2024.03.29.Szerző: S. E. #lakberendezés #tippektrükkök

Hailey Bieber gardróbvilágításával sok időt spórolhatsz

Hailey Bieber gardróbvilágításával sok időt spórolhatsz

A tökéletes szekrényvilágítás megkönnyíti a ruhák kiválasztását és gyorsabban végzel az öltözködéssel. Megmutatjuk.


Kedveled vagy sem az influencereket, kétségkívül sok jó tippet is tudnak adni az élet minden terültén, és a kereskedelmi szférát is remekül kiszolgálják. Ha egy bizonyos személyt követsz – azért, mert egyszerűen híres vagy egy adott témában hasznos tanácsokkal lát el –, akkor te is láthatod, hogy az ő termékajánlása gyakran nagyobb hatást gyakorol a fogyasztói társasalomra, mint egy tévé reklám vagy egy magazinos, internetes hirdetés. Pont ezért lett a 27 éves modell és médiaszemélyiség YouTuber, influencer és a Rhode Skin smink- és bőrápoló cég alapítója.

elado-csaladi-haz-erd-tusculanum-98706932-t6.webp Csökkentették az árát ennek az izgalmas érdi háznak, amely amellett, hogy szinte még új, egy sor ötletes megoldást is tartalmaz.

Hatalmas rajongótáborának és kifogástalan ízlésének köszönhetően – amelyről többek között a Vogue is beszámolt – Hailey ajánlásai olyannyira bejönnek, hogy azok a termékek szédültes gyorsasággal fogynak el az üzletek polcairól. Nem meglepő, hogy a kaliforniai otthona belsőépítészeti megoldásairól is gyakran oszt meg fotókat és videókat az Instagramon, a YouTube-on. Így bukkanhatott fel több olyan kép is, amelyen Justin Bieber felesége az ízléses gardróbjában pózol valamilyen ruhacsodában.

Képernyőkép 2024-03-25 155759.png

Ezen jól látható, hogy a tükör szélei meg vannak világítva, tökéletes fényt biztosítva az öltözködéshez, míg a szekrény halványabb, lágyabb fényforrásai még inkább megkönnyítik a válogatást. Ez nem csak praktikus, de az egész összhatást meghittebbé teszi, és persze tökéletes fényt ad a ruhák próbálgatásához, sőt még a fotókon is előnyősebben mutatnak a szettek.

Egy kis átalakítás

A Hailey szekrényében lévő LED-tükör a gardrób fókuszpontja, miközben bevilágítja az egész helyiséget. Elegáns és stílusos, akárcsak a modell maga. Ezzel a világítással garantáltan könnyebben rátalálni a megfelelő darabra, és a jó hír, hogy ezt akár te is odaálmodhatod a saját gardróbodba.

Minden a tükörrel kezdődik!

Néhány öntapadós, LED-szalag remekül feldobja a helyet – teheted az egész alakos tükör széleire párhuzamosan, de akár a lámpatest közelébe is. Mindkét opció megkönnyítheti a készülődési folyamatot, különösen akkor, ha a szekrény vagy a tükör körüli terület eddig rosszul volt megvilágítva, és csak botorkáltál a polcok között.

shutterstock_1245235033.jpg Los Angeles

Az öntapadós, elemes lámpák esetében nem kell bíbelődnöd a konnektorral, így tényleg bármely pontra elhelyezheted. A polcok fölé is érdemes lámpákat szereltetni, mert azok megkönnyíti a tárgyaid megtalálását. Ez a megvilágítás azért praktikus, mert anélkül világítja meg a polcokat, hogy az egész térben erős fényáradat lenne. Ezt szintén LED-es fénycsíkokkal vagy süllyesztett lámpák segítségével is megoldhatod, és az extra kényelem érdekében a mozgásérzékelős opciók használatát is fontolóra veheted.

Miért éppen LED-szalag?

A LED-es fényforrások lényegesen energiahatékonyabbak, de biztos, hogy hatékonyabbak a legtöbb, hagyományos izzólámpánál. Az otthonodnak modern, elegáns, és igényes megjelenést biztosít, legyen szó a gardróbról vagy a nappaliról, de a fürdőszobában és a konyhában sem ördögtől való az ötlet. Utóbbi két helyiség esetében az alsó szekrények aljára tanácsolják a szakértők, míg a hálóban inkább az ágy fejtámlája köré.

világítás.png Ez a III. kerületi luxusház nemcsak kívülről csodás, hanem a kápráztató világítási megoldásai miatt is érdemes végigkattintgatni.

Akár a padlót is megvilágíthatod vele – a folyosón kimondottan jól mutat – úgy, hogy a szegélyhez rakod, a padlózat és a fal találkozási pontjára. Gyakorlatilag sokkal egyszerűbb létrehozni, mint elsőre gondolnád, és az sem mindegy, hogy így nem kell annyi energiaszámlát fizetned. Az, hogy hideg- vagy meleg fényt választasz, az már csak rajtad múlik.

Képek: Hailey Bieber, haileybieber Instagram, a Bieber házaspár otthona Los Angelesben, Shutterstock


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
Zöldebben tisztítunk: Útmutató a környezetbarát tisztítószerek világába
2024.04.06. #tippektrükkök #fenntarthatóság
Zöldebben tisztítunk: Útmutató a környezetbarát tisztítószerek világába
Az utóbbi időben trendi zöldnek lenni. Menő, ha valaki akár csak apróságokkal igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomát. A közlekedési mód megváltoztatásán, a szelektív hulladékgyűjtésen kívül is tudsz tenni azért, hogy unokáid még élvezni tudják ennek a gyönyörű bolygónak a kincseit. Például azzal, hogy a környezetre - és az egészségedre - rendkívül ártalmas tisztítószereket zöldre cseréled. Sokan úgy gondolják, hogy ezek pont a természetességük miatt kevésbé hatékonyak, így ebben a cikkben megmutatjuk, hogy mennyire (nem) jogos ez a fenntartás.
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
2024.04.01. #ingatlaneladás #lakberendezés
Nem biztos, hogy hallucinálsz - megmozgatnak a geometriai minták a lakberendezésben
Hogyan válik egy ingatlan bohókássá, vagy elegánssá, esetleg olyanná, ami már szinte pszichedelikus hatást eredményez? Számos lakberendezési stílus geometriai formákkal teszi izgalmasabbá vagy éppen a letisztulttá az enteriőrt. A geometria óriási hatással van az építészetre, a belsőépítészetre és a lakberendezésre is. Nem hiszed? Itt a bizonyíték.
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
2024.03.23. #luxusingatlan #lakberendezés
Időutazás otthon: a vintage stílus újra értelmezése
Akit egyszer elkapott a vintage stílus varázsa, azt nem ereszti. A vintage hangulat már jó pár éve hódít, és nagy valószínűséggel még egy darabig népszerű is marad, hiszen sokan szeretik a romantikus otthonokat. A régiesség bája, a virágminta, a felújított, kicsit ütött-kopott bútorok olyan hangulatot árasztanak, amiben könnyű jól érezni magunkat. Ezekben az otthonokban a múlt iránti tisztelet, a kényelem és a lakberendezés iránti szeretet egyszerre fedezhető fel.
Ezeket érdemes átgondolnod, ha gyerekekkel költözöl
2024.03.09. #tippektrükkök
Ezeket érdemes átgondolnod, ha gyerekekkel költözöl
Amennyiben éppen költözésen töröd a fejed, és fontos számodra a gyermeked jövője is, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod a következő cikket!
Hozd otthonod is tavaszi hangulatba - 3 egyszerű dekor ötlet
2024.03.02. #dekor #tippektrükkök
Hozd otthonod is tavaszi hangulatba - 3 egyszerű dekor ötlet
Nyakunkon a húsvét és a tavaszi szünet. Bár még vissza-visszakacsint a tél, ideje búcsút inteni neki. Nem baj, ha egy-egy napon még elkél a meleg téli kabát, öltöztesd otthonod tavaszváró oázissá. Így a lakásba belépve azonnal jobb kedved lesz és talán nem gyűr maga alá a tavaszi fáradtság sem. Mutatunk három nagyon egyszerű dekorációs ötletet, amivel feldobhatod otthonod.
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
2024.02.24. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
Egy praktikusan berendezett konyhában minden kézre esik, nem fájdul meg a hátad a görnyedéstől vagy a szemed a félhomálytól. Egy romantikus vacsora elkészítése bármikor jó ötlet és nem feltétlenül kell órákig a tűzhely mellett állnod vagy utána még hosszasan elpakolnod. Mutatjuk, hogyan tervezd meg a konyhád, hogy öröm legyen benne tüsténkedni.
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
2024.02.17. #lakberendezés #dekor
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
Retro hatású bútorok, halvány és mély színárnyalatok, személyre szabott terek miatt egyre többen rendezik be eszerint az irányzat szerint otthonukat. Modern, fiatalos és komoly, akár üzleties hangulatot is lehet vele teremteni. A különböző korok stílusainak vegyítése szinte korlátlan szabadságot ad. Szinte. Ahhoz, hogy a több eltérő dekoráció, bútor ne keltsen felfordulás érzést, kifinomult stílusérzékkel kell vegyíteni azokat. Ha te is szeretnél trendi eklektikus otthont, mutatunk 4 tippet, amit, ha betartasz, mindenki csodájára fog járni a lakásodnak.
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
2024.02.03. #tippektrükkök #energiahatékonyság
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
Az otthoni tiszta levegő nagyon fontos, ezért mutatunk három trükköt és pár hozzájuk tartozó iránymutatást, amiket érdemes betartanod.