2023.02.14.

Romantikus otthonok az otpotthon.hu-n

Romantikus otthonok az otpotthon.hu-n
Az első közös fészek megtalálása és berendezése komoly mérföldkő a kapcsolatokban, hiszen két különböző személyiség szokásait, értékeit kell összehangolni, hogy mindketten jól érezzék magukat új otthonukban. Ügyes tervezéssel, előrelátással azonban jut hely a nagyon különböző hobbiknak, át tudjátok hívni a barátaitokat és emlékezetes pillanatokat tölthettek el egymás társaságában. Ha megnézitek, milyen bájos szerelmi fészkeket hoztunk nektek az otpotthon.hu eladó és bérelhető ajánlatai közül, akkor már csak az marad a kérdés, hogy ki főzze a kávét reggelente.

hirdetés


Kuckó Óbudán

Budapest III. kerületében, Óbudán találjátok ezt a nagyon bájos, 1+1 félszobás téglalakást. Az alapterület összesen 37 négyzetméter, de praktikus elgondolással mindennek jut benne a hely. A félszobát a jelenlegi tulajdonos étkezőnek alakította át, de ha másképp szeretnétek kihasználni a helyiséget, könnyen varázsolhattok belőle egy meghitt hálószobát. A konyha gépesített, modern beépített főzőlap és sütő áll a rendelkezésetekre. Az ingatlan a társasház legfelső szintjén helyezkedik el, a magasból szemlélhetitek a belső kert élővilágát és az ablak előtt magasodó hatalmas fenyőfát. Tömegközlekedés szempontjából is szerencsés választás, metró, villamos és troli is közlekedik a közelben.

elado-teglalakas-budapest-iii-kerulet-89788409-k6.webp

Extravagáns otthon a Wekerle telepen

A Wekerletelep Budapest pesti oldalának nevezetes része, ahová sokan szeretnének beköltözni. Már a hangulatos, csipkeszegélyezett épületek, rendezett parkok látványa is megdobogtatja a szíveteket, hát még, ha meglátjátok ezt a frappánsan megvariált garzont. Az alapból 23 négyzetméteres lakás pincéjét és padlásterét is beépítették, így lényegében háromszintes lakásba költözhettek. Belsőépítészetileg fiatalos, minden igényt kielégítő, letisztult otthon lehet a tiétek, ha ezt választjátok. Légkondicionáló, dolgozószoba, a padlástérben romantikus hálószoba, gardrób, a pincerészben ötpontos moziélmény vár rátok, de a saját igényeteknek megfelelően alakíthatjátok hobbi szobának, edzőteremnek.

elado-teglalakas-budapest-xix-kerulet-wekerletelep-89086680-t6.webp

Hosszú távú albérlet a XIII. kerületben

Legalább egy éves szerződéssel várja a fiatal párokat ennek az ingatlannak a bérbeadója. Az újépítésű társasházi lakás a földszinten található, ablakai a belső kertre néznek. Részben bútorozva és gépesítve tudjátok birtokba venni. Ha van autótok, akkor tudtok külön bérelni a házban fedett garázst.

kiado-teglalakas-budapest-xiii-kerulet-ujlipotvaros-89202456-k6.webp

Nézd meg a többi romantikus fészket is az otpotthon.hu-n

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra