2021.04.27.

Lenyűgöző galériás lakások

Lenyűgöző galériás lakások
Az eladó ingatlanok között sok kis alapterületű, de nagy belmagasságú lakást lehet találni, ami tökéletesen alkalmas egy galéria kialakítására. Egy szuper galéria készülhet fából, fémből, de akár gipszkartonból is. Legtöbbször alvó funkciót lát el, de kialakíthatunk dolgozó szobát, esetleg gyerekszobát is.

hirdetés


A praktikus ötletekkel és kialakításokkal a lakás hasznos alapterületét növelhetjük. A galériák egy különleges hangulatvilágot kölcsönöznek az ingatlanoknak és akár az egyszobás lakás is több lakóhelyiségnek hathat.

A következő válogatásban a legszebb galériás lakásokat válogattam össze a budapesti kínálatból.

Klassz garzon

Budapest VI. kerületében kínálják eladásra ezt a 30 négyzetméteres garzonlakást. Az ingatlan teljesen felújított, fiatalos kialakítású. A nagypolgári elegancia lengi körbe az épületet, amit a századfordulón építettek. A nagy belmagasság miatt célszerű volt a galéria kiépítése, ezzel a nappali felett egy háló kapott helyet.

Klassz garzon

Különleges kialakítású földszinti

A főváros IX. kerületének egyik legjobban fejlődő részén eladó egy földszinti, 33 négyzetméteres, egyedi kialakítású garzon. A lakást műszakilag és esztétikailag is teljesen felújították. A nappaliban állógaléria került kiépítésre, ahol külön hálórész található. Az ingatlanhoz tartozik egy 14 négyzetméteres saját udvar is.

Földszinti garzon

Tágas lakás a IX. kerületben

Egy tágas 73 négyzetméteres lakást kínálnak eladásra a IX. kerületben. A négyszobás lakás világos nappalijában egy csodás fából épített galéria lett kialakítva. Akár nagycsaládok számára vagy irodaként is szuper választás lehet ez a lakás.

Tágas lakás a IX. kerületben

Apró luxusgarzon

Budapest VII. kerületében, a Városliget szomszédságában található ez a mindössze 18 négyzetméteres garzonlakás. A harmadik emeleti kislakás modern kialakítású és gépesített. A rezsije rendkívül kedvező, elektromos fűtéssel rendelkezik.

Apró luxusgarzon

Praktikus kialakítású, belső kétszintes lakás

A XI. kerület szívében praktikus kialakítású 37 négyzetméter alapterületű lakás eladó. A lakás teljes egészében fel lett újítva. A galéria nagyon látványosan lett kivitelezve a kifinomult ízlés világú lakásban.

Kétszintes lakás

Vintage stílusú galériás lakás

Eladó a XIII. kerületben, a Jászai Mari tér közvetlen szomszédságában egy 52 négyzetméteres vintage stílusú lakás. Világos és tágas belső terek jellemzik. A nappaliban kapott helyet egy fehér gerendás galéria, ami meghatározza az egész ingatlan stílusát.

Vintage stílusú lakás

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra