2022.11.16.

Íme a hét legjobb ár-értékű ingatlanjai

Íme a hét legjobb ár-értékű ingatlanjai
Épp költözés előtt állsz és szeretnél jó ingatlant találni kedvező áron? Akkor az alábbi cikkünk pontosan neked szól!

hirdetés


Egy korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, hogy miről ismerheted fel a jó ár-érték arányú ingatlant, most mutatunk is pár példát rájuk. Hiszen eladó ingatlanokból szinte Dunát lehetne rekeszteni a piacon, de annál nagyobb kihívás megtalálni a számunkra legjobb ajánlatokat. Most mutatunk párat az OTP Otthon kínálatából.

Valódi kincs Kiskunlacházán

Bár még 1968-ban épült az a kiskunlacházai családi ház, melyet tulajdonosai 38,5 millió forintért hirdetnek, mégis valódi kincset érhet az ingatlan. A 116 négyzetméter alapterületű, vegyes falazatú ház, ugyanis akár több generáció együttélésere is alkalmas lehet. A kifogástalan állapotú ingatlan tulajdonosai ráadásul nem árulnak zsákbamacskát a vevők számára: a házba minden közművet bevezettek, egy működő fúrtkút is megtalálható az udvaron, ezen felül kétféle fűtési lehetőség is biztosított az ingatlanban.

elado-csaladi-haz-kiskunlachaza-pest-megye-85571568-k6.jpg

Valódi ajándék Pesterzsébeten

Virágoskert, borospince, kemence, fedett terasz – csak pár extra annak az eladó pesterzsébeti kétszintes sorházi lakás hirdetéséből, melyet tulajdonosai 43,5 millió forintért kínálnak az OTP Otthon oldalán. Az ingatlan 74 négyzetméteres, a földszintjén három, míg az emeleten további három helyiség található. A ház jó állapotú és ami ennél is fontosabb, hogy szabadon alakítható. Az ingatlan összesen 11 tulajdonú és tehermentes. A telek osztatlan közös tulajdonban áll, használati megosztással rendelkezik, minden közmű külön mérőórás. A háztól néhány perces sétával busz és villamosmegálló is elérhető, illetve a helyi piac és a városközpont is a közelben van.

elado-sorhaz-budapest-xx-kerulet-pesterzsebet-budapest-xx-kerulet-budapest-87900755-k6.webp

Tágas ház jó áron Békéscsabán

Összesen 39,9 millió forintot kell fizetnie leendő vásárlójának azért a 122 négyzetméteres ingatlanért, melyet jelenlegi tulajdonosai Békéscsabán kínálnak eladásra. A ház a hirdetési szövege szerint a Békési út közelében található, és nemrég teljeskörű felújításon esett át. Az ingatlan tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik, melyből több egyéb helyiség nyílik, elrendezése praktikus és a mai igényeknek tökéletesen megfelelő. Egy kétgyermekes család is kényelmesen élheti mindennapjait az esztétikusan kialakított családi házban.

elado-csaladi-haz-bekescsaba-bekes-megye-87703793-k6.webp

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra