2022.12.28.

Szilveszteri ingatlanválogatás az év utolsó napjaira

Szilveszteri ingatlanválogatás az év utolsó napjaira
Karácsony után ösztönösen többet gondolunk az előttünk álló évre, mint amit búcsúztatunk. Fogadalmakat teszünk, tervezgetünk, számot vetünk. Remek időszak ez a néhány nap arra, hogy te is mérlegeld magadban, hogy mi volt a pozitívuma vagy éppen negatívuma az adott esztendőnek. Vizsgáld meg, hogy mennyire volt ráhatásod a történésekre, a rossz dolgokból tudsz-e bármilyen előnyt kovácsolni, a jókat pedig tudatosan folytatni. Tervezgess, meríts ötleteket az OTP Otthon ajánlatai közül, ha költözés, felújítás vagy egyéb lakást érintő terveid vannak a következő évre vonatkozóan.

hirdetés


Kerti tó, jacuzzi, edzőterem a saját otthonodban

Érd alig pár perc alatt elérhető autóval Budapestről, de a tömegközlekedés is gyakori és gyors az agglomeráció településeire. Ha szeretnél a főváros nyüzsgésének a közelében maradni, de hazaérve teljesen átadni magad a kikapcsolódásnak, akkor feltétlenül vedd szemügyre ezt az Érd-parkvárosi családi házat. Már a kert sem mindennapi, a gondozott szó nem tükrözi eléggé azt az alapos tervezést, amivel a kavicsos sétányokat kialakították. Az út mentén szebbnél szebb növények vannak telepítve, és a kerti tóban igazi aranyhalak úszkálnak.

A kétszintes épület belseje is számos egyedi megoldást tartogat: 3D falburkolat a nappaliban, egyedi világítástechnikai megoldások több helyiségben, csak hogy néhányat említsünk. A lakástól távolabbra van a gépészeti egység kialakítva, így abszolút zavartalan a család élete. Természetesen adott a fedett gépkocsibeálló, a tornác, de még egy beépített erkély és télikert is. Ha eddig probléma volt az érzékeny növényeid teleltetése, ezután nem lesz az. A komposztálóval és az esővízgyűjtő használatával még az ökológiai lábnyomodat is csökkented.

elado-csaladi-haz-erd-parkvaros-87393444-k6.webp

Befektetés vagy jövő Hévízen

Hévíz igen felkapott úti cél mind a belföldiek, mind a külföldiek körében. Ha esetleg az újévben szeretnél valamibe befektetni, jó választás lehet a következő ingatlan. Az épület kétszintes, alatta szuterén található. Kreativitással és némi átalakítással minden igényt kielégítő vendégházat varázsolhatsz belőle. Kialakíthatsz szaunát, edző- vagy biliárdtermet. A telek ápolt és van lehetőség sütögetésre. Ezeket persze a magad részére is megvalósíthatod. Ha munkád engedi, dolgozhatsz otthonról, akár saját irodát is berendezhetsz.

elado-csaladi-haz-heviz-egregy-88693494-k6.jpg

Nagy családnak nagy ház

Ha úgy alakult, hogy gondoskodnod kell a szüleidről vagy úgy döntöttetek, hogy több generáció összeköltözik, zavartalanul élhettek egymás mellett ebben a Budapest, testvérhegyi ingatlanban. A házban kialakított két lakás teljesen különálló, a terasz az egyetlen közös pont, így mindenkinek megmarad a privát élettere. A kertben hatalmas ősfák árnyékát illetve a hangulatos pergolát élvezheted. Bográcsozás vagy grillezés alkalmával itt megpihenhetsz a tűző nap elől.

A nagyobb lakás 5 szobából áll 130 négyzetméteren, a kisebbik egy 70 négyzetméteres “garzon”. A fürdőszobák káddal felszereltek. A pinceszinten három autó tud parkolni, valamint további tároló helyiségek állnak a rendelkezésedre. Itt található a kazán, a mosókonyha és egy infraszauna is.

elado-csaladi-haz-budapest-iii-kerulet-testverhegy-87440239-t6.webp

Milyen házat tervezne magának egy építész? Ilyet!

Kíváncsi vagy, hogy egy vezető építész milyen otthont tervezne magának? Most be is költözhetsz egybe. Szegeden megtapasztalhatod, hogy milyen, amikor egy jó tájolásnak köszönhetően világos, napfényes otthonod van. Az igényes kialakítás egyáltalán nem hivalkodó, inkább a modern minimalizmus jegyeit tükrözi. A terek és a helyiségek elsősorban a család kényelmét és intim szféráját szolgálják, összehangolva a barátok, vendégek fogadása kapcsán felmerülő igényekkel.

elado-csaladi-haz-szeged-ujszeged-86715281-t6.jpg

Ingatlaneladáshoz és -vételhez keresd az OTP Otthon ajánlatait 2023-ban is

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra