2024.02.08.Szerző: Támogatott tartalom #tippektrükkök #lakberendezés

Szekrénybe rejtett ágy vagy pazar kempingágy - 7 mód arra, hogyan fogadjuk a vendégeket egy miniatűr lakásban

Szekrénybe rejtett ágy vagy pazar kempingágy - 7 mód arra, hogyan fogadjuk a vendégeket egy miniatűr lakásban

Látogatók érkeznek, a hangulat kitűnő, de mindjárt éjfélt üt az óra. Szeretnél éjszakai szállást kínálni, ugyanakkor reméled, hogy a vendégek úgy döntenek, hogy otthon töltik az éjszakát, mert a mini lakásban kétségbeejtőek az alvási lehetőségek. Hogyan készülj fel a következő alkalomra? Lepd meg vendégeid egy szekrénybe rejtett ággyal! Vagy inspirálódj luxus kemping felszerelésekből, amelyeket még az anyósod sem vet meg!


1. Ágy a fiókban

Az egyik "luxus" vendégágy, ha nem akarsz a sajátodon osztozni. Egyszerűen húzd ki a fiókot az ágy alól, tegyél bele egy matracot, és máris jó éjszakát kívánhatsz vendégeidnek. Ha az alacsony fekhely problémát jelent, válassz egy kihúzható fiókot, rácsos matraccal. Ezután csak annyit kell tenned, hogy a két matrac közül az egyiket áthelyezed az ágyadból a rácsra. A legtöbb ilyen magasabb fiók a paplanok és párnák tárolására is használható.

2. Murphy titkos ágya

Ha a vendégeidnek van humorérzékük, vezesd be őket a (rejtett) Murphy-ággyal ellátott szobában, kívánj nekik szép álmokat, és vicceld meg őket a kemény padlóra vagy a sarokban lévő fotelre vetett kínos pillantásokkal! Elvégre a királyi méretű ágy ott rejtőzik, ahol nem keresnék - a szekrényben! Egyszerűen billentsd ki a Murphy-ágyat, reggel pedig csukd be a “szekrényt”. Matraccal, párnákkal és paplannal együtt. Behajtva nem foglal több helyet, mint egy hagyományos szekrény, így zseniálisan megoldja a kis lakásokban való alvás problémáját.

3. Futon kanapé

Már van egy minőségi ágyad, de szükséged van egy tisztességes alvási megoldásra az alkalmi látogatók számára? Szereld fel nappalid vagy dolgozószobád egy futon kanapéval - kis méretek, nagy lehetőségek. A könnyű faszerkezetet egy magas, egy darabból álló, az ülőhelyen lefelé hajtott ülőpárna fedi. Csak annyit kell tenned, hogy lehajtod a háttámlát, kibontod a futont, és már kész is. A legtöbb futon kanapé félig hátradönthető is - a zavartalan filmnézésért.

Kép cikk.png

4. Kempingágy

Szükséged van egy helyre, ahol barátaid alkalomadtán aludhatnak, de nincs elég büdzséd vagy helyed egy vendégágyhoz? A megoldás: egy összecsukható kempingágy. Kis költségvetésből is megoldható, és egyszerűen becsomagolható egy zsákba, akárcsak egy sátor.

5. Felső matrac az extra kényelemért

Annyi mindened van otthon, hogy még egy összetekert matrac is nehezen fér el bárhol? Válassz okos megoldást - egy magasabb matracbetétet. Ez vékonyabb, mint egy hagyományos ágymatrac, de vastagabb és kényelmesebb, mint egy felfújható matrac. Most jön a legjobb rész - a látogatásokon kívül közvetlenül az ágyadon tárolhatod. Élvezd az extra kényelmet egész évben, és élvezd a vendégek bókjait a kényelmes alvásért.

6. Összecsukható ágy

Tisztességes fekhely az anyósnak vagy nagymamának. A kanapéágyak teljes méretű matracot tartalmaznak, könnyen felállíthatóak, és a görgőknek köszönhetően bárhol leparkolhatók. Acélszerkezetüknek és fémrácsuknak köszönhetően plusz kilókat is elbírnak. Elmentek a vendégek? Másodpercek alatt összecsukhatod és elpakolhatod a “vendégszobát”. Összehajtogatva gazdaságos méretüknek köszönhetően a lakás számos résében elférnek, akár az ágy alatt, akár a szekrényben.

7. Felfújható kempingágy keret

Lehetséges ágy nélkül is jól aludni? Igen! A felfújhatós kempingágy keret is bizonyítja ezt. A kis válltáska tartalma kis pumpálással pillanatok alatt pazar ággyá nő. Az eredmény magas, puha, méltóságteljes. Kombinálható bármely azonos méretű önfelfújó matraccal.

A cikket a favi.hu támogatta


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 146 270 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
2024.02.24. #felújítás #lakberendezés #tippektrükkök
Hogyan tervezzünk meg egy funkcionális és stílusos konyhát?
Egy praktikusan berendezett konyhában minden kézre esik, nem fájdul meg a hátad a görnyedéstől vagy a szemed a félhomálytól. Egy romantikus vacsora elkészítése bármikor jó ötlet és nem feltétlenül kell órákig a tűzhely mellett állnod vagy utána még hosszasan elpakolnod. Mutatjuk, hogyan tervezd meg a konyhád, hogy öröm legyen benne tüsténkedni.
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
2024.02.17. #lakberendezés #dekor
Az eklektika művészete: hogyan teremtsünk összhangot különböző stílusok között?
Retro hatású bútorok, halvány és mély színárnyalatok, személyre szabott terek miatt egyre többen rendezik be eszerint az irányzat szerint otthonukat. Modern, fiatalos és komoly, akár üzleties hangulatot is lehet vele teremteni. A különböző korok stílusainak vegyítése szinte korlátlan szabadságot ad. Szinte. Ahhoz, hogy a több eltérő dekoráció, bútor ne keltsen felfordulás érzést, kifinomult stílusérzékkel kell vegyíteni azokat. Ha te is szeretnél trendi eklektikus otthont, mutatunk 4 tippet, amit, ha betartasz, mindenki csodájára fog járni a lakásodnak.
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
2024.02.03. #tippektrükkök #energiahatékonyság
Tiszta légzés otthon: útmutató a levegőminőség javításához
Az otthoni tiszta levegő nagyon fontos, ezért mutatunk három trükköt és pár hozzájuk tartozó iránymutatást, amiket érdemes betartanod.
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
2024.01.28. #tippektrükkök #lakberendezés
Bútorválasztási tippek: így lehet tökéletes nappalid
A nappali lakásunk központi helyisége. Itt találkozik a család. Itt nevetünk, játszunk, olvasunk, tévézünk, és itt gyűlik össze mindenki az ünnepek alkalmával is. Egy új nappali berendezésénél a vizuális és funkcionális szempontok egyaránt szerepet játszanak. A tökéletesen berendezett nappali biztosítja az otthonos, meleg, kellemes hangulatot, erre van szükségünk ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat otthonunkban.
Állati lakótársak: az otthoni háziállatok sokszínű világa
2024.01.20. #tippektrükkök
Állati lakótársak: az otthoni háziállatok sokszínű világa
„Szőrmentes lakásból eladó” – biztosan te is találkoztál már olyan hirdetéssel, ami mintegy erényt hirdeti, hogy az adott személynek nem volt háziállata. Érdekli ez a vevőket? Aki háziállatot tart, annak kevesebbet ér a bútora, szőnyege, lakása? Egy korábbi felmérés alapján a megkérdezettek fele tart(ott) állatot, sőt, családtagnak is tekintik őket. Egy kisállat miatt nem feltétlenül lesz koszosabb vagy büdösebb a lakás, mint egy olyan helyen, ahol csak emberek élnek. Nem csak a kutya vagy a macska csillapítja a magányt és alkalmas a felelősség megtanulásában, ebben a cikkben megmutatjuk, hogy milyen élőlényeket lehet tartani kis helyen.
A mindig rendezett lakás titkos művészete - hogyan tarthatod állandó rendben az otthonod?
2024.01.06. #lakberendezés #tippektrükkök
A mindig rendezett lakás titkos művészete - hogyan tarthatod állandó rendben az otthonod?
A magazinokban és a lakberendezési csoportokban sorra olyan otthonokat látni, amelyekről sugárzik a harmónia. Soha nincs egy asztalon felejtett tálca vagy papírzsebkendő, a gyerekjátékoknak nyoma sincs, és a ruhák is a szekrényben pihennek mind egy szálig. Az ilyen képek feltöltői általában megkapják, hogy múzeumban élnek, vagy biztosan nem kell főzniük. Tény, hogy olykor teljes szemléletváltást igényel, de nem lehetetlen rendezetté tenni egy otthont. Ebben a cikkben ehhez adunk néhány praktikát.
Az utánozhatatlan kandalló melege
2023.12.30. #tippektrükkök
Az utánozhatatlan kandalló melege
Megjött az igazi tél, és a fűtési szezonban már javában benne vagyunk. Otthonunk melegéről, a téli esték meghitt, családias hangulatáról könnyedén gondoskodhatunk egy, a nappalinkban elhelyezett kandallóval. Télen, mindenki szeret több időt otthon tölteni a kellemes hangulatú, meleg lakásban, ahol a nyugalom uralkodik. Az egyik leglélekmelegítőbb érzés ahogy ropog a kandalló tüze. A tűz varázsát az otthonunkba varázsolja a kandalló, aminek több változata is létezik. Ebben a cikkben ezeket vesszük sorra.
Színek nélkül a lakás olyan, mint a Dallas Bobby nélkül
2023.12.16. #lakberendezés #dekor
Színek nélkül a lakás olyan, mint a Dallas Bobby nélkül
A lakberendezési trendek közül mindig van olyan, ami népszerűbb, mint a többi, de ez nem elég ok arra, hogy ne merd megvalósítani a saját elképzeléseidet. Otthonodnak pont az a fő funkciója, hogy tükrözze a személyiségedet, jól érezd benne magad. Lehet modern, minimalista, vintage vagy éppen rusztikus, a lényeg, hogy azonosulni tudj vele. Körbenéztünk az otpotthon.hu kínálatában és találtunk néhány eladó ingatlant, ahol a tulajdonosok mertek élni a színek kifejező erejével. Nézd meg őket és inspirálódj velünk!
Fa vagy műanyag nyílászárót válasszak?
2023.12.02. #felújítás #tippektrükkök
Fa vagy műanyag nyílászárót válasszak?
Egy ingatlan felújítása során gyakori feladat a nyílászárók cseréje, nem mindegy azonban, hogy a régi ablakok és ajtók helyére mi kerül. Következő cikkünkben a fa és műanyag nyílászárók tulajdonságait mutatjuk be.