2023.09.15.Szerző: Cs. Z. #eladóház #ingatlaneladás #családiház

Szabolcs-Szatmár-Bereg fényes luxusa és a legkisebb kuckói

Szabolcs-Szatmár-Bereg fényes luxusa és a legkisebb kuckói

Hogy milyen az élet a végeken? Több mint 2600 ingatlanhirdetést találtunk az otpotthon.hu portálon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből, ahonnan kiválasztottuk a legkisebb és a legnagyobbat.


A legkisebb ház 25 négyzetméteres

Tiszavasváriban egy erősen felújítandó családi ház lett a vármegyében a legkisebb a maga 25 négyzetméterével. Az ingatlan jelenleg lakatlan, nagyon olcsón árulják, de van hozzá egy 1730 négyzetméteres telek.

Az udvaron ásott kút található, gázcsonk az udvarban. A házat most telekárban vásárolhatod meg, és akár természet közelségét is kihasználhatod, hiszen a telek végében folyik a Tisza.

szabolcs_kicsi1.jpg

Kis ház Nyíregyházán

Borbánya városrészben található ez az egy szobás, 1960-ban, 1652 négyzetméteres telken épült 30 négyzetméteres ház. A ház vályog falazatú, műanyag nyílászárókkal felszerelt, részben felújított. Összkomfortos, a fűtés gázkonvektoros.

A telek harminc százalékban beépíthető. Az udvaron melléképületek, könnyűszerkezetes kocsibeálló és konyhakert is található.

szabolcs_kicsi2.jpg

Csodálatos családi ház Nyíregyháza belvárosában

A kicsiből lépjünk át egy nagyobb dimenzióba: ez a 2009-ben, egy 2200 négyzetméteres, téglafallal körbekerített telken épült ház igazi luxust kínál: az 1000 négyzetméteren szinte minden megtalálható, amiről az ember csak álmodhat: ötállásos, elektromos garázskapuval felszerelt fűtött garázs felett, magán klubhelyiség, bárpult.

Továbbá három hálószoba, egy masszázs szoba, négy fürdőszoba, öt WC, mosókonyha, galériás, tágas, beépített szekrényekkel felszerelt nappali, wellness részleg, beltéri uszoda, normál és infra szauna, konyha, étkező, és egyéb helyiségek is találhatók.

szabolcsnagy1.jpg

Kastély Gávencsellőn

Akár egy turisztikai központot is kialakíthatsz a Tokaj közelében, belterületen fekvő, felújítandó kastélyból, amely 107 660 négyzetméteres, ősfás parkkal rendelkezik. A tetőszerkezet új, a kastély többi része viszont felújításra szorul. A műemlékvédelem alatt álló XVIII. századi barokk kastély mellé a XIX. század elején klasszicista stílusú másik kastélyt emeltek, majd a két kastélyt összeépítették, neobarokk stílusban kiegészítették és bővítették.

A földszint 1000, a pince és a padlás 800-800 négyzetméter alapterületű. A parkban 200 éves fák állnak, korábban lovarda, sőt halastó és szökőkút is működött itt. Természetesen a kert is felújításra szorul, de befektetéssel csodálatos luxusszállodát, de akár wellnessközpontot, vagy magánrezidenciát is kialakíthatsz itt.

szabolcsnagy2.jpg

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 148 116 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan hirdess jól ingatlant?
2023.09.30. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés
Hogyan hirdess jól ingatlant?
Ha gyorsan és megfelelő áron szeretnénk ingatlant eladni, akkor egy jól megírt hirdetés és hozzá az ingatlant reálisan bemutató képek nagyon fontosak. Mai cikkünkben hoztunk pár tippet, hogy mivel tehető érdekessé és informatívvá a szöveg és mi kell ahhoz, hogy a képek felkeltsék az érdeklődők figyelmét.
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
2023.09.25. #családiház #ingatlaneladás
Lapostető, sátortető - Szolnokon is minden menő
Miért éppen Szolnok? - kérdezheti az egyszeri sorozatrajongó, amikor Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére mutatunk a térképen. A válasz egyszerű: közel van a fővároshoz, élhető nagyságú település, ideális közlekedési és szolgáltatói infrastruktúrával. És ha ennyi még nem elég, a Tisza-parti sétány az év minden szakaszában elvarázsolja az ottaniakat.
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
2023.09.24. #eladóház #családiház
Ősszel is lehet csodaszép a kert - és még gondozásmentes is
A legtöbb tevékenységet élvezetesebb a szabad ég alatt csinálni, mint bent, a házban. Kellemesebb a reggelizés, jobban bele lehet merülni az alkotásba, olvasásba. A kert visszaad valamit a szabadságból, frissen tart fizikailag és mentálisan.
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
2023.09.23. #eladóház #kertészet
Hangulatos télikertes házak a hideg napokra
Javában tart az ősz, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A következő időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2023.09.23. #eladóház #ingatlaneladás #családiház #csok
Mi történik Hajdú-Bihar vármegyében?
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Hajdú-Bihar vármegyében 59 olyan település található, amelyek a felzárkóztatás érdekében rajta vannak a 2024-es falusi CSOK-listán. Nézzük, milyen az ottani ingatlankínálat!
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2023.09.20. #ingatlaneladás #családiház #csok
Falusi CSOK-kal is eljuthatsz az ország legígéretesebb vármegyéjébe
2024-től nő a falusi CSOK, és a települések listája is módosul, ahol igényelhető. Most az ország legdinamikusabban fejlődő térségét vizsgálunk meg, ahova nyugatra jár az ország.
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
2023.09.19. #eladóház #ingatlaneladás #családiház
Hova menekülhetsz Kossuth elől? Mi az, ami közös a magyar városokban és falvakban?
Magyarországon összesen 3155 település van, ebből 348 város. Ami közös bennünk, hogy szinte nincs olyan közöttük, amelyben ne lenne utca vagy tér Kossuthról, vagy a Petőfiről elnevezve. Most azt is megtudhatod, melyik van hozzád a legközelebb.
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2023.09.18. #ingatlaneladás #családiház #csok
Ezeket a lehetőségeket kínálja a falusi CSOK Csongrád-Csanád vármegyében
2024-től nő a falusi CSOK-ra felvehető összeg, és azon települések listája is módosul, ahol igényelhető. Mennyiben vonatkozik az új helyzet Csongrád-Csanád vármegyére?
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
2023.09.17. #eladóház #családiház #kertészet
4+1 őszi kerti munka, hogy tavasszal a te kerted legyen zöldebb
Az őszbe fordulás a kerttulajdonosoknak egyet jelent a következő idény előkészítésével. Most van az ideje a gyep, a gyümölcsfák utolsó gondozásának, felkészítheted a növényeidet a téllel szemben, menedéket adhatsz a telek hasznos látogatóinak. Cikkünkből megtudhatod, mit érdemes tenni, ha tavasszal gyönyörű, egészséges kertet szeretnél.