2023.11.23.Szerző: Árgyelán Dorina #energiahatékonyság #lakberendezés

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, hány fok lesz a jövő héten?

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, hány fok lesz a jövő héten?

Miként szövi át a digitális technológia az életünket egyre jobban? Okostévé, okoskarkötő, robotporszívó, robotfűnyíró, hangvezérelt médialejátszó, csak, hogy néhányat említsünk. Bár az okostükör is már majdnem tíz éves, a magyar háztartások csak most kezdték el felfedezni. Mire jó?


Mitől lesz okos a tükör?

Ugyanattól, amitől a többi okoskészülék is: hogy többet tud az analóg verziójánál. Az okostükörbe rejtett kijelző számos adatot képes megjeleníteni, és természetesen wifi-kapcsolaton keresztül működik. A legtöbb tükör önálló fűtőegységként is működik, tehát képes a fürdőszobában a páramentesítésre, illetve változtatható színerősségű LED világítást biztosít.

A LED világításon kívül kozmetikai tükör része is vannak ennek az okostükörnek elado-csaladi-haz-tahitotfalu-97310363-t6.webp

Nincs többé elhúzódó fürdőszobai készülődés

Ha a reggeli rutinodban nincs benne egy frissítő zuhanyzás, akkor is meg lehet csúszni a fürdőszobai készülődéssel. Nem úgy sikerül a smink, észreveszel egy pattanást, a hajadon is igazítani kell. Az okostükör előtt állva például folyamatosan látod az időt, így nagyobb az esély rá, hogy a család többi tagja is hamarabb birtokba veheti a fürdőt.

Van olyan magyar termék, ami már évekkel ezelőtt képest volt az email fiók szinkronizálására és a legközelebbi tömegközlekedési eszköz menetrendjének a mutatására is. Azért az elég menő, hogy állsz a fürdőszobai tükör előtt és valamelyik sarkára pillantva pontosan tudod, hogy mikor lesz a legközelebbi megállóban a villamos – tehát mennyi idő alatt kell elkészülnöd és kiérned, hogy elérd.

A digitális óra és a hőmérséklet kijelző praktikus a reggeli készülődéskor elado-sorhaz-debrecen-hatvan-utcai-kert-89401532-t6.webp

Standard funkciók

A legtöbb okostükörfunkció nem ennyire személyes, aminek megvan a maga előnye. Persze, klassz dolog, ha fogmosás közben is látod a beérkezett e-mailjeidet, viszont az a vendéged is láthatja, aki csak áthalad a tükör előtt. A háztartásoknak kínált modelleket a következő kiegészítőkkel kérheted:

• páramentesítés -fűtés

• LED világítás (szabályozható színhőmérséklettel)

• Bluetooth hangvezérlés

• Időjárásjelző-állomás

• kozmetikai tükör (valamelyik része a tükörnek nagyított képet ad)

• alvó üzemmód

• Android és iOS operációs rendszerre is letölthető alkalmazás

Hasznos a fűthető tükörfelület, amin így nem képződik pára elado-csaladi-haz-dunakeszi-94201504-t6.webp

Lehet még fokozni az okostükör extráit

Sőt, igazából az eredeti okostükör, ami Amerikában már 10 jelen van, elképesztő dolgokra képes. Ezt a típusú okostükröt elsősorban szolgáltatóknak tervezték (szállodák, vendéglátóegységek, szépségszalonok). Programozástól függően jelennek meg rajta üzenetek, reklámok, amiket várakozás közben nézhet a kedves vendég.

A hagyományos otthoni használatban is olyat tud, amit a versenytársai nem. Kiválthatja a tévét, a számítógép monitorját és csatlakoztatható hozzá akár játékkonzol is. Működhet álló vagy animált képek diavetítőjeként, illetve az otthonod teljes video- és audiovezérlését rábízhatod. Ennél a márkánál a megrendelő igényei szerint készítik el a tartalmakat, ami több eszköz esetén teljesen el is térhet egymástól.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
2024.02.24. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
Egy praktikusan berendezett konyhában minden kézre esik, nem fájdul meg a hátad a görnyedéstől vagy a szemed a félhomálytól. Egy romantikus vacsora elkészítése bármikor jó ötlet és nem feltétlenül kell órákig a tűzhely mellett állnod vagy utána még hosszasan elpakolnod. Mutatjuk, hogyan tervezd meg a konyhád, hogy öröm legyen benne tüsténkedni.
Fedezd fel a Nap erejét: útmutató az új napelem pályázathoz
2024.02.23. #energiahatékonyság #fenntarthatóság
Fedezd fel a Nap erejét: útmutató az új napelem pályázathoz
Eloszlottak a felhők, végre kisütött a Nap, és újra lehet pályázni napelemrendszer telepítésére. Lássuk a részleteket!
Kielemezte az OTP az állami családtámogatás kedvezményeket: így döntöttek az igénylők
2024.02.22. #energiahatékonyság
Kielemezte az OTP az állami családtámogatás kedvezményeket: így döntöttek az igénylők
Az OTP Bank megvizsgálta, hogy az eredetileg családtámogatási eszközként bevezetett CSOK és falusi CSOK támogatások esetében milyen mértékben valósultak meg olyan fejlesztések, amelyek egyébként energiamegtakarítást eredményeztek.
Hogyan használd a mesterséges intelligenciát a lakásod megtervezéséhez?
2024.02.20. #eladólakás #energiahatékonyság
Hogyan használd a mesterséges intelligenciát a lakásod megtervezéséhez?
Amióta 2022 őszén az OpenAI piacra dobta a ChatGPT, azóta számos olyan kiegészítőt integráltak, amivel akár böngészni tud a neten és képeket is alkothat. Akár egy bonyolult excel táblázatot is képes kezelni, vagy egy több száz oldalas dokumentumot tud összefoglalni pár perc leforgása alatt. Ismerd meg, hogyan veheted hasznát a lakásod megtervezésénél!
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
2024.02.17. #lakberendezés #dekor
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
Retro hatású bútorok, halvány és mély színárnyalatok, személyre szabott terek miatt egyre többen rendezik be eszerint az irányzat szerint otthonukat. Modern, fiatalos és komoly, akár üzleties hangulatot is lehet vele teremteni. A különböző korok stílusainak vegyítése szinte korlátlan szabadságot ad. Szinte. Ahhoz, hogy a több eltérő dekoráció, bútor ne keltsen felfordulás érzést, kifinomult stílusérzékkel kell vegyíteni azokat. Ha te is szeretnél trendi eklektikus otthont, mutatunk 4 tippet, amit, ha betartasz, mindenki csodájára fog járni a lakásodnak.
Gyakori kérdések a hőszivattyúról - Zajosabb-e, mint a körút?
2024.02.05. #energiahatékonyság #fenntarthatóság
Gyakori kérdések a hőszivattyúról - Zajosabb-e, mint a körút?
A hőszivattyú telepítésének költségei, az áramfogyasztása, vagy hogy mennyire zajos, állandó kérdések a különféle szakmai fórumokon. A segítség azonban nem mindig bizonyul hasznosnak, és hiába a segítőkészség, ha a felhasználási körülmények teljesen eltérőek. És hasonlóan fontos szerepe lehet a berendezés márkájának és típusának, valamint a telepítés szakszerűségének is. Lássuk a leggyakoribb kérdéseket a hőszivattyúkkal kapcsolatban!
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
2024.02.03. #tippektrükkök #energiahatékonyság
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
Az otthoni tiszta levegő nagyon fontos, ezért mutatunk három trükköt és pár hozzájuk tartozó iránymutatást, amiket érdemes betartanod.
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
2024.01.28. #tippektrükkök #lakberendezés
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
A nappali lakásunk központi helyisége. Itt találkozik a család. Itt nevetünk, játszunk, olvasunk, tévézünk, és itt gyűlik össze mindenki az ünnepek alkalmával is. Egy új nappali berendezésénél a vizuális és funkcionális szempontok egyaránt szerepet játszanak. A tökéletesen berendezett nappali biztosítja az otthonos, meleg, kellemes hangulatot, erre van szükségünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat otthonunkban.
4+2 funkció, amiért imádjuk a szárítógépeket
2024.01.28. #tippektrükkök #energiahatékonyság
4+2 funkció, amiért imádjuk a szárítógépeket
A háztartási gépek létének egyik oka, hogy komfortosabbá teszik az otthont, de például a szárítógépek ennél ma már jóval többet nyújtanak. Megnéztük, hogy milyen energiahatékonysági szempontokat alkalmaznak ezeknek a gépeknek a fejlesztésénél.