2024.04.01.Szerző: Árgyelán Dorina #ingatlaneladás #lakberendezés

Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben

Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben

Hogyan válik egy ingatlan bohókássá, vagy elegánssá, esetleg olyanná, ami már szinte pszichedelikus hatást eredményez? Számos lakberendezési stílus geometriai formákkal teszi izgalmasabbá vagy éppen a letisztulttá az enteriőrt. A geometria óriási hatással van az építészetre, a belsőépítészetre és a lakberendezésre is. Nem hiszed? Itt a bizonyíték.


Ha még nem gondolkodtál azon, hogy hogyan mutatnának a geometriai formák az otthonodban, akkor kezdő lépésként csak vess egy pillantást az alábbi képre.

elado-csaladi-haz-budapest-xxii-kerulet-budafok-95210143-t6 (1).webp

Átlagosnak nem mondható, modern stílusú nappali, visszafogott és letisztult enteriőrrel, a fali panelek harmonizálnak a kanapé és a függönyök színével.

elado-teglalakas-szeged-belvaros-99508364-t6.webp

Ha már a színek jelentőségénél tartunk: a hangulatot tovább növeli a kanapén elhelyezett sötét narancs színű párnahuzat. A nappali központi részén egy semleges alapszínű szőnyeg is hever, ami nem tolakodóan jelenik meg, és tökéletesen harmonizál a szoba egységével.

Elegáns mintázatú csempés konyha a XXI. kerületben

A konyhafalak burkolatában különböző trendek közül válogathatsz. A változatos mintákban kapható műanyag panelek, üvegfalak néhány éve kezdtek elterjedni, és bizonyos lakberendezési irányzatokban jól mutat a csupasz téglafal is, vagy a gránit esetleg a márvány burkolat.

Azonban nagy általánosságban a konyhaszekrény alsó és felső része között még mindig a csempéé a főszerep.

elado-ikerhaz-budapest-xxi-kerulet-csepel-kertvaros-99083192-k6.webp

Jó pár éve metrócsempével kirakott fal volt az álomszint a konyhákban, ezt az utóbbi pár évben keleti stílusú csempék váltották. Ha nem szeretnéd, hogy pár éven belül a te költségesen felújított konyhádban is divatjamúlttá váljon a dekoráció, akkor ne a divatot kövesd!

A fehér konyabútor és a világosszürke ezzel a kék halpikkely szerű csempével nagyon látványos és remekül mutat. Az összhatás letisztult, finoman elegáns konyha, ami nem válik gyorsan idejét múlttá.

Extravagáns falak a XII. kerületben

Az erőteljes fa színű fali mintákkal nem fukarkodtak ennek a lakásnak a tervezésénél. Az alábbi, XII. kerületi lakást ugyanakkor hozzáértő kezek rendezhették be, mert láthatóan egységes képet mutat. Egy nagy fal végig fa mintát kapott, ez a fa minta különbözőképpen minden helyiségben visszaköszön.

elado-teglalakas-budapest-xii-kerulet-100017039-t6.webp

Pöttyök mindenhol

Ennek az eladósorba került V. kerületi lakásnak a fekete alapon színes falai merész élményt nyújtanak. A lakás extravagáns berendezése minden helyiségben jellemző.

elado-teglalakas-budapest-v-kerulet-belvaros-90085310-t6.webp

Olajzöld nyugalom a VI. kerületben

Az olajzöld metrócsempéknek köszönhetően ez a fürdőszoba túlmutat a tizenkettő egy tucaton. Színei összhangban vannak egymással, a természethez kapcsolódnak. Egy egész nagy falfelületet burkoltak vele, érdekes hogy állítva és fektetve is kombinálták ugyanazt a csempét.

elado-teglalakas-budapest-vi-kerulet-96418973-t6.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
2024.03.23. #luxusingatlan #lakberendezés
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
Akit egyszer elkapott a vintage stílus varázsa, azt nem ereszti. A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még egy darabig népszerű is marad, hiszen sokan szeretik a romantikus otthonokat. A régiesség bája, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot árasztanak, amiben könnyű jól érezni magunkat. Ezekben az otthonokban a múlt iránti tisztelet, a kényelem és a lakberendezés iránti szeretet egyszerre fedezhető fel.
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
2024.02.24. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
Egy praktikusan berendezett konyhában minden kézre esik, nem fájdul meg a hátad a görnyedéstől vagy a szemed a félhomálytól. Egy romantikus vacsora elkészítése bármikor jó ötlet és nem feltétlenül kell órákig a tűzhely mellett állnod vagy utána még hosszasan elpakolnod. Mutatjuk, hogyan tervezd meg a konyhád, hogy öröm legyen benne tüsténkedni.
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
2024.02.17. #lakberendezés #dekor
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
Retro hatású bútorok, halvány és mély színárnyalatok, személyre szabott terek miatt egyre többen rendezik be eszerint az irányzat szerint otthonukat. Modern, fiatalos és komoly, akár üzleties hangulatot is lehet vele teremteni. A különböző korok stílusainak vegyítése szinte korlátlan szabadságot ad. Szinte. Ahhoz, hogy a több eltérő dekoráció, bútor ne keltsen felfordulás érzést, kifinomult stílusérzékkel kell vegyíteni azokat. Ha te is szeretnél trendi eklektikus otthont, mutatunk 4 tippet, amit, ha betartasz, mindenki csodájára fog járni a lakásodnak.
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
2024.01.28. #tippektrükkök #lakberendezés
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
A nappali lakásunk központi helyisége. Itt találkozik a család. Itt nevetünk, játszunk, olvasunk, tévézünk, és itt gyűlik össze mindenki az ünnepek alkalmával is. Egy új nappali berendezésénél a vizuális és funkcionális szempontok egyaránt szerepet játszanak. A tökéletesen berendezett nappali biztosítja az otthonos, meleg, kellemes hangulatot, erre van szükségünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat otthonunkban.
A mindig rendezett lakás titkos művészete - hogyan tarthatod állandó rendben az otthonod?
2024.01.06. #lakberendezés #tippektrükkök
A mindig rendezett lakás titkos művészete - hogyan tarthatod állandó rendben az otthonod?
A magazinokban és a lakberendezési csoportokban sorra olyan otthonokat látni, amelyekről sugárzik a harmónia. Soha nincs egy asztalon felejtett tálca vagy papírzsebkendő, a gyerekjátékoknak nyoma sincs, és a ruhák is a szekrényben pihennek mind egy szálig. Az ilyen képek feltöltői általában megkapják, hogy múzeumban élnek, vagy biztosan nem kell főzniük. Tény, hogy olykor teljes szemléletváltást igényel, de nem lehetetlen rendezetté tenni egy otthont. Ebben a cikkben ehhez adunk néhány praktikát.
Színek nélkül a lakás olyan, mint a Dallas Bobby nélkül
2023.12.16. #lakberendezés #dekor
Színek nélkül a lakás olyan, mint a Dallas Bobby nélkül
A lakberendezési trendek közül mindig van olyan, ami népszerűbb, mint a többi, de ez nem elég ok arra, hogy ne merd megvalósítani a saját elképzeléseidet. Otthonodnak pont az a fő funkciója, hogy tükrözze a személyiségedet, jól érezd benne magad. Lehet modern, minimalista, vintage vagy éppen rusztikus, a lényeg, hogy azonosulni tudj vele. Körbenéztünk az otpotthon.hu kínálatában és találtunk néhány eladó ingatlant, ahol a tulajdonosok mertek élni a színek kifejező erejével. Nézd meg őket és inspirálódj velünk!
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
2023.11.11. #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tárolj a konyhában, hogy mindennek legyen helye?
Időd jelentős részét a konyhában töltöd, hiszen itt készíted el az ételeket, de sokszor itt kap helyet az étkező is. A jól kialakított konyhában minden szinte egy karnyújtásnyira van, és könnyen rendben tartható. Utóbbi azért is fontos, mert itt egy mosogatóban hagyott tányér látványa is rumlis hatást kelt. Márpedig ahhoz, hogy jól érezd magad, a környezetedet is érdemes rendszerezned. Ebben a cikkben a konyhai tárolásra adunk néhány tippet, és mutatunk pár ötletes konyhát az OTP Otthon ingatlanjai közül inspirálódás gyanánt.
Hamarosan indul a fűtésszezon, használd ki a kandallódat
2023.10.14. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hamarosan indul a fűtésszezon, használd ki a kandallódat
Míg régen a kemence, cserépkályha ontotta a meleget a házakban, az iparosodással megjelenő lakótelepek kisebb méretű lakásaira más fűtési rendszert kellett kidolgozniuk a szakembereknek. A központi fűtés vívmánya egyszerű, és könnyen kezelhető, ám korántsem olyan romantikus ülni a radiátorral szemben, mint egy pattogó tüzet őrző kandalló előtt egy bögre forró csokival a kezedben.