2024.06.11.Szerző: Árgyelán Dorina #eladólakás #budapest

Első kerületi elsőrangú megoldások

Első kerületi elsőrangú megoldások

Minden településnek megvan a maga elit része. Budapesten több ilyen is található. Ezek közül most az I. kerületben néztünk körül, ahol a város fölé magaslik a Budai Vár, a körülötte elterülő negyed pedig további izgalmas látnivalókat tartogat. Itt van a város egyetlen alagútja, a Sikló, és persze az urbanizáció egyik bástyája, a Mammut Bevásárlóközpont. Elsőrangú megoldásokat, lakberendezési és építészeti megoldásokat kerestünk.


Formabontó könyvespolc

Te is szoktál a neten talált képekből inspirálódni? Sokszor érezted már úgy, hogy ezt a te lakásodban biztos nem lehetne megvalósítani? Az alábbi, egy oszlop köré épített könyvespolc nem csak azért menő, mert teljesen egyedi és különleges. Bár nyilván van szerepe a belső térben elhelyezett oszlopnak, így legalább több szerep jutott neki annál, minthogy kerülgetni kelljen.

A konyha és az étkező kialakítása is szemet gyönyörködtető. A kékeszöldes konyhaszekrény tökéletesen passzol a téglapulthoz, valamint a modern konyhai gépekhez. Megmaradtak a tágas terek így a négyszobás lakás egy szellős, kellemes lakóhely lehet.

Portaszolgálat, gondnok és belső pihenő kert növeli a lakók kényelmét elado-teglalakas-budapest-i-kerulet-100538001-t6.webp

Exkluzív lakás ikonikus épületben

Egy otthon szempontjából valamivel talán fontosabb a belbecs, mint a külcsín. Elsősorban azt keressük, hogy fel van-e újítva az ingatlan, milyen mértékben és milyen anyagokkal. Jobban eladhatóak azok a lakások, amelyeknek a társasháza gondozott, a közös képviselő valóban teszi a dolgát és nemcsak körültekintően bánik a társasház pénzével, hanem figyeli a pályázatokat, fejlesztési lehetőségeket.

Hab a tortán, ha ezeken kívül az épület kialakítása is eltér a hagyományos társasházakétól. Ebben a társasházban például saját portaszolgálat és gondnokság is működik, illetve egy nem mindennapi belső kertet is kialakítottak a lakók részére.

Klasszikus Bauhaus épületben két erkélyes felújított lakás elado-teglalakas-budapest-i-kerulet-krisztinavaros-i-ker-100448182-t6.webp

Parádés elhelyezkedés

A következő lakásnak az erkélyéről naphosszat gyönyörködhetsz a dunai panorámában és az augusztus 20-i tűzijátékban is. Vagy a Budai Várban, esetleg a Parlamentben. Mert nem egy, hanem három erkéllyel is rendelkezik, amelyek mindegyike a főváros egy lélegzetállító részére nyújt kilátást.

A Gellért-hegyi ingatlantól néhány perces sétatávolságra fekszik a Tabán, a Filozófusok-kertje. De akár ki sem kell mozdulnod, ha zöldre vágysz, mert a társasház karbantartja az 1800 négyzetméteres kertet, ahol a lakók kikapcsolódhatnak.

Zöld területek pár lépésre, jó infrastruktúra, gondozott társasház elado-teglalakas-budapest-i-kerulet-103074263-t1.webp


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 241 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
2023.12.04. #családiház #budapest #lakópark
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
A személyes megoldáson túl meglepően kevés lehetőség van kikényszeríteni, hogy mások ne állandóan a kerted elé parkolják le az autójukat. Azért van, amit meg lehet próbálni.
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.