2023.01.01. #eladóház #eladólakás #budapest

Ne hagyd ki ezeket a XI. kerületi ingatlanokat

Ne hagyd ki ezeket a XI. kerületi ingatlanokat

Éppen új lakóhelyet keresel? Elmenekülnél a belváros zajától, de azért Budapesten maradnál? Akkor a XI. kerületet neked találták ki! A következőkben mutatunk is pár ingatlant, amiket nem érdemes kihagynod!


Budapest XI. kerülete a főváros legnépesebb kerülete. Változatos domborzatú és arculatú városrész, mely egykoron az I. kerülethez tartozott és jobbára mezőgazdasági jellegű terület volt, majd a 19. század végétől kezdve rohamosan növekedett a népesség, így 1930-ban rendelet született az új kerület létrehozásáról. A korábban Szentimreváros névre hallgató, de 2005-ben Újbudára keresztelt terület a jelenlegi méretét a 1950-ben, a Nagy-Budapest létrehozásakor érte el, miután hozzácsatolták Albertfalvát és Kelenvölgyet. A kerület népessége az 1960-as években megkezdett lakótelepépítések nyomán kiugró mértékben gyarapodott. De vajon a kerületbe költözéskor mely ingatlanok azok, amiket nem szabad kihagyni, hiszen alkalmi vételnek tekinthetők? Mutatjuk!

## Igazi szerelmi fészek Kelenföldön
Összesen 39,9 millió forintot kér jelenlegi tulajdonosa azért az ingatlanért, mely a Kelenföldi autóbuszgarázs közelében található. A lakás 2018-ban lett felújítva, ennek során az 56 négyzetméteres lakás eredeti nyílászáróit műanyagra cserélték, melyeket szúnyoghálóval láttak el. Az ingatlan fűtése elektromos radiátorokkal történik. A hirdetés szerint a lakás egy 1940-es években épített lakóparkban található, melynek kertjében játszótér is helyet foglal. A kertben emellett 2 darab, a lakáshoz tartozó parkolóhely is kialakításra került, melyet jutányos áron lehet bérelni. Az ingatlan párok számára kiváló lehetőséget jelenthet!
Eladó téglalakás a XI. kerületben
## Kacsalábon forgó palota a Madárhegyen
Madárhegy rendezett utcájában, tömegközlekedés közelében, nagyon jó állapotban lévő ingatlan keresi új tulajdonosát. Az 1996-ban épült, azóta gondosan karbantartott önálló családi ház ára bár elsőre elég borsosnak hangzik (340 millió forint), ugyanakkor alkalmi vételnek tekinthető. Hogy miért? Az ingatlan ikerszerűen lett kialakítva, azaz két egymástól elszeparált lakás található benne. A lakások 3 szintesek, emeletenként hasonló elrendezéssel: mindkét lakásban található egy nappali, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba. Az ingatlanhoz emellett garázsok és egyéb kiszolgáló helyiségek tartoznak. A két ingatlan riasztórendszerrel ellátott, ezen felül klimatizáltak, a fűtésük pedig gázkazánról történik. A hirdetése szerint összenyitható ingatlan alkalmas lehet nagycsaládok, illetve több generáció együttélésére is.
Egy valódi palota Madárhegyen
## Valódi családi birtok Spanyolréten
Spanyolrét városrészen, csendes zöldövezetben vált eladóvá az az 1395 négyzetméteres telken elérhető ingatlan, melyet 99,9 millió forintért árulnak a tulajdonosai. Az 1980-as évek elején épült, 2018-ban műszakilag és esztétikailag felújított, 115 négyzetméteres családi ház a hirdetése szerint kivételes panorámával rendelkezik. A családiház 2018-as felújítása során a teljes víz- és villanyvezeték rendszerét felújították, a megtartott vegyes tüzelésű kazánon felül pedig egy korszerű kondenzációs gázkazánt is beépítettek, ezzel lehetővé téve az alternatív fűtési lehetőségeket. Emellett a tulajdonosok az esztétikumra is kiemelt figyelmet fordítottak. Az ingatlantól autóval 3-4 percen belül minden fontos, napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető, emellett a közlekedésre sem lehet panasza majd az új tulajdonosnak, hiszen az M0-s és az M7-es autópálya is a környékről könnyedén elérhető. A ház kiváló választás lehet többgyermekes családok és párok számára, illetve mindenkinek, aki zöldövezetben, kertes házban, mégis a fővároshoz közel szeretne élni.
Családi birtok Spanyolréten


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 162 069 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
2024.03.16. #ingatlantörténelem #eladólakás
Ismerd meg a nagypolgári lakások történelmét!
A Kiegyezést követően Budapest gyorsan kereskedelmi és közlekedési központtá vált. Ennek folyományaként jelentősen megnőtt a lakosság száma, megélénkült a lakások iránti kereslet, ami új ingatlanok építtetését vonta maga után. Ezek a bérházak lettek az úgynevezett nagypolgári lakások, tipikusan körfolyosóval, belső udvarral és hatalmas belső terekkel. Mi maradt belőlük?
Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
2023.12.04. #családiház #budapest #lakópark
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
A személyes megoldáson túl meglepően kevés lehetőség van kikényszeríteni, hogy mások ne állandóan a kerted elé parkolják le az autójukat. Azért van, amit meg lehet próbálni.
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.