2021.04.08. #kertészet #tippektrükkök

Szuper lehetőségek egy kertben

Szuper lehetőségek egy kertben

A jó idő bekövetkeztével nincs is jobb hétvégi időtöltés mint a kerti grillezés és sütögetés. Csak képzeld el, hogy egy hűvösebb estén a családdal, barátokkal kint vagytok a kertben jól szórakoztok és sütögettek. Az egyik legjobb kikapcsolódás, hiszen a szeretteiddel vagy és még eszel is egy jót. Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy van saját kerted nem is kérdés a sütögetés helyszíne, azonban ha nem akkor egy terasz vagy egy nagyobb erkély is megteszi. Viszont ne felejts el időjárás-jelentést nézni arra a napra.


Szerintünk onnan lehet tudni, hogy belaktunk egy kertet, hogy legalább egyszer kipróbáltuk a kerti sütőt, grillezőt vagy esetleg bográcsoztunk egy jót. A cikkünkben olyan öt ingatlant mutatunk be amelyek szép terasszal, kerttel és kerti sütögetésre alkalmas helyszínnel rendelkeznek.

Nézzük is ezeket az ingatlanokat!

Családi ház Érden

Érden található ez a hatalmas telekkel továbbá kerti sütögető résszel, és kinti kemencével is ellátott családi ház. Az ingatlan 2006-ban épült, azóta a hozzá tartozó telek rendszeresen karban van tartva valamint kertészek által gondozva. Az kertben található egy fa ülőgarnitúra és egyedileg készített tégla virágládák is.

csopaki családi ház

Csopak szívében egy családi ház udvarában bújik meg ez az egyedi kialakítású fedett kerti grill, főzőhely és kemence.

Exkluzív családi ház Gárdonyban

Ennek a Gárdonyban található exkluzív családi háznak a kertjében egy épített kerti grill és bográcsozó található. Mindemellett a kert végében egy fákkal övezett területen kialakított pihenő tökéletes nyugalmat biztosít.

Ház a Bükk hegységben A Bükk hegység völgyében elhelyezkedő Bükkzsércen, egy családi ház kertjében bukkan fel ez a hangulatos kőből rakott beépített sparhelt tűzhely, melyben finom ételeket lehet sütni. Mellette egy kerti grill és bográcsozó hely is ki lett alakítva, amelyekhez egy fa tároló is tartozik.

Családi ház Palin

Egy 2004-ben épült Palin megtalálható családi ház területén fedezhető fel ez a fedett kerti kemence, fa kiülővel. Az ingatlan 32 négyzetméteres fedett terasszal is rendelkezik.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 145 565 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hozd otthonod is tavaszi hangulatba - 3 egyszerű dekor ötlet
2024.03.02. #dekor #tippektrükkök
Hozd otthonod is tavaszi hangulatba - 3 egyszerű dekor ötlet
Nyakunkon a húsvét és a tavaszi szünet. Bár még vissza-visszakacsint a tél, ideje búcsút inteni neki. Nem baj, ha egy-egy napon még elkél a meleg téli kabát, öltöztesd otthonod tavaszváró oázissá. Így a lakásba belépve azonnal jobb kedved lesz és talán nem gyűr maga alá a tavaszi fáradtság sem. Mutatunk három nagyon egyszerű dekorációs ötletet, amivel feldobhatod otthonod.
Varázsolj meghitt kuckót az erkélyből, ahol esténként kieresztheted a fáradt gőzt!
2024.02.29. #eladólakás #kertészet
Varázsolj meghitt kuckót az erkélyből, ahol esténként kieresztheted a fáradt gőzt!
Jön a tavasz, indul az erkélyszezon. Az erkély kicsinosítását kezd egy alapos rendrakással és takarítással. A székben ülve kiábrándító a sarokban maradt pókhálóval szemezni, de a levél- és madárürülék kupac látványa sem túl esztétikus. Tanácsokat adunk a munkálatokra.
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
2024.02.24. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
Egy praktikusan berendezett konyhában minden kézre esik, nem fájdul meg a hátad a görnyedéstől vagy a szemed a félhomálytól. Egy romantikus vacsora elkészítése bármikor jó ötlet és nem feltétlenül kell órákig a tűzhely mellett állnod vagy utána még hosszasan elpakolnod. Mutatjuk, hogyan tervezd meg a konyhád, hogy öröm legyen benne tüsténkedni.
Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
2024.02.14. #dekor #kertészet
Igazi túlélő növényt akarsz, vagy inkább a trendet követed?
Ez a két kategória idén egy és ugyanaz. Hogy a szakma mi alapján választotta éppen a Filodendront az év szobanövényének, egyelőre rejtély, mindenesetre jó hír ez a kevésbé tehetséges kertészeknek, akik továbbra is ragaszkodnak az élő növényhez az otthonukban. Irány egy megbízható kertészet, ha egy igazi túlélő ráadásul trendi növényt kerestél idáig!
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
2024.02.12. #kertészet #dekor
Eukaliptusz a zuhanyrózsa alá?
Az illatos növény csökkenti a stresszt, enyhíti a légúti problémákat és növeli az energiaszintet – csak, hogy gyorsan meggyőzzünk az előnyeiről. Mi mást is mutathatnánk, ha nem olyan ingatlanokat, amelyeknél már ráéreztek az eukaliptusz előnyeire, még ha más formában is.
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
2024.02.11. #kertészet #tippektrükkök
Bórax a háztartásban – így takaríts vele otthon!
Elsőre kissé furán hat a neve annak a bórvegyületnek, ami nátrium-tetraborát vagy dinátrium-tetraborát néven is ismert. Azonban nem csak az elnevezése különleges, hanem az is, hogy mennyi mindent megtisztíthatsz vele a lakásban. Ebben a cikkben felhívjuk a figyelmet a veszélyeire, és megmutatjuk, hol lehet hasznos.
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
2024.02.09. #kertészet #fenntarthatóság
Tegyél a jövőért, telepíts madárlakot!
Drasztikusan csökken a hazai madárállomány. A jelenségnek ránk, emberekre nézve is komoly következményei lehetnek. Ennek apropóján a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és az otpotthon.hu közös projektbe kezdett. Az együttműködés célja, hogy a természetben élő szárnyasok is fedélhez jussanak. Szeretnél az ablakod, teraszod körül csivitelő fecskékben, színes cinkékben gyönyörködni? Olvass tovább, hogy megtudd mit kell tenned!
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
2024.02.03. #tippektrükkök #energiahatékonyság
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
Az otthoni tiszta levegő nagyon fontos, ezért mutatunk három trükköt és pár hozzájuk tartozó iránymutatást, amiket érdemes betartanod.
Így tartsd életben téli árvácskákat!
2024.01.29. #ingatlaneladás #kertészet
Így tartsd életben téli árvácskákat!
Rengeteg örömet tud adni a leginkább lilában, sárgában, fehérben, pirosban vagy rózsaszínben tündöklő virág, ha megfelelően gondozod. Ebben a cikkben a megfelelő gondozást mutatjuk be.