2023.02.14. #eladólakás

Romantikus otthonok az otpotthon.hu-n

Romantikus otthonok az otpotthon.hu-n

Az első közös fészek megtalálása és berendezése komoly mérföldkő a kapcsolatokban, hiszen két különböző személyiség szokásait, értékeit kell összehangolni, hogy mindketten jól érezzék magukat új otthonukban. Ügyes tervezéssel, előrelátással azonban jut hely a nagyon különböző hobbiknak, át tudjátok hívni a barátaitokat és emlékezetes pillanatokat tölthettek el egymás társaságában. Ha megnézitek, milyen bájos szerelmi fészkeket hoztunk nektek az otpotthon.hu eladó és bérelhető ajánlatai közül, akkor már csak az marad a kérdés, hogy ki főzze a kávét reggelente.


Kuckó Óbudán


Budapest III. kerületében, Óbudán találjátok ezt a nagyon bájos, 1+1 félszobás téglalakást. Az alapterület összesen 37 négyzetméter, de praktikus elgondolással mindennek jut benne a hely. A félszobát a jelenlegi tulajdonos étkezőnek alakította át, de ha másképp szeretnétek kihasználni a helyiséget, könnyen varázsolhattok belőle egy meghitt hálószobát. A konyha gépesített, modern beépített főzőlap és sütő áll a rendelkezésetekre. Az ingatlan a társasház legfelső szintjén helyezkedik el, a magasból szemlélhetitek a belső kert élővilágát és az ablak előtt magasodó hatalmas fenyőfát. Tömegközlekedés szempontjából is szerencsés választás, metró, villamos és troli is közlekedik a közelben.

elado-teglalakas-budapest-iii-kerulet-89788409-k6.webp
## Extravagáns otthon a Wekerle telepen
A Wekerletelep Budapest pesti oldalának nevezetes része, ahová sokan szeretnének beköltözni. Már a hangulatos, csipkeszegélyezett épületek, rendezett parkok látványa is megdobogtatja a szíveteket, hát még, ha meglátjátok ezt a frappánsan megvariált garzont. Az alapból 23 négyzetméteres lakás pincéjét és padlásterét is beépítették, így lényegében háromszintes lakásba költözhettek. Belsőépítészetileg fiatalos, minden igényt kielégítő, letisztult otthon lehet a tiétek, ha ezt választjátok. Légkondicionáló, dolgozószoba, a padlástérben romantikus hálószoba, gardrób, a pincerészben ötpontos moziélmény vár rátok, de a saját igényeteknek megfelelően alakíthatjátok hobbi szobának, edzőteremnek.
elado-teglalakas-budapest-xix-kerulet-wekerletelep-89086680-t6.webp
## Hosszú távú albérlet a XIII. kerületben
Legalább egy éves szerződéssel várja a fiatal párokat ennek az ingatlannak a bérbeadója. Az újépítésű társasházi lakás a földszinten található, ablakai a belső kertre néznek. Részben bútorozva és gépesítve tudjátok birtokba venni. Ha van autótok, akkor tudtok külön bérelni a házban fedett garázst.
kiado-teglalakas-budapest-xiii-kerulet-ujlipotvaros-89202456-k6.webp
Nézd meg a többi romantikus fészket is az otpotthon.hu-n


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Jön az iskolakezdés - íróasztal variációk nem csak gyerekeknek
2023.08.21. #eladólakás #budapest
Jön az iskolakezdés - íróasztal variációk nem csak gyerekeknek
Az íróasztal sarkalatos pontja a gyerekszobának, de dolgozósarok is értelmezhetetlen nélküle. Ez a bútordarab már az ovis kortól része az életünknek, csak a mérete, kinézete és a funkciója változik. Később a számítógép elhelyezése miatt lehet szükséged egy masszív asztalra. Mutatjuk, melyik korosztálynak milyen az ideális munkaasztal.
Már most érdemes elkezdeni hétvégi házat keresni a Fertő tónál - járd velünk körbe!
2023.08.14. #eladólakás #luxusingatlan #vízpart
Már most érdemes elkezdeni hétvégi házat keresni a Fertő tónál - járd velünk körbe!
Beléptünk a nyár utolsó hónapjába, ezért az idei szezonra már nem érdemes nagyobb terveket szőni, de jövőre is lesz nyár, amire érdemes már most felkészülni, például a pénztárcának megfelelő nyaralót keresni. Kicsit trükközzünk: a Balaton már túl drága? A Velencei-tó meg aztán pláne? Zoomolj ki, és foglalkozz kicsit a Fertő tóval! Már csak azért is, mert így esélyed van átruccanni az osztrák oldalra is. Mutatunk néhány csábító eladó nyaralót.
Miért nem választanának a kertépítők műfüvet a valódi fű helyett?
2023.08.14. #eladóház #eladólakás #kertészet
Miért nem választanának a kertépítők műfüvet a valódi fű helyett?
Vannak olyan felületek, ahol kényelmes a műfű használata, de a természetes füvet nem szabadna ezzel helyettesíteni. A természetben mindennek megvan a maga szerepe, így a fűnek is. Táplálékként, búvóhelyként szolgál, megköti a szén-dioxidot, csökkenti a környezet hőmérsékletét. Ezzel szembe lehet állítani a műfüvet, aminek most elmondjuk a hátrányait, hogy teljesen képben legyél, ha arra készülsz, hogy műfüvet telepíts a kertbe.
Ózd: a város, ami többet érdemelt volna
2023.08.13. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ózd: a város, ami többet érdemelt volna
Tudod, miért ilyen rossz a híre a borsodi városnak? És azt tudod, hogy nem is olyan régen még virágzó település volt? Következzék egy kis helytörténet egy borsodi tollából.
Milyen lakberendezési stílushoz milyen lámpa illik?
2023.08.13. #eladóház #eladólakás #családiház
Milyen lakberendezési stílushoz milyen lámpa illik?
Egy otthon enteriőrje akkor jó és akkor van kész, ha harmóniát sugároz. Ha anyagában és színében minden egyes polc, szekrény és fotel összhangban van egymással. Ezt olykor egy szobán belül is nehéz megvalósítani, nemhogy egy egész házban, ráadásul itt még nem is áll meg a dolog, hiszen a legfontosabb, hogy a környezet számodra idilli legyen. Az akár hónapokig tartó tervezgetést, utánajárást egy pillanat alatt tönkre tehet egy oda nem illő lámpa.
Így néz ki az egyik legvonzóbb vármegyeszékhely - a legkisebb és a legnagyobb lakások
2023.08.13. #eladólakás #ingatlaneladás
Így néz ki az egyik legvonzóbb vármegyeszékhely - a legkisebb és a legnagyobb lakások
Zala vármegye az egyik fő célpontja az országon belül költözőknek: a vármegyeszékhelyen, Zalaegerszegen a cikk írásának pillanatában 466 eladó ingatlan közül választhattunk, közülük kerestük meg a két legkisebbet és a két legnagyobbat szingliknek és nagy családosoknak.