2024.02.09.Szerző: Árgyelán Dorina #eladólakás #budapest

Jó reggelt napfény! – Speciális lakások, amelyekbe mindig beragyog a Nap!

Jó reggelt napfény! – Speciális lakások, amelyekbe mindig beragyog a Nap!

Alig várjuk már, hogy melegedjen az idő és élvezhessük a melengető napsugarakat. Még a korán kelés is elviselhetőbb, ha nem arra a tudatra ébredsz, hogy odakint fagy van, szürkeség és dermesztő hideg. A lelkünket már készítjük a langymeleg tavaszra, ezért most olyan lakásokat mutatunk, ahová árad a napfény.


Dupla D-vitamin lelőhely

Hatalmas erkéllyel büszkélkedhet ez a mogyoródi lakás. Ráadásul nem is eggyel, hanem rögtön kettővel. A Mogyoródi úton lévő társasházi lakás ugyanis belső kétszintes. Tartozik egy nagyobb terasz az alsó szinten található nappalihoz, illetve egy az emeleten lévő szobákhoz. A szobákat és az erkélyt elválasztó üvegfelületeknek köszönhetően mindkét szint világos.

Nem csak a nappali kap elég napfényt, hanem az emeleti szobák is elado-teglalakas-budapest-xiv-kerulet-98770596-t6.webp

Világosság reggeltől estig

Egy lakás tájolása meghatározza, hogy nagyjából mikor fog odasütni a nap. Ha felidézed magadban az égtájakról szóló mondókát „balra a Nap nyugszik, jobbra pedig kél”, akkor könnyen megállapíthatod, hogy a lakásod melyik irányba néz. Erről a káposztásmegyeri lakásról azt írják a hirdetésben, hogy dél-keleti tájolású. Ez azt jelenti, hogy az első napsugarak ébresztenek (ezt elkerülheted redőny felszereltetésével és nagyjából a kora esti órákig élvezheted őket.

Nyáron az első napsugarakkal ébredhetsz elado-teglalakas-budapest-iv-kerulet-kaposztasmegyer-98613445-t1.webp

Benapozott lakás gyönyörű panorámával

A II. kerületben egy zárt lakóparkban található ez a három szobás téglalakás. Bár az ingatlan teljesen üres, kis fantáziával és a hirdetésben szereplő képek segítségével sok mindent meg lehet tudni és el lehet képzelni a lakásról. Az például egyértelműen látszik a képeken, hogy villanyt sem kellett kapcsolni a fotózáshoz, annyi természetes fény tölti meg a helyiségeket. Az is nyilvánvaló, hogy a rengeteg és nagyméretű üvegfelület, valamint a fehér falak tovább fokozzák ezt a hatást. Arra a meseszép erdős kilátásra, amit az ablakból élvezhetsz, arra nehéz megfelelő szavakat találni.

Egy kis kert és erkélyek is tartoznak a lakáshoz elado-teglalakas-budapest-ii-kerulet-csatarka-99140163-t6.webp

Vidámság és napsárga

Ebben az 55 négyzetméteres József Attila lakótelepi lakásban nem csak élvezik a napsütést, hanem rá is segítenek. Valószínűleg a komorabb őszi és téli napok miatt volt erre igénye az itt lakóknak, ugyanis a lakás minden helyiségében van ablak. A két szobához erkély és lodzsa is tartozik, de még a fürdőszobában is található nyílászáró. A harmadik emeleti otthon még a nyári forróságban is élvezhető. Erről a redőnyök, valamint a napellenző gondoskodik.

Komfortos otthon hőség idején is elado-egyeb-lakas-budapest-ix-kerulet-jozsef-attila-lakotelep-97704431-t6.webp

Címlapkép: Shutterstock


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Loft lakások: tér és stílus a magasban
2024.02.10. #eladólakás
Loft lakások: tér és stílus a magasban
Régen az olcsóságuk miatt voltak népszerűek, ma azonban a luxus megtestesítői a loft lakások. Nem véletlenül, hiszen egy ilyen ingatlan megvásárlása óriási lehetőségeket hordoz magában.
Modern tetőtéri lakások
2024.01.13. #eladólakás
Modern tetőtéri lakások
A tetőtéri lakások az igencsak megosztó ingatlantípusok közé tartoznak. Sokan vannak, akik imádják a tetőtéri érzést, mások viszont irtóznak tőle. Pedig egy tetőtéri lakás a különleges lehetőségek tárházát rejti magában. Nem is gondolnánk, hogy a ferde falak alatti terek ugyanolyan hatékonysággal kihasználhatók, mint az egyenes falak által határolt terület. Mindemellett a város felett is kevesebb a zajhatás és nagyobb a nyugalom. Továbbá ezek az ingatlanok minden évszakban fényárban úsznak, hozzájárulva a kellemes közérzethez és az egészséghez.
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
2023.12.09. #ingatlantörténelem #budapest
Westend: egy nagyon népszerű szépséghiba Budapest közepén - Quo vadis Westend?
A köznyelvben már régóta egyszerűen csak Westend, holott 2019-ig hivatalosan WestEnd City Center néven futott Budapest legemblematikusabb bevásárlóközpontja. Nem azért emblematikus, mert sokkal többet tudna, mint a többi hasonló bevásárlóközpont, hanem azért, mert 1999-es felépülése óta ezt tartjuk A Bevásárlóközpontnak. Évtizedekig a városból szinte mindenki ide járt plázázni, a Nyugati-pályaudvar közelsége miatt pedig a vidékiek is első számú célpontja volt, ha Budapestre jöttek venni valamit.
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
2023.12.04. #családiház #budapest #lakópark
Állandóan a házad elé parkol a szomszéd? Mit tehetsz ellene?
A személyes megoldáson túl meglepően kevés lehetőség van kikényszeríteni, hogy mások ne állandóan a kerted elé parkolják le az autójukat. Azért van, amit meg lehet próbálni.
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
2023.11.26. #ingatlaneladás #budapest
Budapesti körséta: V. kerületi ingatlanok
A belvárosi lét mindig is különleges érzéssel tölti el az ott lakókat. Ez Budapest közepe, a főváros legdrágább kerülete, ahol meg kell fizetni a lakhatást. De van olyan, amikor le lehet csapni néhány különleges ajánlatra. Mutatunk pár, az átlagár alatt meghirdetett lakást.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
2023.11.22. #budapest #ingatlantörténelem
Óbudán még mindig látogatható a mesébe illő lakótelep
A Gázgyári Lakótelep mindennek éppen az ellenkezőjét nyújtja, amit alapvetően egy lakótelepről gondolunk. Megmutatjuk.
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
2023.11.19. #luxusingatlan #budapest #újépítésű
Egyszerű ragyogás? - nem kivitelezhetetlen a glamour lakás a Svábhegyen
A Svábhegy közegéhez tökéletesen illeszkedő épület éles kontrasztban áll a glamour lakberendezési stílusra jellemző, szemet gyönyörködtető csillogással. Az enteriőr egyelőre csak a látványterveken létezik, viszont a leendő tulajdonos, nem kizárt, hogy ennek hatására fogja megvásárolni az ingatlant. Sehol egy drámaian túlzó giccses díszlet vagy harsány elem. A tervező elegánsan nyúlt a belső terekhez, ami így meglepően jól harmonizál Budapest egyik legkedveltebb zöld területének egyszerűségével.
Tudod, mit tud rólad az okosotthonod? Kényelmes és életet menthet
2023.11.18. #eladólakás #budapest
Tudod, mit tud rólad az okosotthonod? Kényelmes és életet menthet
Több, mint 30 éve, hogy Magyarországon megjelentek az első maroktelefonok. Ki gondolta volna, hogy a bunkofonból ujjlenyomat-érzékelős, internetkapcsolatos, fényképezésre és videózásra is tökéletesen alkalmas kütyü lesz? Ilyen kaliberű áttörés zajlik jelenleg az ingatlanpiacon is, ami egykor a telekommunikációt is megváltoztatta. Az okosotthon ma még futurisztikusnak tűnik, holnapra alapkövetelmény lesz. Azt is megmondjuk, hogy miért.