2022.12.04. #eladólakás #budapest

Ezeket a lakásokat érdemes látnod a XIII. kerületben

Ezeket a lakásokat érdemes látnod a XIII. kerületben

A XIII. kerületben keresel új otthont? Akkor az OTP Otthon válogatásában szereplő eladó lakásokat kár lenne kihagynod!


Egykor vidékies jellegű külterületet jelentett, majd a 20. század elejére Magyarország egyik legfontosabb gépipari központjává változott. A rendszerváltás után aztán minden megváltozott, s a főváros egyik leggyorsabban fejlődő városrészévé vált. Ez a lendület pedig a mai napig kitart, a XIII. kerület méltán népszerű a családok, a fiatalok és az idősebbek körében is. De vajon a kerületbe költözéskor mely ingatlanok azok, amiket nem szabad kihagyni, hiszen alkalmi vételnek tekinthetők? Mutatjuk!

Egy igazi matuzsálem az Árpád hídtól nem messze

Kihagyhatatlannak tűnik az az Árpád híd pesti hídfőjétől 3 percre, Angyalföldön a Frangepán utcában elhelyezkedő ingatlan is, mely a hirdetése szerint egészen kivételes adottságokkal rendelkezik. A felújított, 83 négyzetméteres, tágas nappalival, valamint három erkéllyel és 2 hálószobával rendelkező ingatlant a tulajdonosai 63,4 millió forintért hirdetik. Az ablakos konyhával, légkondicionáló berendezéssel felszerelt otthon a tavalyi évben renováláson esett át, mely során az ingatlan számos pontja megújult. A műemlékvédelem alatt álló házban található lakás tehermentes és azonnal költözhető.

Eladó ingatlanmatuzsálem a XIII. kerületben

Családok számára is jó választás lehet

Szintén jó fogás lehet az a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén, a Béke-Tatai lakótelepen található lakás is, melyet 59,9 millió forintért árulnak a jelenlegi tulajdonosai. Az ingatlan komoly előnyökkel rendelkezik, egyrészt a leendő lakóját biztosan nem fogja zavarni a kintről beáramló zaj, a lakás ugyanis egy csendes utcában helyezkedik el, míg emellett a jó közlekedési lehetőségek is vonzóvá teszik a lakást. Az ingatlan mellett szól még, hogy rendezett társasházi környezetben helyezkedik el, 74 négyzetméteres és összesen 2+1 szobával rendelkezik. A lakás a nagysága alapján tehát akár családok számára is megfelelő választás lehet. Végül érdemes azt is megemlíteni, hogy az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.

Családoknak is ideális ingatlan a XIII. kerületben

Ékszerdoboz a Szent István körúton

A Szent István körút egyik legszebb házában kínálnak eladásra egy kiváló elosztású, kedvező rezsijű, felújított, belső kétszintes lakást. Az ingatlan csendes és kellemes hangulatú, elhelyezkedéséből adódóan pedig kitűnő lehetőséget jelent akár befektetésnek is. Ahogyan azt a belvárostól elvárnánk, pár lépésre a lakástól találhatunk élelmiszerüzletet, pékséget, kávézót, számos éttermet és más szórakozási lehetőségeket. Alig 10 percen belül pedig megközelíthető a Jászai Mari tér, a Margit-sziget és a WestEnd bevásárlóközpont. Az ingatlantól 59 millió forintért válnának meg a jelenlegi tulajdonosai.

Ékszerdoboz a Szent István körúton


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
2023.12.04. #családiház #budapest #lakópark
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
A személyes megoldáson túl meglepően kevés lehetőség van kikényszeríteni, hogy mások ne állandóan a kerted elé parkolják le az autójukat. Azért van, amit meg lehet próbálni.
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.