2024.02.07.Szerző: Cs. Z. #ingatlaneladás #budapest

Megfizethető ingatlanok zöld környezetben Budapesten: ez a kínálat meg fog lepni

Megfizethető ingatlanok zöld környezetben Budapesten: ez a kínálat meg fog lepni

Budapest ingatlanáraiban hatalmas a szórás, a legfelkapottabb budai és belső kerületekkel szemben állnak azok a külső városrészek, ahol már feleösszegért is találni eladó házat, lakást. Ez utóbbi városrészek egyik legszínesebbje Soroksár, ahol tavaly januárról decemberre még némileg csökkentek is a lakásárak, és ez igencsak népszerűvé teheti az elérhető áron ingatlant keresők körében. Ezekből mutatunk néhányat.


Soroksár egy igazi kertvárosi peremkerület, már a számozása is sokat sejtet, hiszen a XXIII. kerületről van szó, ami után már nincs több, de ahonnan a belváros autóval és tömegközlekedéssel is - lassan, de biztosan - elérhető. A KSH adatai szerint a kerületben 21 155 ember 8644 otthonon osztozik, a közelben épült ipari parkok pedig rengeteg embernek biztosítanak munkalehetőséget.

Az országos árakhoz képest 10 százalékkal drágábbak az itteni ingatlanok, viszont a budapesti átlagárakat tekintve 25 százalékkal olcsóbbak. Az átlagár a kerületben 725 ezer forint/négyzetméter.

Soroksár gyakorlatilag öt városrészből áll: Ófalu, Sorokság-Újtelep, Péterimajor, Millenniumtelep és Soroksár természeti kincse, a Molnár-sziget. Itt meg kell említeni a Duna közelségét is, amely számos sportolási lehetőséget kínál az itt élőknek. A kerületben 11 oktatási intézmény található, amelyek közül egy középiskola.

Jól hangzik ez a szuper ár

Mindössze 27,9 millió forintért kínálják ez a kétszobás téglalakást, amelyhez kertkapcsolat is tartozik. A lakás 46 négyzeméteres, egy csendes utcában található, közel a központhoz.

A négylakásos társasházban 3. lakásáról van szó, amelynek három méteres a belmagassága, és az elmúlt tíz évben folyamatosan újítottak, cseréltek rajta majdnem mindent: a tetőszerkezetet teljesen, klímát szereltek be, a szobákban és a nappali részen laminált parkettát fektettek le, máshol hidegburkolatok találhatóak. A nyílászárókat is korszerűsítették, a meleget gázcirkó biztosítja. Az udvarban saját kocsibeálló található és egy saját raktárhelyiség.

soroksarlakas.png

Családi ház Soroksáron

Kertvárosi környezetben található ez a 378 négyzetméteres telken található, eredetileg 70 négyzetméteres, 2+1 félszobás családi ház. Az alapterület a tetőtér beépítésével további 60 négyzetméterrel növelhető. A lakás fűtése gáz cirkófűtéses.

Az ingatlanhoz garázs és boros pince is tartozik. A pár percre található HÉV-vel 20 perc alatt elérhető a Boráros tér.

Soroksar1.jpg

Téglaépítésű lakás

Soroksár központi részén eladó egy téglaépítésű társasházban egy 70 négyzetméteres 2+2 félszobás lakás. Pár perc alatt elérhető az összes tömegközlekedésű eszköz, amellyel Budapest belsőbb részeibe lehet eljutni. A gáz-konvektorral fűtött tágas nappali és a nagyobb szoba mellett még két kisebb lett kialakítva.

Ami különössé teszi ezt az ingatlant, hogy a lakáshoz saját, önálló kert is tartozik. A lakás némi felújításra szorul.

elado-teglalakas-budapest-xxiii-kerulet-soroksar-98350192-t6.webp

Soroksár-Újtelepi, második emelet

Soroksár-Újtelepi közkedvelt részén található ez gyönyörű, második emeleti, franciaerkélyes, 79 négyzetméteres, négy szobás lakás. Az ingatlant teljesen felújították és modernizálták. A társasház egy zöld, ligetes környéken található, a közelben pékséggel, játszóterekkel, bevásárlási lehetőségekkel, illetve buszmegállóhoz is közel.

A lakáshoz még egy tároló is tartozik, a közös költség alacsony, amely a vízdíjat és a fűtésáltalányt is tartalmazza.

soroksár.png


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
2023.12.04. #családiház #budapest #lakópark
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
A személyes megoldáson túl meglepően kevés lehetőség van kikényszeríteni, hogy mások ne állandóan a kerted elé parkolják le az autójukat. Azért van, amit meg lehet próbálni.
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.
Tudod, mit tud rólad az okosotthonod? Kényelmes és életet menthet
2023.11.18. #eladólakás #budapest
Tudod, mit tud rólad az okosotthonod? Kényelmes és életet menthet
Több, mint 30 éve, hogy Magyarországon megjelentek az első maroktelefonok. Ki gondolta volna, hogy a bunkofonból ujjlenyomat-érzékelős, internetkapcsolatos, fényképezésre és videózásra is tökéletesen alkalmas kütyü lesz? Ilyen kaliberű áttörés zajlik jelenleg az ingatlanpiacon is, ami egykor a telekommunikációt is megváltoztatta. Az okosotthon ma még futurisztikusnak tűnik, holnapra alapkövetelmény lesz. Azt is megmondjuk, hogy miért.
Így előzhetik meg Budapesten az iskolásokra leselkedő balesetveszélyt
2023.11.16. #eladólakás #budapest
Így előzhetik meg Budapesten az iskolásokra leselkedő balesetveszélyt
A napokban adják át a VIII. kerületben a főváros első és egyben legmagasabb szintű iskolautcáját. Az iskolák előtti útszakaszok forgalomcsillapítása már évek óta esedékes, hiszen a csúcsforgalomban a szülőnek és gyereknek is fokozottan kell figyelnie, hogy elkerüljék a baleseteket. Már önmagában ezért is megérte volna a változtatás, de az iskolautcával ennél jóval többet nyernek a kerületi diákok és lakosok.
Serfőzőháznak indult, végül a főváros lett belőle - ingatlanpiaci körséta a IV. kerületben
2023.11.15. #eladólakás #budapest #újépítésű
Serfőzőháznak indult, végül a főváros lett belőle - ingatlanpiaci körséta a IV. kerületben
A IV. kerület büszke a sokáig fennálló saját közigazgatásra, és az ottani lokálpatrióták önálló nagyvárosként tekintenek Újpestre. Mi pörög most az újpesti ingatlanpiacon?