2023.09.18.Szerző: Cs. Z. #budapest #újépítésű #energiahatékonyság

Őrületesen jól kinéző házakkal pakolják tele a kertvárost

Őrületesen jól kinéző házakkal pakolják tele a kertvárost

Zöld környezet, kényelmes lakópark, miközben élvezheted egy nagyváros belvárosának szolgáltatásait? Ha e három feltételt egyszerre keresed, érdemes egy kis figyelmet Zuglóra fordítani, ahol ráadásul még elképesztően jó házak is nőnek ki a földből.


Kertvárosi nyugalom Alsórákoson

Nemrég adták át azt az új építésű társasházat, amelyben három szinten hét lakást alakítottak ki. A földszinti lakáshoz kertrész is tartozik, az emeleti lakások pedig erkélyesek. Minden ingatlan extra felszereltségű (elektromos redőny, riasztó rendszer, elektromos padló fűtés a nappalikban). Minden lakáshoz tároló és garázs vásárolható. Az infrastruktúra is kiváló, hiszen a város kapujának számító Örs vezér tere mindössze tíz percnyire van.

zuglo1.jpg

A Bíbor Ház Törökőrön

38 és 106 négyzetméter alapterületű, 1-4 szobás lakások közül választhatsz, ha a Bíbor Házba költözöl Zugló kertvárosias részén. Az ingatlan közel a metróvonalhoz, a Pillangó utcai megálló mindössze öt percnyire van, és egyenesen a beruházótól lehet megvásárolni, azonnal költözhető.

A 45 lakásos társasház négyemeletes, liftes. A társasház mögött egy zárt, gondozott zöld kert, és saját játszótér került kialakításra. A lakásokhoz igény szerint beállót és tárolót is vásárolhatsz.

zuglo2.jpg

Lakópark Zugló centrumhoz közel

Az Albion32 fantázianevet kapta, Zugló legújabb, 161 lakásos lakóparkja, amely az Angol utcában épül. Csendes belső kerttel rendelkezik, amely nem csak a pihenésedet, de a szabadidő tartalmas eltöltését, közösségi élet lehetőségét is kínálja.

Az épület kiváló energetikai adottságait a megújulóenergia felhasználás mellett a modern mennyezeti hűtő- fűtő rendszernek, a hőhídmentes szigetelésnek és az öt kamrás nyílászáróknak köszönheti. A közelben rengeteg park és zöldövezet található és belváros is gyorsan elérhető tömegközlekedéssel. Emellett sportolási lehetőségek, kiváló strand, élelmiszer boltok, drogériák, gyógyszertárak, iskolák, óvodák mind elérhetőek sétatávolságra vannak.

zuglo3.jpg

JÖN, Jön, jön: Paskal Rose II.

Rákos-patak mentén összesen 140 lakás átadását tervezik a közeljövőben. A környék teljes átalakuláson megy át, parkosított zöldfelület, sétányok szökőkutakkal lettek kialakítva, hogy minél nyugodtabb körülmények között töltsd el a szabadidődet. A lakások 1-3 szobásak, 27-106 négyzetméter alapterületűek. Az íves vonalvezetésű erkélyekkel és a könnyed üvegkorlátokkal épített társasház szépen illeszkedik bele a ligetes park, valamint a megújult Rákos-patak által létrejövő békés és csendes környezetbe. A lakópark három épületből áll.

A fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja. A hőleadókat a mennyezetbe építették, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A meleg víz előállításáról a központi gépészeti helyiségekben elhelyezett fali gázkazánok gondoskodnak. A házban garázs és tároló vásárlására is van lehetőség.

zuglo4.jpg


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Kijevtől Németországig tízezrek elégedettek vele - Budapestre érkeztek ezek a kedvezményes lakások
2024.06.20. #újépítésű #energiahatékonyság
Kijevtől Németországig tízezrek elégedettek vele - Budapestre érkeztek ezek a kedvezményes lakások
Van, aki régóta kacérkodik azzal a gondolattal, hogy új otthont vásárolna egy jó környéken, esetleg befektetés céljából keres lakást, de nem érdemes sokáig habozni, mert azok a kelendő, modern ingatlanok, amelyek minden igényt kielégítenek, illetve amelyeket gyorsan és megfelelő áron bérbe is lehet adni, nagyon gyorsan gazdára találnak. Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy a lakás vonzó környéken legyen, ami otthonos és idővel az értéke is növekszik.
Hamarosan költözhetnek az első lakók a City Pearlbe
2024.06.18. #budapest #újépítésű
Hamarosan költözhetnek az első lakók a City Pearlbe
A Soroksári úton megvalósuló City Pearl-beruházás fontos mérföldkőhöz érkezik: idén átadják azt az „A épület” szárnyat, amely 341 lakást és több üzlethelyiséget foglal magába. Vagyis 2024-ben az első bérlők és lakók már be is költözhetnek a Millennium-negyed új városközpontjába - az egykori Közvágóhíd helyén épülő ingatlankomplexumba.
Duna-part, szabadság, otthon: páratlan élmények a Marina Cityben
2024.06.12. #újépítésű #energiahatékonyság
Duna-part, szabadság, otthon: páratlan élmények a Marina Cityben
A jövő városa épül a pesti Duna-parton: a lakások a folyóra és a budai hegyekre kínálnak örök panorámát, 90 000 négyzetméternyi autómentes zöldterület ölelésében.
Elvonulás vagy újrakezdés? Mindkettőre tökéletes ingatlant mutatunk
2024.06.09. #vízpart #újépítésű
Elvonulás vagy újrakezdés? Mindkettőre tökéletes ingatlant mutatunk
Elvonulás. Csend. Fűzfaliget. Nád. Hullám. Megannyi impulzus, ami megnyugtatóan hat a lelkedre. A természet közelsége, illata, hangjai. A fáké, a vízé, az állatoké. Ha nap mint nap szeretnél ezekben a csodákban részesülni, vagy csak időnként lenne szükséged egy elvonulós-feltöltődős helyre, esetleg bérbeadáson gondolkodsz, akkor tudunk ajánlani egy olyan helyszínt Balatonfűzfőn, ami mindegyikhez tökéletes.
Ez nekik a legnagyobb zöldmezős újlakás projektjük a III. kerületben - fotók!
2024.06.04. #budapest #újépítésű
Ez nekik a legnagyobb zöldmezős újlakás projektjük a III. kerületben - fotók!
A következő hetekben több száz boldog újlakás-tulajdonos költözik be a III. kerület legújabb, a Magyar Ingatlanberuházó Zrt.-nek pedig az első zöldmezős lakóingatlanjaiba. 316 lakás, továbbá irodák és üzletek nyitják ajtóikat itt. A következőben a sajtóbejáráson készült tudósításunkat és a fotókat láthatod.
Az új lakóparkok előnyei minden korosztály számára Zalacsánytól Miskolcig
2024.06.03. #eladólakás #újépítésű
Az új lakóparkok előnyei minden korosztály számára Zalacsánytól Miskolcig
Bár az országban a legjobb életminőséget Budapesten találni, viszont az olyan vidéki településeken, mint például Zalacsány, Pápa, Miskolc és Monor is rohamtempóban épülnek, épültek lakóparkok. Ezek az új építésű ingatlanok számos előnyt kínálnak különböző korosztályok és társadalmi csoportok számára, beleértve az energiatakarékosságot, a modern infrastruktúrát és a hosszú távú értéknövekedést, amik mind emelik az életminőséget. Ezekből mutatunk egy csokrot.
Egy év múlva több ezer milliárd forint ömölhet az ingatlanpiacra?
2024.05.25. #építkezés #újépítésű
Egy év múlva több ezer milliárd forint ömölhet az ingatlanpiacra?
Az OTP Otthon meghívására a legnagyobb ingatlanberuházók vezetői ültek egy asztalhoz, hogy a jelenről és a jövő évi kilátásokról beszéljenek. Becsei András, az OTP vezérigazgató-helyettese elmondta, minden harmadik lakáshitelt az OTP folyósítja. Tardos Gergely elemzési igazgató szerint ez volt a legrövidebb lakáspiaci recesszió, és jó két év következik.
A főváros kapujában: hogy működik ez a gazdasági erőközpont és befektetési paradicsom?
2024.05.22. #eladóház #energiahatékonyság
A főváros kapujában: hogy működik ez a gazdasági erőközpont és befektetési paradicsom?
Fejér vármegye mindig is különleges státuszban volt más országrészekhez képest, hiszen a főváros közelsége és a jó közlekedés is arra predesztinálta, hogy fontos események és beruházások helyszínévé váljon. Fejér az ország egyik legerősebb gazdasági régiója, ráadásul két népszerű tóhoz is közel esik, ezért különlegesek az itteni ingatlanok is.
Hét bő év után esett mélypontra az új lakások piaca
2024.05.16. #építkezés #újépítésű
Hét bő év után esett mélypontra az új lakások piaca
2024 első negyedében sokéves negatív rekordok dőltek meg a használatba vehető új otthonok számát és a közeljövő várható fejlesztéseit mutató építési engedélyeket illetően is.