában bármilyen ingatlantípusból válogathatsz, most öt egészen különbözőt mutatunk.
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.