2022.12.04.

Ezeket a lakásokat érdemes látnod a XIII. kerületben

Ezeket a lakásokat érdemes látnod a XIII. kerületben
A XIII. kerületben keresel új otthont? Akkor az OTP Otthon válogatásában szereplő eladó lakásokat kár lenne kihagynod!

hirdetés


Egykor vidékies jellegű külterületet jelentett, majd a 20. század elejére Magyarország egyik legfontosabb gépipari központjává változott. A rendszerváltás után aztán minden megváltozott, s a főváros egyik leggyorsabban fejlődő városrészévé vált. Ez a lendület pedig a mai napig kitart, a XIII. kerület méltán népszerű a családok, a fiatalok és az idősebbek körében is. De vajon a kerületbe költözéskor mely ingatlanok azok, amiket nem szabad kihagyni, hiszen alkalmi vételnek tekinthetők? Mutatjuk!

Egy igazi matuzsálem az Árpád hídtól nem messze

Kihagyhatatlannak tűnik az az Árpád híd pesti hídfőjétől 3 percre, Angyalföldön a Frangepán utcában elhelyezkedő ingatlan is, mely a hirdetése szerint egészen kivételes adottságokkal rendelkezik. A felújított, 83 négyzetméteres, tágas nappalival, valamint három erkéllyel és 2 hálószobával rendelkező ingatlant a tulajdonosai 63,4 millió forintért hirdetik. Az ablakos konyhával, légkondicionáló berendezéssel felszerelt otthon a tavalyi évben renováláson esett át, mely során az ingatlan számos pontja megújult. A műemlékvédelem alatt álló házban található lakás tehermentes és azonnal költözhető.

Eladó ingatlanmatuzsálem a XIII. kerületben

Családok számára is jó választás lehet

Szintén jó fogás lehet az a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén, a Béke-Tatai lakótelepen található lakás is, melyet 59,9 millió forintért árulnak a jelenlegi tulajdonosai. Az ingatlan komoly előnyökkel rendelkezik, egyrészt a leendő lakóját biztosan nem fogja zavarni a kintről beáramló zaj, a lakás ugyanis egy csendes utcában helyezkedik el, míg emellett a jó közlekedési lehetőségek is vonzóvá teszik a lakást. Az ingatlan mellett szól még, hogy rendezett társasházi környezetben helyezkedik el, 74 négyzetméteres és összesen 2+1 szobával rendelkezik. A lakás a nagysága alapján tehát akár családok számára is megfelelő választás lehet. Végül érdemes azt is megemlíteni, hogy az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető.

Családoknak is ideális ingatlan a XIII. kerületben

Ékszerdoboz a Szent István körúton

A Szent István körút egyik legszebb házában kínálnak eladásra egy kiváló elosztású, kedvező rezsijű, felújított, belső kétszintes lakást. Az ingatlan csendes és kellemes hangulatú, elhelyezkedéséből adódóan pedig kitűnő lehetőséget jelent akár befektetésnek is. Ahogyan azt a belvárostól elvárnánk, pár lépésre a lakástól találhatunk élelmiszerüzletet, pékséget, kávézót, számos éttermet és más szórakozási lehetőségeket. Alig 10 percen belül pedig megközelíthető a Jászai Mari tér, a Margit-sziget és a WestEnd bevásárlóközpont. Az ingatlantól 59 millió forintért válnának meg a jelenlegi tulajdonosai.

Ékszerdoboz a Szent István körúton

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra