2022.12.28.

Viszlát 2022 – legnépszerűbb blogválogatásunk

Viszlát 2022 – legnépszerűbb blogválogatásunk
2022 az OTP Otthon és egyben a Hello, Otthon! blogfelület indulásának éve. Az év méltó lezárásaként megnéztük, milyen témákban mélyedtünk el idén és melyek voltak legkedveltebb tartalmaink. Tarts velünk!

hirdetés


Ingatlanválogatások minden mennyiségben

A több mint 155 ezer hirdetés bizony megannyi lehetőséget ad arra, hogy időnként szemezgessünk a kínálatból, és megmutassuk a legkülönlegesebb, legolcsóbb, vagy éppen a luxuskategóriába tartozó ingatlanokat az ingatlankeresőknek. Számos jó ár-érték arányú ingatlan és igazán jó fogások találhatók kínálatunkban, ha bármelyikről lemaradtál, most bepótolhatod!

Nézd meg velünk, melyek az ország legolcsóbb garzonjai

Ha az országos átlagnál olcsóbban jutnál ingatlanhoz, irány a Nyugat-Dunántúl!

Ide beköltöznénk - Kedvenc hirdetéseink az OTP Otthonon

elado-csaladi-haz-szentendre-88247901-k6.webp

Eladás, vétel, kiadás, bérlés? Segítünk.

Egyik legfontosabb küldetésünknek tartjuk, hogy az ingatlantranzakció során felmerülő nehézségeken átsegítve az ingatlaneladást és -vásárlást egyszerűbb és kényelmesebb folyamattá tegyük, emellett pedig az albérletkeresőknek, bérbeadóknak is szeretnénk úton-útfélen mentőövet dobni. Ebben a cikkben segítünk eligazodni a hirdetésfeladás rejtelmeiben és mankót adunk a figyelemfelkető, minőségi ingatlanhirdetés elkészítéséhez. Profira bíznád a hirdetésfeladást? Érdemes átgondolnod, biztos nem szeretnél-e ingatlanügynököt bevonni az eladási folyamatba. Ha inkább kiadnád otthonod, akkor pedig ide kattintva találsz néhány tippet a tökéletes albérlőd megtalálásához. Ingatlanvásárlóként érdemes kalkulálnod azokkal a plusz költségekkel, amik a tranzakció során felmerülnek, hogy ne érjenek meglepetések. Szerencsére már összegyűjtöttük őket egy helyre, így nem kell keresgélned.

kiado-csaladi-haz-budapest-ii-kerulet-erzsebetliget-88225685-t6.webp

Lakberendezési kisokos

Megfogadtad, hogy év elején nekiállsz a felújításnak? Inkább átrendezed a nappalit? Esetleg új színeket vinnél otthonodba? Ne aggódj, számos témában fogjuk a kezed.

Színek nélkül a lakás olyan, mint a Dallas Bobby nélkül

Adj esélyt a fenntarthatóságnak, válassz takarékos világítást otthonra

Módszerek, melyekkel gyerekjáték a térelválasztás

Az elegancia otthonodban sem pénz kérdése

elado-teglalakas-budapest-xi-kerulet-gazdagret-85640045-k6-1033.jpg

Ne maradj le év végi tartalmainkról

Vissza a Hello, Otthon! főoldalra